Gtx 275 problem

poruka: 22
|
čitano: 2.162
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Gtx 275 problem

pokrenem stability test u furmarku i temperatura mi ide do 100 stupnjeva...wtf???

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.9.2011 18:27 (JohnnyBlaze).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gtx 275 problem

Malo više informacija?..Referentno hlađenje?,dali ti je dobar airflow u kučištu?..Kolko imaš ventova itd..

Ako sam ti ikad pomogao stisni HVALA :)))
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Gtx 275 problem

Uz to i neka slika na kojoj se vidi nešto!

Tko pod drugim jamu kopa dvije sreće grabi ali ćud nikad!!!

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Gtx 275 problem

stock cooler na grafi...valjd je dobar airflow nemam pojma xD...kuciste je neko thermaltake tak da...ima jedan cooler od 12cm na straznjem djelu kucista i onaj od cpu,chipseta,psu i gpu

15 godina
neaktivan
Gtx 275 problem

Ispuši prašinu..Skini MSI Afterburner i stavi vent na 100% pa onda pokreni furmark..Kakve su ti temperature ostalih komponenti?.Koje točno thermaltake kučište?..Naslikaj  iznutra kučište da vidim..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

ma nema nista prasine...jucer sve ocisceno ko novo izgleda ... kuciste http://www.slipperybrick.com/wp-content/uploads/2009/11/thermaltake-v3.jpg

15 godina
neaktivan
Gtx 275 problem

Dodaj ventilatore 2x120mm na vrh..Jedan sa velikim protokom iza i napred za upuh..Ovo su več ozbiljne temperature(105 je max)..Dali ti hladnjak dobro sjeda na grafu?..Daj mi link točno od tvoje grafe..Koji je vendor?..Referntno ili nereferentno hlađenje? :)

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
14 godina
Gtx 275 problem
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

temperatura kad nemam nist pokrenuto je 60 ...jucer sam uzeo komp i ima garanciju pa neznam da zovem ili?

15 godina
neaktivan
Gtx 275 problem

Znači radi se o SOC modelu + referentno hlađenje :(

Prvo promjeni termalnu pastu..Stavi neku kvalitetniju..

Probaj spustiti taktove na stock gtx275..Ako niti jedno nepomaže onda kupi aftermarket cooler

http://www.links.hr/index.php?naziv=Hladnjak+ARCTIC+COOLING+Accelero+Xtreme+GTX+Pro%2C+za+VGA+nVidia+GeForce+GTX+260%2F275%2F280%2F285&option=artikl&id_kategorija=05090909&id_artikl=050.909.156

Ili još najbolje...Prodaj ju!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
RaZ0R9111 kaže...

Znači radi se o SOC modelu + referentno hlađenje :(

Prvo promjeni termalnu pastu..Stavi neku kvalitetniju..

Probaj spustiti taktove na stock gtx275..Ako niti jedno nepomaže onda kupi aftermarket cooler

http://www.links.hr/index.php?naziv=Hladnjak+ARCTIC+COOLING+Accelero+Xtreme+GTX+Pro%2C+za+VGA+nVidia+GeForce+GTX+260%2F275%2F280%2F285&option=artikl&id_kategorija=05090909&id_artikl=050.909.156

Ili još najbolje...Prodaj ju!!!

Nek ju proda il nek pita za garanciju.Osobno nebih kupovao cooler ak je pod garancijom.

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.9.2011 18:57 (dustY).
15 godina

ma zvat cu buduci da ima garanciju

15 godina

kaze lik da je to oke s obzirom na sobnu temperaturu i da je bila 100 % pod oterecenjem xD...a dok radi radi pod garancijom je ak krepa nosim ju njemu i nek da nest drugo :D

15 godina
JohnnyBlaze kaže...

kaze lik da je to oke s obzirom na sobnu temperaturu i da je bila 100 % pod oterecenjem xD...a dok radi radi pod garancijom je ak krepa nosim ju njemu i nek da nest drugo :D

96 stupnjeva nije dobra temperatura. Otvori bočnu stranu kućišta i promijeni termalnu pastu i onda vidi temperature. Ne bi bilo loše stavit jos 2 x po 120 mm ventilatore da upuhuju zrak sa bočne strane i sprijeda ako ne želiš imati otvoren komp!

Tko pod drugim jamu kopa dvije sreće grabi ali ćud nikad!!!
15 godina

ma skinit cu stranicu nije uopce problem

17 godina
JohnnyBlaze kaže...

temperatura kad nemam nist pokrenuto je 60 ...jucer sam uzeo komp i ima garanciju pa neznam da zovem ili?

gdje si to kupio komp sa 275 gtx, a da jos ima garanciju?

http://www.youtube.com/watch?v=QsLjkDkWhtU
14 godina
Gtx 275 problem

Kad prode garancija Accelero na nju i nece se tako grijat.Inace referentaca je pa mi nije cudno,a i airflow u kucistu ti je vjerojatno los.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.

0 0 hvala 0
15 godina

tu u nekom comp shopu ...dao mi 3 mj garanciju jer je polovna

17 godina
JohnnyBlaze kaže...

tu u nekom comp shopu ...dao mi 3 mj garanciju jer je polovna

koliko si je platio

http://www.youtube.com/watch?v=QsLjkDkWhtU
15 godina

intel e7500 2,93(1066/3mb)

mb xfx 780sli

4gb ddr 800mhz dual channel

gtx 275

1tb hdd seagate

xilence 580w atx2

thermaltake v3 kuciste

za 2000 :D ...sve vrti sto sam probao :)

16 godina
Gtx 275 problem

ako se kuzis u to otvori grafu i promjeni pastu to ce pomoc 99%

GAMERS DONT DIE, THEY RESPAWN Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice