- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jadnica me čekala od petka da je raspakiram... Nažalost micron memorija.
Što znači "Nažalost micron memorija" ?
Zato sto se nadao da ce dobiti samsung memoriju
Da, nadao sam se samsungu, evo vrtim fire strike i nisam baš oduševljen klokanjem pascala, a ni micron memorije. Mora se priznati da je msi napravio odličan posao sa hladnjakom (nikad nisam čuo da grafa na 100% fan može biti tako tiha). GPU se čini prilično prosječna za sada, dakle lutrija je bila okrutna ovaj put.
Prilikom kupnje kartice, kako onda odabrati/znati koja će se memorija dobiti? Vidim da ima članaka s nazivom "lutrija memorije" za navedeni model.
Koje su prednosti/nedostaci?
Da, nadao sam se samsungu, evo vrtim fire strike i nisam baš oduševljen klokanjem pascala, a ni micron memorije. Mora se priznati da je msi napravio odličan posao sa hladnjakom (nikad nisam čuo da grafa na 100% fan može biti tako tiha). GPU se čini prilično prosječna za sada, dakle lutrija je bila okrutna ovaj put.
Koliko možeš memoriju? Meni je Micron na +700
Prilikom kupnje kartice, kako onda odabrati/znati koja će se memorija dobiti? Vidim da ima članaka s nazivom "lutrija memorije" za navedeni model.
Koje su prednosti/nedostaci?
Ne mozes znat koju ces dobit a za gaming nije ni bitno, Samsung se bolne clocka ali tu razliku u praksi neces primjetit.
+505, sve preko toga u gpu testu 2 rezultira sa pojavljivanjem crnih crta s vremena na vrijeme, razlijevanja boja itd.
+505, sve preko toga u gpu testu 2 rezultira sa pojavljivanjem crnih crta s vremena na vrijeme, razlijevanja boja itd.
Jel to +505 u afterburneru ili 8000mhz + 505mhz?
kakva je razlika izmedju samsung, hynix i micron memorije ? Kak se moze saznat koju imam na gtx 1060 ?
kakva je razlika izmedju samsung, hynix i micron memorije ? Kak se moze saznat koju imam na gtx 1060 ?
Za samsung kažu da se najbolje clocka.
Skini GPU-Z i pogledaj pod memory type.
Kloka se dobro, moglo bi se i isprobat pic
Ako na Nvidiji nisi pomaknuo za 700mhz u afterburneru nisi nis napraviolp
A daj, ne znaju svi ono što ti znaš.
ma, dok igram na ultra postavkama i iznad 60fpsa ne treba nist dirat, doduse, cijelo vrijeme radi u silent modu zbog ovih vrucina a meni je kuciste katastrofa.. (usput mi reci na kolko bi je mogao kloknut ?, napravio sam si jedan profil na 1809/8008 i bilo je stabilno u furmarku)
60fps-a? a zapocelo doba 240hz monitora, dakle 240fps-a ljudi nemojte se vise ogranicavati tim konzolaškim brojkama
lp
60fps-a? a zapocelo doba 240hz monitora, dakle 240fps-a ljudi nemojte se vise ogranicavati tim konzolaškim brojkama
lp
to sam ja vako reko, ide to puno vise iznad 60 fpsa
to sam ja vako reko, ide to puno vise iznad 60 fpsa
znam imao "samo" 3 komada...
...doduse, cijelo vrijeme radi u silent modu zbog ovih vrucina a meni je kuciste katastrofa..
pa valjda bi trebao prebaciti u neki drugi mod zbog vrućina i lošeg provjetravanja kućišta, a ne da ti radi u silent modu ZBOG vrućina
U AB.
...doduse, cijelo vrijeme radi u silent modu zbog ovih vrucina a meni je kuciste katastrofa..
pa valjda bi trebao prebaciti u neki drugi mod zbog vrućina i lošeg provjetravanja kućišta, a ne da ti radi u silent modu ZBOG vrućina
da.. mene budale, trebao bi napravit fan curve a neam blage kak
U AB.
Znaci to je ~9ghz u igrama?
MSI afterburner -> settings (mali zupčanik) -> tab "Fan" -> kvačica na "enable user defined software automatic fan control"
evo napravio si jedan, jel dobar ? ima itko drugi da koristi gtx 1060 i custom fan curve ? buka mi ne smeta (tj. ne cujem je zbog slusalica)
Kako ne? Elaboriraj
"GPU Miners Hit Secondhand Market as Ether Price Declines"
http://www.coindesk.com/gpu-miners-hit-secondhand-market-ether-price-declines/
Konačno, dajte mi neku 1070ku za 2400kn
Konačno, dajte mi neku 1070ku za 2400kn
To ces se strpit do 2018.
Mislim da ce kod nas i 2 mjeseca nakon zavrsetka rudarskog ludila i dalje likovi prodavati rx470/480 za 2.000+ kuna
Cak mi se cini da neki ni neznaju zasto su cijene takve nego vidjeli da svi stavljaju pa idu ono "i ja cu pa app"