Gtx 9xx Club

poruka: 9.120
|
čitano: 967.836
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Re: Gtx 9xx Club
Imperator01 kaže...

A niko ne spominje da je na asus 9x seriji ocajno hladjena vrm sekcija. 

Meni je asus sa svojim redovnim tehnickim propustima toliko pao u ocima, ma ne mogu opisat. 

sta tebi znaci ocajna? si nesto citao, vidio, probao?, imao hrpu asusovih kartica iz pitaj boga kojih sve serija i mogu s 101% sigurnoscu reci da asus radi opcenito najkvalitetnije kartice i to od low do top primjeraka! inace svakoj grafi je moguce naci neku manu...nekom smeta na strixici vrm na 80°c, nekome nepodnosljiva buka na wf3 itd. itd, mislim da si shvatio!lp

edit. mrsmith me preduhitrio!

inace moja se sad u ovo vrijeme przi na maximalnih 91° pod 100% loadom, prosjek je oko 65°c, naravno treba uzeti u obzir da ovaj vrm na asusu podnosi do 150°c... i nezaboraviti da strix serija pali ventove tek na 67°c, dakle niti taj vrm nije zrakom hladen iz ociglednih razloga! kad bencham na 100%rpm vrm je na 55°c@1500/2000mhz!LP

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.7.2015 19:13 (Stjepanj).
11 godina
neaktivan
Gtx 9xx Club

Sta se pališ Stjepane, znam da si kupio asusa, ljudski je da covjek griješi. 

"Nalijepi Mercedes znak na Fiata,al nije to to,nije Mercedes kvalitet. 

3 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Imperator01 kaže...

Sta se pališ Stjepane, znam da si kupio asusa, ljudski je da covjek griješi. 

"Nalijepi Mercedes znak na Fiata,al nije to to,nije Mercedes kvalitet. 

ma ne palim se ali ici govoriti "ocajno" je ipak pretjerano!lp

13 godina
protjeran
Gtx 9xx Club

Malo gledam po netu i nailazim da rulja s Windowsima10 + Dx12 vrte sulude brojke s koristenjem video rama, gdje jedna gtx970+dx12+novi driveri koji to omogucuju je u stanju zapisati cca 10gb(karikiram) video memorije, dakle ako neka igra na ultri trazi 10-16gb vrama a grafa tipa gtx970 ima samo 4 uzet ce iz sistemske memorije(ok imamo vec par takvih slucajeva no 99% ne funkcionira)! dakle dx12 ce ocigledno unijeti pomutnju u cijelu pricu...

tonci dali znas kaj o tome? molim odgovor sto prije za sve forumase! jer izgleda da stvar na dx12 funkcionira 100%, cak dolazi do bootlenecka memorije(prespora ddr5), a tu onda stupa furiozna HBM iz AMD-a!kuku lele bit ce zanimljivo...

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Gtx 9xx Club

Ili jednostavno ostanemo na sedmici još par godina dok ne ispeglaju sve kako treba.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
XXX kaže...

Ili jednostavno ostanemo na sedmici još par godina dok ne ispeglaju sve kako treba.

Ne znam sta ti smeta? Sve radi uredno, barem kod mene.

17 godina
odjavljen
Almin94 kaže...
XXX kaže...

Kako ti rade DX12 igre?

17 godina

Vjerovatno su procijenili da vecina ljudi koja bi kupila 960ti sada kupuje 970...tako da, dok 970 ide, nista od 960ti

16 godina
Gtx 9xx Club

Što ne izbace GTX 970 Ti sa 4 GB pri punoj brzini tj. propusnosti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Izzy kaže...

Što ne izbace GTX 970 Ti sa 4 GB pri punoj brzini tj. propusnosti?

To je 980 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
12 godina
neaktivan
Gtx 9xx Club

Imam pitanje ekipa mislim ovo uzeti kroz par dana pa me zanima da li ce mi mogučnosti biti jako ograničene znam da recimo netflix necu moc koristit itd koja je vasa preporuka uzet ili? treba mi neki dobar media device za boravak,imam gaming pc tako da nije tolko za "gaming" bitan

Uređa koji mislim kupiti http://shield.nvidia.com/store/android-tv

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Stjepanj kaže...

Malo gledam po netu i nailazim da rulja s Windowsima10 + Dx12 vrte sulude brojke s koristenjem video rama, gdje jedna gtx970+dx12+novi driveri koji to omogucuju je u stanju zapisati cca 10gb(karikiram) video memorije, dakle ako neka igra na ultri trazi 10-16gb vrama a grafa tipa gtx970 ima samo 4 uzet ce iz sistemske memorije(ok imamo vec par takvih slucajeva no 99% ne funkcionira)! dakle dx12 ce ocigledno unijeti pomutnju u cijelu pricu...

tonci dali znas kaj o tome? molim odgovor sto prije za sve forumase! jer izgleda da stvar na dx12 funkcionira 100%, cak dolazi do bootlenecka memorije(prespora ddr5), a tu onda stupa furiozna HBM iz AMD-a!kuku lele bit ce zanimljivo...

Ne znam gdje nalaziš taj cirkus koji nema veze s mozgom.  Igre troše apsolutno jednako koliko i troše na Win8, Win7...

Svaka igra može, ako hoće, uzeti koliko hoće - u trenutku T kartica ne pumpa VRAM, nego se troši sistemski, a nakon toga ide se na page file. To nema veze s Win10 i nije novost - to i na Win8 bez problema radi.

Recimo, TitanX to radi na oko 11,5GB ovisno o vrsti resursa.

Almin94 kaže...
XXX kaže...

Onda imaš sreće. Win10 se ponašaju jako loše na 3 konfiguracije na kojima sam ih probao (130).

XXX kaže...
Almin94 kaže...
XXX kaže...

Kako ti rade DX12 igre?

Takve ne postoje.

15 godina
Gtx 9xx Club

jedan komentar s linusovog videa:

"If Nvidia's naming scheme continues, their next top model will be called GTX 1080 and be optimized for 4k :D"

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Tonči kaže...
Stjepanj kaže...

Ne znam gdje nalaziš taj cirkus koji nema veze s mozgom.  Igre troše apsolutno jednako koliko i troše na Win8, Win7...

Svaka igra može, ako hoće, uzeti koliko hoće - u trenutku T kartica ne pumpa VRAM, nego se troši sistemski, a nakon toga ide se na page file. To nema veze s Win10 i nije novost - to i na Win8 bez problema radi.

Cirkus koji nema veze s mozgom je Stjepkova specijalnost. Neki dan nam je objasnio kako je 980 Ti hardwareski slabija od 780ke. Logicno.

16 godina
odjavljen

LOL... pa možda je negdje pročitao, tko zna, zato pitam.

14 godina
neaktivan
Gtx 9xx Club

Stigal MSi kartica :) gtx 970 gaming verzija i puno sam više zadovoljan nego sa ASUS modelom...tiša je, ima malecki coil whine, ali daleko slabiji od ASUS, a skoro pa iste performanse. ne znam koliko je razlika u fps-ima, ali rekao bi da možda čak i malkice slabije sam ju uspio klokati nego asus verziju. No tek sam ju danas dobio pa nisam ni testirao kako treba :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Gtx 9xx Club

Ja sam zadovoljan asus verzijom meni niti je komp bucan niti grafa ne prode 75 C. Sobna temp 25 C. Tempretura nakon igranja Witchera. http://prntscr.com/7o2lko

Origin: Overlord_HR, BC2: OverlordCRO
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
kole2689 kaže...

Stigal MSi kartica :) gtx 970 gaming verzija i puno sam više zadovoljan nego sa ASUS modelom...tiša je, ima malecki coil whine, ali daleko slabiji od ASUS, a skoro pa iste performanse. ne znam koliko je razlika u fps-ima, ali rekao bi da možda čak i malkice slabije sam ju uspio klokati nego asus verziju. No tek sam ju danas dobio pa nisam ni testirao kako treba :)

tisa nije sigurno, jer msi je debelo glasnija od strix(razlika je enormnih cca 10db), Asus-ov model Strix je tu trenutno kralj(tako je i dizajniran) ostalo je vise manje sve identicno cak i klokovi u boostu!

kaj se tice oc strix ima najmanji tdp, pa bi se po tome msi model trebao malo vise klokati(cca 50mhz), no zato strix to sve radi bez diranja napona posto je na njoj dopusten veci power limit po defaultu!lp

17 godina
Gtx 9xx Club

ja sam ih imao u sli u 2 way..msi se stvarno potrudio i  vent se tek pali na 60-tak stupnjeva,odlican odabir 

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gtx 9xx Club

Meni strix daje dojam loseg hladjenja zbog malih ventilatora (sto naravno nije tocno), ili mi se samo cine mali venitlatori u usporedbi sa drugim verzijama (MSI)?

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Gtx 9xx Club

Takodjer sam se zapalio za MSI gtx 970 Gaming,po recenzijama je izuzetno tiha i odlicnih temperatura a to mi je vrlo bitno posebno da je tiha za nocni gaming.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Gtx 9xx Club

dve ih nisam cuo a di nece jedna.. uzmi je slobodno 

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...
kole2689 kaže...

tisa nije sigurno, jer msi je debelo glasnija od strix(razlika je enormnih cca 10db), Asus-ov model Strix je tu trenutno kralj(tako je i dizajniran) ostalo je vise manje sve identicno cak i klokovi u boostu!

kaj se tice oc strix ima najmanji tdp, pa bi se po tome msi model trebao malo vise klokati(cca 50mhz), no zato strix to sve radi bez diranja napona posto je na njoj dopusten veci power limit po defaultu!lp

Znam kako se derala na 100% asusica i znam da msi mi ima odprilike istu razinu buke na 100% kao i nhd 15 na 100%. AKo se ne varam asus ima manje ventove što me onda ni ne čudi da je bučnija. A to je što Asus kralj... ne znam kako bih komentirao... istina, lijepo izgleda, ali toliko metala po njoj, ni ne čudi me što mi je visila toliko... backplate izgleda super i služi svrsi, ali dodatno stvara težinu kao i metalno kučište hladnjaka. Tako da ako imaš potporu za nju super, ako ne, visit će dosta... Msi mi je tek jedan dan u kompu, ali već sad vidim da je lakša i da ne bude toliko problema sa time. Kad sam pričao o OC, napone nisam ni dirao, niti na jednoj... trenutno mi je msi na 1506MHz i 3995MHz. Na tim postavkama dobije nekih 5-6 fpsa u GTA V, a da se ne vide artefakti i  temp. oko 72°c, dok je u sobi 25°c.

15 godina
neaktivan
Gtx 9xx Club

Dobar dan,

Znam da upadam kao padobranac u temu , ali me zanima da li bi seasonic 520w mogao držati gigabyte gtx 970 g1 ? Vidio sam na gigabyteovoj stranici da je min. PSU 550w. Uz konfu u mom opisu jos bi dodao  Samsung 850 EVO 250gb SSD i 1 120mm ventilator.

Također ako napajanje ne može podržati Gigabyte G1 , koju gtx 970 bi ste mi preporučili MSI GTX 970 4g Gaming ili neku drugu ?

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.7.2015 14:25 (bla-bla111).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
bla-bla111 kaže...

Dobar dan,

Znam da upadam kao padobranac u temu , ali me zanima da li bi seasonic 520w mogao držati gigabyte gtx 970 g1 ? Vidio sam na gigabyteovoj stranici da je min. PSU 550w. Uz konfu u mom opisu jos bi dodao  Samsung 850 EVO 250gb SSD i 1 120mm ventilator.

Također ako napajanje ne može podržati Gigabyte G1 , koju gtx 970 bi ste mi preporučili MSI GTX 970 4g Gaming ili neku drugu ?

Bez problema. Seasonic 520W je vozi kao avion :)

Moj Portfolio: http://3docean.net/user/tomislavn -- twitch.tv/Gaapster -- Origin: MrSmith_Cro -- Steam: MRSmith
15 godina
Gtx 9xx Club

postoji velika šansa da bi mogao i drugu GTX 970 staviti na to napajanje :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Gtx 9xx Club
Evo me u klubu sa MSI Gtx 970 Gaming...prvi dojmovi vrhunski :)
Moj PC  
3 1 hvala 0
13 godina
protjeran
Gtx 9xx Club

Evo i mene s gtx980ti+titan-x za fiziku, mafija 2 mi steka bez toga...pa dajte ljudi koju sliku ybte:p!

Moj PC  
1 2 hvala 0
16 godina
Stjepanj kaže...

Evo i mene s gtx980ti+titan-x za fiziku, mafija 2 mi steka bez toga...pa dajte ljudi koju sliku ybte:p!

Moj Portfolio: http://3docean.net/user/tomislavn -- twitch.tv/Gaapster -- Origin: MrSmith_Cro -- Steam: MRSmith
12 godina
Stjepanj kaže...

...a dajte ljudi koju sliku ybte:p!

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice