Gtx 560 i dalje problemi s driverima

poruka: 52
|
čitano: 9.586
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Pozdrav ima jedna tema na forumu u kojoj smo pokusavali shvatiti u cemu je problem kod gtx 560 serije, tada na gledanju full screen filmica, i dosli do zakljucka da 295.10  nisu ispravni i par korisnika s foruma i ja vratili smo se na 285.62. Ocito zadnji stabilni driveri za tu graficku (ukoliko kod mene nije neki drugi problem,a vjerujem da nije). A nedavno izasli su novi driveri 296.10, naravno skinuo sam ih jer sam mislio sve su fino sredili i sve ce biti u redu, ali eto problema, prijasnja verzija 295.10 nije valjala na npr. gledanje youtube na full screen, a igre su radile ko lude, a 296.10 em nevalja full screen , em ni igre vise ne vrti kako treba, sve do neki dan imao sam 285.62 i to su ocito zadnji stabilni driveri za ovu graficku, pa ja sam s ovim zelio vidjet da li imate i vi takvih problema , kako ste ih rijesili ili 296.10 sve sredio, a meni graficka ne valja. 

Sačuvaj me bože HR kulture i srpskog junaštva
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Re: Gtx 560 i dalje problemi s driverima

-zašto bi krivac bio driver ili verzija drivera (nvidia)? btw drivere skidašs njihove str. ili proizvođača VGA? Sve ostale izvore izbjegavaj. btw-2, driver je iz 3-ćeg mjeseca.. neobično da ti sam win-update nije nadogradio, nešto je 'neobično' s tvojim sistemom, najmanje šanse da je za to kriv driver (prije nešto drugo).

-opcije u driveru za video, kao i directX driveri su potrebni za pravilno korištenje modernih playera ili browsera. Dodatno svi ti programi imaju odgovarajuće opcije, kao i povezane codece. Naravno, važan je i flash.

-btw-3... meni sve ver. drivera rade, s tim da je jedan konkretan videosoft imao naveden zahtijev za v.285 (to je preporučena verzija za dosta stvari), ali je najnormalnije radio sa svakom novijom verzijom, tj razlike nema barem ne da je bugovita.

kod instalacije, pošto imaš nekih problema, odaberi clean-da pregazi sve korisničke postavke, nakon tog instaliraj najnoviji directx. (ako se ne varam june-2010 ili ima noviji).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
14 godina

Krivac su drivei, zato što se to dešava meni i hrpi ljudi. Shebali su nešto.

14 godina
neaktivan
CroatianRacer kaže...

Pozdrav ima jedna tema na forumu u kojoj smo pokusavali shvatiti u cemu je problem kod gtx 560 serije, tada na gledanju full screen filmica, i dosli do zakljucka da 295.10  nisu ispravni i par korisnika s foruma i ja vratili smo se na 285.62. Ocito zadnji stabilni driveri za tu graficku (ukoliko kod mene nije neki drugi problem,a vjerujem da nije). A nedavno izasli su novi driveri 296.10, naravno skinuo sam ih jer sam mislio sve su fino sredili i sve ce biti u redu, ali eto problema, prijasnja verzija 295.10 nije valjala na npr. gledanje youtube na full screen, a igre su radile ko lude, a 296.10 em nevalja full screen , em ni igre vise ne vrti kako treba, sve do neki dan imao sam 285.62 i to su ocito zadnji stabilni driveri za ovu graficku, pa ja sam s ovim zelio vidjet da li imate i vi takvih problema , kako ste ih rijesili ili 296.10 sve sredio, a meni graficka ne valja. 

Ja imam potpuno isti problem, i siguran sam da su driveri u pitanju. Kod gledanja youtuba u full screenu, nekad dobivam one smetnje i komp mi se zamrzne.prije mi se nije događalo (sa 285.62 ) al sam preljen da si opet skinem i instalira ih xD

14 godina
neaktivan

Pridružujem se klubu.  {#}

heilige
17 godina

Ne valjaju ni zadnji WHQL, a ni ovi u beti. To se najviše vidi u BF 3.

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.5.2012 22:47 (Hummer).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ihush kaže...

-zašto bi krivac bio driver ili verzija drivera (nvidia)? btw drivere skidašs njihove str. ili proizvođača VGA? Sve ostale izvore izbjegavaj. btw-2, driver je iz 3-ćeg mjeseca.. neobično da ti sam win-update nije nadogradio, nešto je 'neobično' s tvojim sistemom, najmanje šanse da je za to kriv driver (prije nešto drugo).

-opcije u driveru za video, kao i directX driveri su potrebni za pravilno korištenje modernih playera ili browsera. Dodatno svi ti programi imaju odgovarajuće opcije, kao i povezane codece. Naravno, važan je i flash.

-btw-3... meni sve ver. drivera rade, s tim da je jedan konkretan videosoft imao naveden zahtijev za v.285 (to je preporučena verzija za dosta stvari), ali je najnormalnije radio sa svakom novijom verzijom, tj razlike nema barem ne da je bugovita.

kod instalacije, pošto imaš nekih problema, odaberi clean-da pregazi sve korisničke postavke, nakon tog instaliraj najnoviji directx. (ako se ne varam june-2010 ili ima noviji).

mislim da si dobio odgovor u ostalim komentarima ostalih forumaša s istim problemom..

etnes kaže...
CroatianRacer kaže...

Ja imam potpuno isti problem, i siguran sam da su driveri u pitanju. Kod gledanja youtuba u full screenu, nekad dobivam one smetnje i komp mi se zamrzne.prije mi se nije događalo (sa 285.62 ) al sam preljen da si opet skinem i instalira ih xD

dada evo meni prije pol sata zamrznuo u fifi pocele crte po ekranu i zvuk je stao, pa sam moram resetirat (nisam napravio savegame) i pop***o. ja trenutno imam 296.10 i također sam preljen da sad to idem na 285.62 hahah.. ali uglavnom s**bali su stvar taotalno.

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.5.2012 22:58 (CroatianRacer).
14 godina
neaktivan

Neznam kako vama ali meni ovi zadnji whql i beta također rade odlično,zasad nikakvih problema.Nisam probao bf3 ali bc2-ka bez problema kao i ostalo što igram a s youtubom nisam naišao na takve probleme.

Konzola je ko loša žena,skupo košta a slabo služi.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

meni vise lici na problem hardvera a ne softvera.. imao isto probleme i gle vraga nestali odkad sam dobio novu karticu na reklamaciju..{#}

xfact
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja sam baš jučer planirao nadogradit drivere na novu verziju, al mi se nije dalo i slučajno sam pročitao ovo sad, dobro da jesam{#}

Ostajem na 285.62 jer nemam nikakvih problema sa njima. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Nemože se odjedanput javit hardware problem na hrpi grafi. Driveri su problem.
14 godina
neaktivan
itomic009 kaže...
Nemože se odjedanput javit hardware problem na hrpi grafi. Driveri su problem.

jbga ajd ga znaj..

xfact
14 godina

Ako sve šljaka ne diraj drivere!!!

[url=http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2349188][img]http://valid.canardpc.com/cache/banner/2349188.png[/img][/url]
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Prijatelj mi isti problem ima.

Znači stariji driveri su rješenje?

I want to taste you but your lips are venomous poison, you're poison, running through my veins
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Onda, koji su zadnji dobri 285.62, 295.73?

heilige
14 godina
neaktivan
Xash kaže..

285.62 su zadnji koji dobro rade.

I want to taste you but your lips are venomous poison, you're poison, running through my veins
15 godina
neaktivan

Pa kaj nema samo ati problema s driverima {#}

Onu Classified mozes da koristis kao hladno uruzije, kao ciglu da ubijes nekog sa njom - Vlada011
Moj PC  
6 2 hvala 0
14 godina

I ja imam potpuno iste probleme sto se tice youtuba, zamrzavanja i crta po ekranu... ali je baza sto se kod mene radi o HD6790 i Catalyst driverima... 

Koliko sam uspio skuzit citajuci domace i strane forume, problem je izgleda u novijim verzijama Adobe Flash Player-a... 

Sto ce reci da driveri vjerojatno nisu problem...

jur300@gmail.com
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.5.2012 14:43 (anarchyST).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
CroatianRacer kaže...

Ako trazis rjesenje a ne uzrok, onemoguci hardware acceleration u settingsima flash playera. Tko je kriv, Nvidija ili Adobe, nije ni bitno.

15 godina
neaktivan
BlueMax kaže...
CroatianRacer kaže...

Ako trazis rjesenje a ne uzrok, onemoguci hardware acceleration u settingsima flash playera. Tko je kriv, Nvidija ili Adobe, nije ni bitno.

i jedno i drugo, probat cu to.

14 godina
neaktivan
CroatianRacer kaže...

Pozdrav ima jedna tema na forumu u kojoj smo pokusavali shvatiti u cemu je problem kod gtx 560 serije, tada na gledanju full screen filmica, i dosli do zakljucka da 295.10   nisu ispravni i par korisnika s foruma i ja vratili smo se na 285.62. Ocito zadnji stabilni driveri za tu graficku (ukoliko kod mene nije neki drugi problem,a vjerujem da nije). A nedavno izasli su novi driveri 296.10, naravno skinuo sam ih jer sam mislio sve su fino sredili i sve ce biti u redu, ali eto problema, prijasnja verzija 295.10 nije valjala na npr. gledanje youtube na full screen, a igre su radile ko lude, a 296.10 em nevalja full screen , em ni igre vise ne vrti kako treba, sve do neki dan imao sam 285.62 i to su ocito zadnji stabilni driveri za ovu graficku, pa ja sam s ovim zelio vidjet da li imate i vi takvih problema , kako ste ih rijesili ili 296.10 sve sredio, a meni graficka ne valja. 

Apsolutno te razumijem, imao sam i ja isti problem...

Krenimo, da podijelim jedno iskustvo s driverima 296.10 za 500 seriju, konkretno radi se o 560Ti koju sam riješio.

Krenuo napraviti film u MovieMakeru od dva videozapisa, probam ih ja odvući u jednu cjelinu kad op la - crash iz programa. Pokušam ja ispočetka, opet ista situacija.

Znao sam odmah, bit će do drivera najnovijeg. Maknem ja 296.10, ponovno instaliram 285.62 stare (koji su bili prije), vratim se u MvMaker, odvučem videoisječke u jednu cjelinu, eto filma, sve šljakalo najnormalnije.

Hmm, iz toga uslijedio moj zaključak da nije istina da nV nema problema s driverima, ima, ima.

Istina se čini relativnom, ovisi od korisnika i njihovih iskustava, ali u globalu problemi su prisutni s oba dva tabora.

Logično.

Smrt pojedinca je tragedija; smrt milijuna je statistika. J.V.D. Stalin
14 godina
neaktivan

Evo nažalost i ja se ipak pridružujem ekipi s shebanim zadnjim nvidia driverom,vratio natrag na stare 285,62.{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ja koristim najnoviju betu pa probajte.. rade odlicno..

301.24 http://www.geforce.com/drivers/beta-legacy

xfact
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.5.2012 14:09 (=xfact=).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

I meni rade ok ali sam imao jedan bsod u par dana korištenja tako da čekam whql verziju inače su noviteti u beta driverima za svaku pohvalu i jedva čekam finalnu verziju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Iz iskustva znam da ono što dobro radi ne treba mijenjati. Tu prvenstveno mislim na drivere. godinama se ponavlja ista stvar da poneki noviji driveri nisu uopće "bolji" od "starih" ma što god to "bolji" značilo. Puno ljudi misli da će dobit 10 FPS-a čim stave "nove" drivere no to su gluposti. Razlika je neprimjetna osim kad dotjeruju drivere zbog određene igre koja zna praviti probleme s driverima prošog mjeseca.

Pazite kada ce Kepler da ga nafuraju mali sirok i pljosnat..(c) Vlada011

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Caesar et Brutus kaže...
CroatianRacer kaže...

Pozdrav ima jedna tema na forumu u kojoj smo pokusavali shvatiti u cemu je problem kod gtx 560 serije, tada na gledanju full screen filmica, i dosli do zakljucka da 295.10   nisu ispravni i par korisnika s foruma i ja vratili smo se na 285.62. Ocito zadnji stabilni driveri za tu graficku (ukoliko kod mene nije neki drugi problem,a vjerujem da nije). A nedavno izasli su novi driveri 296.10, naravno skinuo sam ih jer sam mislio sve su fino sredili i sve ce biti u redu, ali eto problema, prijasnja verzija 295.10 nije valjala na npr. gledanje youtube na full screen, a igre su radile ko lude, a 296.10 em nevalja full screen , em ni igre vise ne vrti kako treba, sve do neki dan imao sam 285.62 i to su ocito zadnji stabilni driveri za ovu graficku, pa ja sam s ovim zelio vidjet da li imate i vi takvih problema , kako ste ih rijesili ili 296.10 sve sredio, a meni graficka ne valja. 

Apsolutno te razumijem, imao sam i ja isti problem...

Krenimo, da podijelim jedno iskustvo s driverima 296.10 za 500 seriju, konkretno radi se o 560Ti koju sam riješio.

Krenuo napraviti film u MovieMakeru od dva videozapisa, probam ih ja odvući u jednu cjelinu kad op la - crash iz programa. Pokušam ja ispočetka, opet ista situacija.

Znao sam odmah, bit će do drivera najnovijeg. Maknem ja 296.10, ponovno instaliram 285.62 stare (koji su bili prije), vratim se u MvMaker, odvučem videoisječke u jednu cjelinu, eto filma, sve šljakalo najnormalnije.

Hmm, iz toga uslijedio moj zaključak da nije istina da nV nema problema s driverima, ima, ima.

Istina se čini relativnom, ovisi od korisnika i njihovih iskustava, ali u globalu problemi su prisutni s oba dva tabora.

Logično.

Upravo to 285.62 idealno, ma ja se ne obazirem na ljude Ati ili Nvidia, Amd ili Intel... 

$inke kaže...

Evo nažalost i ja se ipak pridružujem ekipi s shebanim zadnjim nvidia driverom,vratio natrag na stare 285,62.{#}

dobrodosao {#}

=xfact= kaže...

ja koristim najnoviju betu pa probajte.. rade odlicno..

301.24 http://www.geforce.com/drivers/beta-legacy

Skidam, budem probao.. pa obavijestim bude li problema.

17 godina

Vidiš ja imam 295.73 i sve savršeno radi da kucnem od drvo {#}

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ali smijesno je to sto nema svatko s tim problema,a i ako ima, ima isti problem ili nesto lijevo...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
CroatianRacer kaže...

ali smijesno je to sto nema svatko s tim problema,a i ako ima, ima isti problem ili nesto lijevo...

Mali milijun kombinacija hardwarea i softwarea u racunalima dovodi do problema. Nemoguce je driver isprobati na svim kombinacijama prije pustanja u official release. Zato bete i sluze.

14 godina

Nije uopće stvar kako je netko rekao da imamo svatko svoj problem. Svi imamo problem sa Youtubom, to nije sasvim sigurno slučajno i nikad nisam imao takvih problema do prije mjesec dana. To je 100% do drivera.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice