GTX 670 PowerEd,OC ili HD7970 OC

poruka: 46
|
čitano: 4.211
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: GTX 670 PowerEd,OC ili HD7970 OC
Mile 74 kaže...

Slažem se!{#} Uključio sam se u raspravu samo zato što, po mome mišljnju, kad neko čita vaše postove, dobije krivu sliku o tim karticama. Po mom mišljenju, glupost je tvrditi da je jedna 670-tka bolja od HD 7970, bez obzira koje su im stock frekvencije.

Ali gledaj to je sve stvar  od osobe do osobe. iz svog iskustva govorim da mi je gtx 670 bolja kartica jer ima physx i nemam probleme koje sma imao sa hd7970.

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.11.2012 12:29 (toxic).
13 godina
neaktivan

Da, slažem se, ali ako gledamo samo na uloženo-dobiveno, onda je jeftiniji AMD uvjek u prednosti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Leopard_st kaže...

Nesto da je bolje je relativan i subjektivan pojam, npr. meni ej GTX 670 bolja od GTX 680, iako je GTX 680 jaca, ali GTX 670 predstavlja puno bolji value za novac.

baš to ali ipak gtx 680 je bolja kako god okreneš i trenutno najjaca single gpu kartica...

Mogao sam birat kada sam davao asus hd 7970 ocu li uzet gtx680 referentnu ili gtx 670 nereferentnu i vidi što sam odabrao :) neko nebi, ja jesam i dobro što jesam.

17 godina
Mile 74 kaže...

Da, slažem se, ali ako gledamo samo na uloženo-dobiveno, onda je jeftiniji AMD uvjek u prednosti.

je ali jeftinije nije uvijek nužno bolje :) ali slažem se radeon je bolji po pitanju uloženo dobiveno ali samo sto se tice performansi da nebi bilo zabune :)

14 godina
neaktivan

I ja sam imao love da uzmem GTX 680 WF3, ali s obzirom da je GTX 670 WF3 bila jeftinija skoro 200KM(750kuna), izbor je bio jednostavan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

http://www.hardocp.com/article/2012/11/12/fall_2012_gpu_driver_comparison_roundup/1

;)

Koji je ono najjači single gpu sa zadnjim driverima??{#}

Moj PC  
2 3 hvala 0
14 godina
neaktivan

Nisu koristili 310.54 beta. Nakon sto sam to vidio, nisam se zamarao da gledam ostatak recenzije opste.

Ja sam licno dobio oko 5-7 fps-ova sa 310.54 i min fps je postao stabilniji.

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.11.2012 12:34 (Leopard_st).
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
jopis kaže...

http://www.hardocp.com/article/2012/11/12/fall_2012_gpu_driver_comparison_roundup/1

;)

Koji je ono najjači single gpu sa zadnjim driverima??{#}

jel i ti??

ta stranica je meni u doba kada sam imao phenom II 955 be rekla da ce mi hd 4890 cf radit bolje nego na intelu i7 920 i pogodi što se dogodilo nakon što sam kupio dvije hd4890 i stavio je sa phenomom II 955?

Tolko o tome a ti roflaj i dalje.

Lp,

17 godina
neaktivan
glavu sam razbijal jedno mjesec dana koju grafu da kupim (ista dvojba) i da nisam dobil ovu novu 20% ispod cijene,mislim da bi jos uvijek glavu razbijal koju da kupim.moj savjet kupi jeftiniju ili ako ti je neki tabor favorit kupi tu jer pogrijesil ne budes bilo koju da kupis.
Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
toxic kaže...
Leopard_st kaže...

Nesto da je bolje je relativan i subjektivan pojam, npr. meni ej GTX 670 bolja od GTX 680, iako je GTX 680 jaca, ali GTX 670 predstavlja puno bolji value za novac.

baš to ali ipak gtx 680 je bolja kako god okreneš i trenutno najjaca single gpu kartica...

Mogao sam birat kada sam davao asus hd 7970 ocu li uzet gtx680 referentnu ili gtx 670 nereferentnu i vidi što sam odabrao :) neko nebi, ja jesam i dobro što jesam.

Od izlaska HD7970 GHZ edition amd-e ima najbrzi singl gpu, bar kad su u pitanju brojke, to sto nvidija ima physX ili sto neko voli nvidiju ne treba da bude razlog da se osporava cinjenica da je HD7970 GHZ edition najbrza singl gpu kartica.

14 godina

HD 7970 je trenutno najbrza kartica, najbrzi single GPU prema vecini testova koje sam vidio.

Tko voli Nvidiu ide na 670/680 i nije pogrijesio, tko voli ATI ide na ATI.

Ja vam osobno mogu reci da sam u zivotu imao mnogo ATI kartica i s obzirom da sam malo bolje upoznat sa nekim problemima u ATI taboru uspio sam rjesiti 1 problem, jedan jedini koji sam imao kroz svoje cijelo koristenje crvenog tabora.

Ako volite tweakati i izvlaciti perfomanse, to jest imati najjacu karticu kupite ATI.

Ako ste PNP tip kupite Nvidiu, problema nebi trebali imati iako ih neki imaju kako vidim u temi no to je zanemarivo.

Zato dosta spama, svaki cigo ovdje svoga konja hvali.

Realno gledajuci obe firme imaju svoje pluseve i na vama je da odaberete.

Ovo sto pricate o nekakvom pranju GTX 670 naspram HD 7970 su nista nego lazi.

ATiGamer je postavio link i vidi se boost sa driverima koje ti Toxic nisi iskusio jer si presao prije nego su izasli.

Realno stanje je ovakvo sada.

HD7970=GTX680

HD7950=GTX670 s tim da 670 ima malu prednost na stocku, sitno je jaca ali i osjetno skuplja no to nije bitno.

HD7870=660TI

HD7850=GTX660 s tim da 660 ima prednost, ali je isto kao i sa 660TI, cijena radi problem.

Jedina Nvidia isplativa kartica kroz moje oci je GTX670 koja se fino da clocknuti a kosta koliko bi i trebala kostati.

To je sve od mene, ne zelim ostaviti dojam da sam fan ATI-a, jednostavno volim tweakati podizanjem napona sve sto dobijem pa mi je ATI drazi trenutno.

Obje kartice su super kupnja, LP svima.

iclock2much

11 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ja samo mogu reci da GTX 670 opet parira HD 7970 sa 310.54 driverima, druge igre nisam probavo.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

Ma ovo je totalno besmislena rasprava, stavit 2 vrhunske kartice od kojih neznas koja je bolja i onda pustit fanboye da se svađaju i trollaju a nitko ne moze dat konstruktivan savjet jer ni jedna kartica nema ocigledne velike prednosti nad drugom:

Autoru teme: Kupi onu koja ti se vise sviđa, ne moze se ovde puno pametnog rec. Rec cu ti da je windforce x3 najbolji nereferentni hladnjak kojeg sam ikad imao ali nisam nikad ni tf-a probao pa ne mogu govorit. Osobno bi odabrao gtx670 a za to nemam pametan razlog tako da,zanemari...

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
9 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pozz svima, decki su rekli svoja misljenja iz vlastitog iskustva, da sam na mjestu kupca slusao bi njihovo misljenje. Svakako da su obje super grafe, ali stvarno nekad ne treba gledati slijepo na review-ove. Iskustvo je iskustvo iz prve ruke, a decki su ga napisali. Mene je napocetku ovaj WF3 kuler zivcirao jel se na 60% vrtnje culo neko skljocanje tiho u srednjem ventu. Ne znam sta je bilo ali vise se necuje ( Hvala Bogu ). Sve u svemu mislim da ne moze pogrijesiti tako da, u pitanju su nijanse stvarno. Najbitnije je da on dobije dobru grafu, potencijalno dobrog klokera i to je to ;).

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

msi zbog 3 god. jamstva. ako ćeš ju nakon nekog vremena ići prodati to malo podiže vrijednost i prije ćeš naći kupca

Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ljudi zahvaljujem svima na prepirkama, pratio sam pasivno diskusiju i zahvaljujuci komentarima, informacijama o driverima i sl. upravo kupio Sapphire 7970 Ghz Vapor-X :)

Zivi vidli pa vidjeli jel bila dobra odluka :P

3 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice