GTX 560 Ti SLi problem

poruka: 13
|
čitano: 3.224
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
GTX 560 Ti SLi problem

Pozdrav, kupio sam dvije GTX 560 Ti i sve uredno spojio, stavio SLi mostic, skinuo 266.66 Drivere, restrartao.

Driveri prepoznaju obje graficke ali one ne rade u SLi  modu (20 000 bodova u Vantageu)

Pogledao sam kako u driverima ukljuciti SLi, medutim kod mene se ne nudi opcija Set Physiks i SLi (uopce nema te opcije)

PRODAJEM HD5970 /\/\ XILENCE 1200W - za vise informacija PP
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTX 560 Ti SLi problem

Imaš nove Beta drivere pa probaj.

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
Re: GTX 560 Ti SLi problem
maks-rs kaže...

Imaš nove Beta drivere pa probaj.

Puno hvala, works like a charm.

16 godina
neaktivan
GTX 560 Ti SLi problem

Mogu samo zamisliti kako metu pod sa HD5970 {#}.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTX 560 Ti SLi problem

Ajde zaki odvrti koji bench, ja sam također danas nabavio drugu GTX560 pa ću ti malo pravit konkurenciju.{#}

I'll be back
Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
GTX 560 Ti SLi problem

Javljam se ponovno sa problemima, sad zezaju posteno windowsi, mislim da su napokon odradili svoje (Vista instalirana  12. mjesec 2008.)

Novi windowsi spremni za instalaciju pa imam pitanje: Dali kod prelazenja sa Viste na 7-icu gubim podatke na svim particijama ili samo particiju sa windowsima?

Vazno mi je, jer na D i E particiji imam 800Gb podataka koje mi nije lako kopirati na Eksterni HDD sa USB konekcijom, pa ih nazad sve vracati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
GTX 560 Ti SLi problem

sto je ovo.. selidba sa crvenog na zeleno rofl... btw sretno sa karticama.. steta kaj se nema nis posteno zaigrat u sli-u ..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
zaki kaže...

Javljam se ponovno sa problemima, sad zezaju posteno windowsi, mislim da su napokon odradili svoje (Vista instalirana  12. mjesec 2008.)

Novi windowsi spremni za instalaciju pa imam pitanje: Dali kod prelazenja sa Viste na 7-icu gubim podatke na svim particijama ili samo particiju sa windowsima?

Vazno mi je, jer na D i E particiji imam 800Gb podataka koje mi nije lako kopirati na Eksterni HDD sa USB konekcijom, pa ih nazad sve vracati.

Provjeri me još ali mislim da ti samo particija na koju instaliraš OS mora biti čista, u slučaju W7.

Imam i ja sličan problem, isto ću na W7 nakon 3g Viste valjda..pa važem kako to što bezbolnije izvesti.

Cemetary gates
17 godina
zaki kaže...

Gubiš podatke samo na particiji koju ćeš formatirati i na koju ćeš staviti nove windows 7. Podaci na drugim particijama ostaju netaknuti nevezano pod kojim OS-om su nastali. Tako da nema mjesta panici {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.3.2011 15:18 (iggy).
17 godina
neaktivan
zaki kaže...

Kao šta su kolege rekli, sve što nije na particiji di je OS ostaje gore, jedino Ićeš igre morat nanovo instalirat.

I'll be back
17 godina
protjeran
Whatever kaže...
dokly kaže...

sto je ovo.. selidba sa crvenog na zeleno rofl... btw sretno sa karticama.. steta kaj se nema nis posteno zaigrat u sli-u ..

Te teorije ne drže vodu.

Stavi sve na 8x AA, 16x AF , sve na 1920x1080, pa sve to začini s Very high u Metrou i vidjet ćeš  što se neće dvije 560 ti zagrijati.

radi metroa sig necu dat jos + 1800kn za drugu grafu..

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dokly kaže...
Whatever kaže...
dokly kaže...

Te teorije ne drže vodu.

Stavi sve na 8x AA, 16x AF , sve na 1920x1080, pa sve to začini s Very high u Metrou i vidjet ćeš što se neće dvije 560 ti zagrijati.

Ali si dao dvije GTX 460 za jednu GTX 560?!

Nije Ivsa, nego bi trebalo biti: Ivša (nisam siguran ko je u ovo slučaju bio glup, JA, pa stavio Ivsa i sad više ne mogu promjenit nadimak, ili BUG jer nije htjeo prihvatit slovo Š)
17 godina
protjeran
Ivsa kaže...
dokly kaže...
Whatever kaže...
dokly kaže...

Te teorije ne drže vodu.

Stavi sve na 8x AA, 16x AF , sve na 1920x1080, pa sve to začini s Very high u Metrou i vidjet ćeš  što se neće dvije 560 ti zagrijati.

Ali si dao dvije GTX 460 za jednu GTX 560?!

jep.. 2 gtx 460 768 mb.. imo sa njima oko 26-27k u 3dmark vantage.. sad imam sa gtx560ti 23000 lol.. znam slaabije.. ali ovo je tise hladnije i novije.. a mozda sjedne jos jedna.. na vagi sam gadno..

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice