GTX 10xx (Pascal) klub (2016)

poruka: 15.735
|
čitano: 1.564.423
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: GTX 10xx (Pascal) klub (2016)
Tonči kaže...
CyberDemonVZ kaže...
rizbo61 kaže...

Pitam za svaki slučaj, jer ne vidim razlog zašto bi onda itko kupovao kod nas.

Ljudi se ne usude koristiti kreditne kartice "jer je internet pun zločestih hakera", nikad nisu kupovali vani pa se boje novih iskustva, brine ih garancija, dulje čekanje da stigne, imaju viška love pa im je svejdno, lijenost stvaranja accounta ili čitanja o postupku narudžbe, nemaju kreditnu karticu, pa neki čak i nemaju pojma da se može iz vana naručiti

Mogu dalje ako treba 

Za onoga tko živi uz skladište i imaju na lageru, ok, ali ja u 100% slučajeva puno dulje čekam hardver iz Zagreba, nego iz Njemačke, Španjolske, Italije, Britanije.... što otprilike traje 2-4 dana, ovisno o gužvi.

Ovo ostalo ima smisla, da.

frend je greskom narucil grafu iz amazon.com, dosla je iz Omahe ili od kuda za 4 radna dana a onda skoro dva tjedna bila u zg na carini. 

15 godina
neaktivan
ansha kaže...
augi80 kaže...

Ma nijednoj igri igram.samo bf1 nego htio sam radi novih nadolazecih uzet 1080ti ali kazu ljudi da je 1080 dovoljno za 1080p rezu... i onda me napajanje jos brinilo pa odusta

Sta ti ljudi imaju govorit jel dovoljno, sam vidis... Vise je nego dovoljno i za 1440p...

Pošto ipak ništa od te kupoprodaje, zato ja i dalje trebam pomoć na moja pitanja u vezi amazona:

Nikolas0501 kaže...

Bok ljudi, imam pitanja i dilemu najveću do sad, cijeli pc sam složio u hrv i sve je iz linksa, adma i odma imam sigurnost tu neku za garanciju i ostalo.

Sad kupujem novu grafulju i budžet mi je 4100 kn i ni lipe više.

Našao sam GTX 1080 za tu cijenu na amazonu španjolskom i od prodavača amazona:

https://www.amazon.es/Gigabyte-GV-N1080WF3OC-8GD-Tarjeta-gr%C3%A1fica-GeForce/dp/B01J66BMXC/

Kao prvo ima li tko iskustva sa baš toliko skupom elektronikom sa amazona i kolko mogu bit siguran oko garancije i kak to opće ide ako se pokvari ili nešto treće, i treće koliko je opće ta gigabyte-ova dobra ili loša, jer da je više para išao bi na zotac-ovu amp! extreme ili neku još bolju po defaultu?

Molim pomoć i hvala Vam unaprijed ^_^

15 godina
protjeran
Nikolas0501 kaže...

Pusti amazon, ovo uzmi, odlicna kartica i super cijena. Dostava ti je besplatna i imas jos bonove od 5€...

15 godina
neaktivan

Onda ću rađe rog strixicu jer vidim da ide za istu lovu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
protjeran
Nikolas0501 kaže...

Strix model je među najlosijima kod gtx 1080 i 1070 modela.

15 godina
neaktivan

Nisam to znao, hvala za info

edit: iako ne znam po čemu točno jer baš čitam po netu i svi tvrde baš suprotno sve od tomshardwarea do linustech i da je sve stvar odabira i prilike

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.8.2017 0:33 (Nikolas0501).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
protjeran

Imas internet i testove, samo trebas malo mrdnut da nesto saznas, od foruma nemas kruha...

Evo ti ovdje detaljno o gtx 1080 modelima od overkloka do temperature i buke pa si pogledaj KLIK

A ovdje si mozes i poslusati kako se cuju svi modeli u radu (testirane su 1070ke, ali one imaju identicne hladnjake kao i 1080 modeli), te usput imas napisano koliko decibela proizvode i na koliko su okretaja i pod kojom temperaturom su u radu 

.

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.8.2017 4:09 (Lucidius).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
protjeran
Nikolas0501 kaže...

Strixicu bi uzeo da je 50€ jeftinija, msi je bolja kartica, garancija je jednaka, nema razloga uzimat strixicu...

8 godina
protjeran

Koliko vidim po mining forumima, sve su iste...neke imaju pretjeranu potrosnju, neke se zagrijavaju, iz nekih se da izvuci vise, ali kod apsolutno svih je zajednicko to da ovise o batchu. Kad tvornica napravi set od recimo 100 kom, onda se to zove batch, i od batcha do batcha se kartice razlikuju, neovisno o proizvodjacu ili modelu...na mining forumima cak ima negdje i lista koje su se pokazale najboljima, tako da je potrebno pretrazivati po serijskom broju ako zelite odredjeni batch (mislim da pise na amazonu)...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Momci  gtx1080ti msi seahawk 6750 ili gogabyte aorus 6180 hitno

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Daj editiraj ili ponovno napisi...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
4mal kaže...

Daj editiraj ili ponovno napisi...

Predpostavljam da je trebalo ovako pisati:

MSI SEA HAWK GTX1080ti 6750kn

ili

Gigabyte Aorus GTX1080ti 6180kn 

15 godina
protjeran
Gorstak79 kaže...

Koliko vidim po mining forumima, sve su iste...neke imaju pretjeranu potrosnju, neke se zagrijavaju, iz nekih se da izvuci vise, ali kod apsolutno svih je zajednicko to da ovise o batchu. Kad tvornica napravi set od recimo 100 kom, onda se to zove batch, i od batcha do batcha se kartice razlikuju, neovisno o proizvodjacu ili modelu...na mining forumima cak ima negdje i lista koje su se pokazale najboljima, tako da je potrebno pretrazivati po serijskom broju ako zelite odredjeni batch (mislim da pise na amazonu)...

Nisu iste jer se drasticno razlikuju u hladjenju/buci. Performanse u mining su naravno iste jer nitko pri zdravoj pameti nece majnat na preko 2ghz a do tu sve idu... Kod 1070-ki jos ovisis o memoriji jer je samsung nesto brzi... 

15 godina
protjeran
augi80 kaže...

Momci  gtx1080ti msi seahawk 6750 ili gogabyte aorus 6180 hitno

Okani se corava posla, bacanje novaca, prvo uzmi posten monitor...

14 godina
Bome i mene je zagolicala ova ponuda,oko 4200 kn za MSI 1080 nije puni!
AUDIOFIL
15 godina
protjeran
volegradele kaže...
Bome i mene je zagolicala ova ponuda,oko 4200 kn za MSI 1080 nije puni!

Cak i malo manje, 4100kn da ti bude lakse odlucit se na kupnju :)

15 godina
neaktivan

Uzimam danas pa eto ako moze te rec jel vridi 600kn seahawk vise

15 godina
protjeran
augi80 kaže...

Po meni ne, imat ces nesto nize temperature ali i pumpu koju ces mozda cuti i u idleu... plus moras predvidit gdje stavit radiator u kucistu... Sta se performansi tice, nema tu razlike...

17 godina

Uzmi MSI za ne toliku vecu nadoplatu imas hybridno rjesenje 

13 godina
augi80 kaže...

Po meni isto ne. Jedino ako misliš sli slagat pa onda ....

13 godina

Ljudi zna li ko dali nvidia ima nesto slicno ko amd fluid motion..da film softverski iz 24 ili 30 fps prebacuje u 60 fps..to mi je bilo super dok sam koristija r9 280 i rx 470 pa ako neko nesto zna da mi pomogne.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja uzeo tu msi sa alze, strixica je sold out u jednom danu jer da nije onog testa glasnoće/temperature sa bugovog foruma na kojem sam i tražio pomoć> i ja bi išao na strix,

ali hvala lijepa!

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.8.2017 16:03 (Nikolas0501).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Wayto XD kaže...

Ljudi zna li ko dali nvidia ima nesto slicno ko amd fluid motion..da film softverski iz 24 ili 30 fps prebacuje u 60 fps..to mi je bilo super dok sam koristija r9 280 i rx 470 pa ako neko nesto zna da mi pomogne.

Ne kužim kako to funkcionira tako da sam možda u krivu. Ali kako ces video od 30 fpsa pretvorit u 60? Jedino da dupla slicice između dva framea, ali to ne znam na šta bi licilo.

Battlelog: D3lBoy-00
15 godina
odjavljen
D3lBoy kaže...
Wayto XD kaže...

Ne kužim kako to funkcionira tako da sam možda u krivu. Ali kako ces video od 30 fpsa pretvorit u 60? Jedino da dupla slicice između dva framea, ali to ne znam na šta bi licilo.

Proguglaj interpolacija videa. Meni se to osobno ne sviđa.

http://www.bug.hr/forum/post/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/1959989.aspx
15 godina
protjeran
Nikolas0501 kaže...

Ja uzeo tu msi sa alze, strixica je sold out u jednom danu jer da nije onog testa glasnoće/temperature sa bugovog foruma na kojem sam i tražio pomoć> i ja bi išao na strix,

ali hvala lijepa!

Naravno da su prodane kad su ih imali 5 a msi-ki imaju 150 komada. Strix je losija kartica...

15 godina
protjeran
D3lBoy kaže...
Wayto XD kaže...

To ti je onaj soap opera efekt koji mozes na novijim televizijama ukljucit... Meni se gadi..

9 godina
protjeran

Ansha, i jel na kraju ta tvoja ide kao pakao ili to samo tako piše, jel testirana?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Lucidius kaže...

Ansha, i jel na kraju ta tvoja ide kao pakao ili to samo tako piše, jel testirana?

+70 na core je max sta firestrike trpi, to je 2114mhz max.. Ok al nista specijalno..

9 godina
protjeran

Jel imas kakve rezultate iz bencheva 

Kako ti ide u igrama za 24/7?

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.8.2017 19:19 (Lucidius).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Lucidius kaže...

Jel imas kakve rezultate iz bencheva 

Kako ti ide u igrama za 24/7?

Ne stignem igrat al mislim da ide jedan bin vise stabilno, mogu jos probat se igrat s naponom i krivuljom al kod 1070-ke nisam nista dobio time.

Jedino primjecujem da je grafa cca. 5° toplija od 1070-ke na istim okretajima..

Timespy sam izvukao 8500 graphics, to je max...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice