GTX 10xx (Pascal) klub (2016)

poruka: 15.735
|
čitano: 1.568.036
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Ima li tko iskustva sa MSI GTX1060 Armor?

Razmišljam si pomladiti konfiguraciju sa friškom grafikom i isprva sam gledao RX 480 NITRO+ pa sam se predomislio kad sam vidio da su preformanse blago na strani GTX1060 uz efikasniji rad (potrošnja struje i niže temperature rada).

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: GTX 10xx (Pascal) klub (2016)

Pridružujem se klubu sa MSI 1060 X Gaming, nisam na kraju uspio 1070, ali i ova će poslužiti :)

Hvala svima 

14 godina
Zura kaže...

Razmišljam si pomladiti konfiguraciju sa friškom grafikom i isprva sam gledao RX 480 NITRO+ pa sam se predomislio kad sam vidio da su preformanse blago na strani GTX1060 uz efikasniji rad (potrošnja struje i niže temperature rada).

Radije skupi još malo za ovu karticu.

Po meni se cijenom 1060 ne uklapa, ili RX 480 4GB/8GB ili ova 1070.

root
9 godina
neaktivan
Zura kaže...

ako igras na monitoru iz "moj pc" preporucio bih ti da si piknes najjeftiniju RX470 a za razliku u cijeni kupis 480GB SSD i na konju si ;), ima ih za 900kn po ducanima

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.10.2016 21:50 (X3M).
16 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...
Zura kaže...

Razmišljam si pomladiti konfiguraciju sa friškom grafikom i isprva sam gledao RX 480 NITRO+ ....

Radije skupi još malo za ovu karticu.

Po meni se cijenom 1060 ne uklapa, ili RX 480 4GB/8GB ili ova 1070.

To je 800kn razlike, nije baš malo. 2.500 mi je gornji limit. Lijepo je razmišljati o 1070, ali mislim da mi je to stvarno nepotrebno.

Znači po tvom mišljenju je RX480 bolja opcija? (4GB verzija koja je 500kn jeftinija sigurno zvuči primamljivo).

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
14 godina

Po meni se tu ne uklapa 1060, gledaj ili polovnu 1060 ako je ima pa da uštediš ili BE verziju 470 4GB XFX recimo, koja je i 800kn jeftinija od 1060.

Malo baci pogled po nabavi, cijene 470 i 480 modela, 4GB.

Koji monitor imaš, reza?

Evo ovu kupi.

root
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.10.2016 21:55 (zoharbizo).

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

Po meni se tu ne uklapa 1060, gledaj ili polovnu 1060 ako je ima pa da uštediš ili BE verziju 470 4GB XFX recimo, koja je i 800kn jeftinija od 1060.

Malo baci pogled po nabavi, cijene 470 i 480 modela, 4GB.

Koji monitor imaš, reza?

Evo ovu kupi.

DELL monitor 1920x1080 rezolucija. Ova RX470 polovna što si je linkao je cca300kn jeftiniija od RX480 (4GB verzija).

Vidjet ću ako se da nabaviti polovna 1060 negdje ili RX480 model, ne gori mi pod petama pa se mogu strpiti dok se ne pojavi. Mislim da ne bih išao na 470.

14 godina

Ta 470 je odličan model, tvornički clockana, hladna i sitno sporija od 480.

To je definitivno najbolji buy, dobar ocer i sitno sporija od 1060.

Pogledaj po netu i po temama, da ne misliš da pričam bajke.

Bang for bucks a jeftinija skoro 1000kn od 1060.

Jede na 1080P.

root
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.10.2016 22:27 (zoharbizo).

3 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Da li je ovo Zotac AMP Extreme za 3600?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
nex987 kaže...

Da li je ovo Zotac AMP Extreme za 3600?

Ne, to je isti model kao i AMP po hladnjaku, za pcb neznam, taktovi su niži nego u AMP modela.

Vidi po netu za pcb.

root
17 godina

Novi EVGA GPU Powerlink dodatak...

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
Tonči kaže...

Moram pojest jedno govno, dakle, ono o SLI mostovima: High Bandwidth mostovima i flexi SLI mostovima.

Dakle, iako su testovi online i moji testovi s dva fleksi mosta bili vrlo slični, a frame pacing bio vrlo dobar, prihvatljiv, imao sam potpuno krivo tvrdnjom da je HB most isti. Nije. Na 1440@144Hz i 5K@60Hz HB most čini ogromnu razliku.

Dok su dva fleksi mosta ok (jedan je užas u odnosu na to), HB most je posve nova priča jer frejmovi imaju tajming kao da se radi o jednoj kartici. Flat line u SW:BF, BF4, Witcher 3, CoD: BO3 itd. Kvaliteta SLI-ja s HB mostom je kao da se ne radi o SLI-ju.

Najviše su me zavarali benchmarci poput 3DMarkovog gdje razlike u rezultatima nema velike, ali u igrama je frame pacing nevjerojatno bolji i to ima utjecaja i na konačne rezultate, ponajviše minimalni framerate.

Ukratko: HB bridge vrijedi novca i čini razliku. Vrlo bitnu razliku, vrlo, vrlo bitnu razliku.

Možda i AMD napravi nešto povodom frame pacing 

http://www.kitguru.net/components/graphic-cards/luke-hill/exclusive-multi-gpu-dx12-frame-pacing-interview-with-amds-scott-wasson/

http://hwbot.org/signature/u135800.png
13 godina

Dečki ja sam prodao 1080-tku danas...

Sad dolaze dani kušnje...Mislim da ću blejati u TwitchTV i zamišljati "kako bi ovo radilo kod mene"

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina

Zakaj si ju prodao?

13 godina
The_Fichek kaže...

Zakaj si ju prodao?

Mozda je previse benchao a malo gejmao kao vecina ovdje 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
17 godina

pawned 

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
The_Fichek kaže...

Zakaj si ju prodao?

Ma uzimam neki auto pa mi treba što veći polog...

Inače, moja nije imala tako velik OC kao Lucijeva (čitaj: 2050 Mhz max/max), ali mi je svjedno prirasla srcu....

E sad da izađe 1080ti ili Vega, vjerovatno bi auto pričekao, hehe (smijem se , rokćem)

chaselol kaže...
The_Fichek kaže...

Zakaj si ju prodao?

Mozda je previse benchao a malo gejmao kao vecina ovdje 

Ima i toga...

Inače, da te prcnem - liku kojem sam prodao, treba za profi rad u Adobe packu, spomenio sam mu da ima jeftinih AMD Fury kartica i frajer se doslovno uvrijedio.......

Uh, sad treba proć hladan znoj, suočavanje sa ljudima koje sam odhebo, pardon zanemario i povratak u realu....FUJ

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.10.2016 0:05 (DarthMarkus).
13 godina

Jedan od razloga sto sam ja svoju prodao, nije bilo sta za gejmati a do djavola zaboravio sam da Mafia 3 dolazi za dan dva..........pfff izgleda da ce nova grafa pasti brze nego sto sam htio na kraju 

enjoy real life buddy, graphics are good but gameplay sucks 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
17 godina

svijet je jedna velika pozornica 

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
protjeran
chaselol kaže...

Jedan od razloga sto sam ja svoju prodao, nije bilo sta za gejmati a do djavola zaboravio sam da Mafia 3 dolazi za dan dva..........pfff izgleda da ce nova grafa pasti brze nego sto sam htio na kraju 

Koju si ono imao, i što gledaš uzeti sad?

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
12 godina
neaktivan

Ekipa idem poslje 16h po GTX 1080 U ADM.hr koju da uzmem od ovih kaj su dostupne pare nisu problem (pod tim mislim da me zanima najbolja za OC koja ima potencijala i da nije grijalica tokom ljeta! 

Link trenutno dostupnih 1080 POMAGAJTE <3 : http://www.adm.hr/subcategory.asp?subcate=vga-kartice-pcie&cate=graficke-kartice&id=692&cond=973:{GeForce-GTX-1080}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Nvidia GTX 680 kaže...

Ekipa idem poslje 16h po GTX 1080 U ADM.hr koju da uzmem od ovih kaj su dostupne pare nisu problem (pod tim mislim da me zanima najbolja za OC koja ima potencijala i da nije grijalica tokom ljeta! 

Link trenutno dostupnih 1080 POMAGAJTE <3 : http://www.adm.hr/subcategory.asp?subcate=vga-kartice-pcie&cate=graficke-kartice&id=692&cond=973:{GeForce-GTX-1080}

Po meni (imam je) Giga xtreme gaming.

Oc je lutrija a ova tiha hladna i 4 godine jamstva.

Osim toga i cijena je dobra u odnosu na druge.

12 godina
neaktivan

Znaci prije si sa Gigu nego Asus? ok hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Nvidia GTX 680 kaže...

Znaci prije si sa Gigu nego Asus? ok hvala

Mali savjet: ako se odlučiš na gigu, traži neka ti je raspakiraju i prstima zavrti sve ventilatore (znaju zapinjati za plastiku) i vizualno provjeri oštečenja po rebrima hladnjaka pogotovo tamo gdje vidiš toplovodne cijevi.

Zadnjih 5 gpu imao sam od gige i bio sam prezadovoljan, nisam lik koji traži najbržu na forumu, volim hladno i tiho.

16 godina
odjavljen

EVGA or bust. :) Način RMA i duljina garancije kod njih su imperativ! :)

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Nema je tamo u adm i nevidim ju u hr šopvima bas.

14 godina
Tonči kaže...

O da..

Ali izgleda kako nekoga svrbe pare u đepu

Ima kod nas gdje EVGA za nabaviti ili moraš naručiti izvana?

Edit: našao, cijena je baš prava

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.10.2016 9:51 (Tiby).
15 godina
protjeran

od tih dostupnih u adm-u definitivno gigu xtreme...

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
odjavljen

pozdrav, zanima me kakve su razlike izmedju Nvidia HB bridge i GTX HB bridge-a ? umjesto non-gtx sam sam narucio gtx jer ovaj drugi nije dostupan. 

uzeo sam od 60mm jer mi je one slot spacing. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.10.2016 11:00 (siick_bubble_gumm).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
chaselol kaže...

DA!!! Ista stvar, haha

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice