GTX 10xx (Pascal) klub (2016)

poruka: 15.735
|
čitano: 1.563.311
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
odjavljen
Re: GTX 10xx (Pascal) klub (2016)
lav1000 kaže...
eywa33 kaže...

Znači ako odvijem ova četri bakrene boje (nisu bakrene u stvarnosti kolko se sjećam?) i dalje ne mogu izvadit sami blok?

moći ćeš skinuti i tu donju ploču koja je na slici bakrene boje, ali ako si namjerio čistiti unutra, smetat će ti ovaj na slici "srebrni tanjurić",

u stavrnosti nije tako, to je plastični komad iz jednog komada, spojen je taj tanjurič i ovaj okvir oko njega, evo što sam ostavio na slici je jedan komad plastike.

Kontao sam samo bakreni blok očistit.

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
8 godina
protjeran
eywa33 kaže...
lav1000 kaže...
eywa33 kaže...

Znači ako odvijem ova četri bakrene boje (nisu bakrene u stvarnosti kolko se sjećam?) i dalje ne mogu izvadit sami blok?

moći ćeš skinuti i tu donju ploču koja je na slici bakrene boje, ali ako si namjerio čistiti unutra, smetat će ti ovaj na slici "srebrni tanjurić",

u stavrnosti nije tako, to je plastični komad iz jednog komada, spojen je taj tanjurič i ovaj okvir oko njega, evo što sam ostavio na slici je jedan komad plastike.

Kontao sam samo bakreni blok očistit.

Skinut ces ga sa ove 4 "bakrene" vide

12 godina
odjavljen

Vidim na slici nema nekog brtvila za taj blok. Pretpostavljam da je negdje na ovom niklovanom komadu iznutra?

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
8 godina
protjeran
eywa33 kaže...

Vidim na slici nema nekog brtvila za taj blok. Pretpostavljam da je negdje na ovom niklovanom komadu iznutra?

da od ispod i iznad je brtva 

15 godina
neaktivan

Sta mislite je sam falia za gtx 1080ti sam dobio 6300kn i gtx1050ti palit dual oc 3godine garancije iz hgspota kupljema u 2/2018...sad cekam.novu seriju

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
augi80 kaže...

Sta mislite je sam falia za gtx 1080ti sam dobio 6300kn i gtx1050ti palit dual oc 3godine garancije iz hgspota kupljema u 2/2018...sad cekam.novu seriju

Ako budeš morao čekat za novu nvidiju kolko vele novije glasine... reko bi da si falia. Ne znam šta prodajete sad high end grafe, a još nisu ni najavljene nove serije. 

15 godina
neaktivan

Kad bi trebala

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen

Vele neki sredinom ljeta...

8 godina
protjeran

Na kraju nece ni izaci, tek tamo jesen/zima, a do tada ce jos duplo skociti cijena pascala 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

To bi im bio velik minus onda... a ako ne bude uzet cu opet ti ili vegu64 lc

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
protjeran
augi80 kaže...

NHF ali ti stalno radiš neke nebulozne zamjene i pušiš pare, em procesor, em montor em sada ovo.

12 godina

Jel netko mozda rastavljao msi gaming modele pascala..jel se moze skinuti crveni oklop oko jednog venda s crnog kucista hladnjaka bez da se skida hladnjak..skinu bih ga i ofarbao u bijelo...thx..nasao neke slike na netu ali je skidan cijeli hladnjak s grafe

razorblade
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
augi80 kaže...

Minus bi im bio u ovoj situaciji uopce izbacivat novu arhitekturu. To bi tebi bio minus a ne nvidiji...

8 godina
protjeran
Paolo Maldini kaže...
augi80 kaže...

NHF ali ti stalno radiš neke nebulozne zamjene i pušiš pare, em procesor, em montor em sada ovo.

čovjek voli promjene u životu, njegove pare, njegova volja što će s njima, nije ni prvi ni zadnji...

8 godina
protjeran
ansha kaže...
augi80 kaže...

Minus bi im bio u ovoj situaciji uopce izbacivat novu arhitekturu. To bi tebi bio minus a ne nvidiji...

može isprast zajeb nama koji čekamo sa cijenom, ako se ostvare ove neke još neprovjerene prognoze, to će biti debelo iznad bilo koje dosada launch cijene...

ako bude tako mogli smo čekati do samog launcha pa onda za iste prodati pascale.

12 godina
odjavljen

Situacija je bez presedana - istina. Ali sumnjam da će nvidia nabit msrp iznad onog kojeg smo imali inače. Dućani budu nabijali cijene. Zato bi bilo možda najbolje napravit preorder od nvidie, ako bude moguće, pa jednu foundersicu odmah pod vuka.

16 godina
odjavljen

Iz mog iskustva s Pascalima dosad, a imam ga poprilično (20-tak kartica ukupno), moram reći da ne vidim razlog uopće za čekanje AIB kartica ako planiraš vodu. Ne samo da će blok za FE izaći prije bilo kojeg drugog, nego je i dosad uvijek bilo da nema apsolutno nikakvog binanja za AIB čipove, izuzev eventualno bijesno skupih modela poput Kingpina, gdje binanje opet rade partneri sami, a ne NV. 

Nope.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

A u najgori slucaj uzet 1080ti fe ima za 6900nova zapakirana

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
eywa33 kaže...

Situacija je bez presedana - istina. Ali sumnjam da će nvidia nabit msrp iznad onog kojeg smo imali inače. Dućani budu nabijali cijene. Zato bi bilo možda najbolje napravit preorder od nvidie, ako bude moguće, pa jednu foundersicu odmah pod vuka.

mogu oni staviti i 100€ za gtx 2080ti kad su cijene trenutno nebeske a nova serija sigurno nece biti jeftinija od stare..lp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
15 godina
neaktivan

Bit ce realno da 2080 bude 6000kn i ovima svima.padne cijena... a u nas ce bit garant 8000+

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Moze savjet gtx 1080ti gainward pheonix gs ili palit super jeatstream obe u kesu 6934kn ili ino 3d gtx 1080ti ichill x4 7600kn

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Nisam pratio HW vijesti u zadnje vrijeme, nije li da ce nova serija biti kao neki refresh Pascala? Ako je to istina, cemu prodaja 10xx?

Battlelog: D3lBoy-00
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Ima kakve veze kak je spojena 1060..dodao sam tv kao monitor 2 spojio s hdmi a monitor aoc s dvi na hdmi kablom..jer to losije nego da kupim dp kabel pa spojim dp na monitoru s dp na grafi

razorblade
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
mariolla79 kaže...

Ima kakve veze kak je spojena 1060..dodao sam tv kao monitor 2 spojio s hdmi a monitor aoc s dvi na hdmi kablom..jer to losije nego da kupim dp kabel pa spojim dp na monitoru s dp na grafi

mislim da ti način spajanja nema nekog utjecaja na kvalitetu

ali ako već imaš na grafičkoj DP, ja bi spojio monitor sa tim

tako ja budem napravio

trenutno imam spojen monitor na 3m dugi hdmi kabel (jer mi ovaj od 1.5m koji dođe sa monitorm nije dovoljno dugi zboog nosača), njega planiram poslje spojit na tv dok si složim stana, a monitor onda na DP kabel

battlelog: dev0lver - war thunder: dev0lver
15 godina
protjeran
augi80 kaže...

Moze savjet gtx 1080ti gainward pheonix gs ili palit super jeatstream obe u kesu 6934kn ili ino 3d gtx 1080ti ichill x4 7600kn

Gainward i Palit su iste kartice, uzmi onu koja ti ljepse izgleda. Nemoj ichill pored ove dvije.

15 godina
neaktivan

Narucena inno3d gtx1080ti ichilx4 jedino sta ima ... do 7500kn .... vege 64lc nigdi

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
augi80 kaže...

Narucena inno3d gtx1080ti ichilx4 jedino sta ima ... do 7500kn .... vege 64lc nigdi

Ajme pa što ti radiš, nedavno si prodao GTX 1080 Ti model i sad ga kupuješ opet.

15 godina
neaktivan

A sta cu kad mi kazu ode prodaj... doc ce nove sada nove odgodene i sta bi treba

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
augi80 kaže...

A sta cu kad mi kazu ode prodaj... doc ce nove sada nove odgodene i sta bi treba

Prvo bi treba ne slušat svakoga.

15 godina
protjeran
Valentin17 kaže...
augi80 kaže...

Ajme pa što ti radiš, nedavno si prodao GTX 1080 Ti model i sad ga kupuješ opet.

Je, al sad ce uz minimalan gubitak novaca dobit malo losiji model 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice