GTX 10xx (Pascal) klub (2016)

poruka: 15.735
|
čitano: 1.567.020
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
protjeran
Re: GTX 10xx (Pascal) klub (2016)
chaselol kaže...
Valentin17 kaže...
Tonči kaže...

Tonči, oprosti mi na off-topicu, ali da se malo nasmijemo svi zajedno.

EXTREME GAMING PC, modiran, overklokan, sređeni kablovi - 15 000 kn, čim vidite sliku sve će vam biti jasno čija je ovo "zvjer".

Kingston HyperX BLUE, ovo me odbilo u startu.

Red or RIOT! 

P.S. fina masina ruku na srce ali mi se cini da je to puno love za "ruke" 

@LEGIJA sto je tebi fino gore 

Trebalo bi ti pomoci malo uzeti ti koju grafu, cisto da imas vise mjesta za rad 

O pa ko se to mene sjetio, izgleda da je valentin tuzan jer je na ignoru kod mene pa pokusava doprijeti do mene svojim dusebriznim trkeljanjem. Bas si ga morao citirati da citam te gluposti 

Posto sam sada skuzio da se prica o mom oglasu, normalno da konfa ne vrijedi te pare ako bi isto to sve kupovali sami u ducanu. Medutim trud i sve ostalo isto ima cijenu, nisu se komponente same slozile i overklokale, nit su se kablovi sami slozili. Komp je stavljen tek tolko iz dosade, pa ko zagrize zagrize, a to sta pojedincima eventualni pronalazak kupca po toj cijeni baca komplekse nije moj problem, stavitei vi svoje makine pa nabijajte cijenu ako vec lice na nesto.

12 godina

gluposti, ne samo da u dućanu jeftinije košta nego ti još i BESPLATNO slože komp i sortiraju kablove kad vec ostavljaš tolike pare u tom i tom dućanu

Moj PC  
8 0 hvala 1
9 godina
protjeran

Kao prvo, neke od komponenata niti nemas kod nas za kupiti, a kao drugo nitko ti u ducanu nebude niti klokao proc i grafu i trazi maksimume i testirao stabilnost po par sati, niti ce ti raditi posten posao kod slaganja i sakrivanja kablova, posto za to treba cca 2 sata ako se radi perfekcija.

Kazem, komp ne vrijedi te pare i to je jasno, a niti mi je ciljana grupa kupaca oni koji se "kuze". Ionako sam ga bezveze stavio pa sta bude.

Moj PC  
1 9 hvala 0
16 godina
odjavljen
Lucidius kaže...

Kao prvo, neke od komponenata niti nemas kod nas za kupiti, a kao drugo nitko ti u ducanu nebude niti klokao proc i grafu i trazi maksimume i testirao stabilnost po par sati, niti ce ti raditi posten posao kod slaganja i sakrivanja kablova, posto za to treba cca 2 sata ako se radi perfekcija.

Kazem, komp ne vrijedi te pare i to je jasno, a niti mi je ciljana grupa kupaca oni koji se "kuze". Ionako sam ga bezveze stavio pa sta bude.

Pa ne bih se složio. Ovisi koji dućan. Recimo, ja bih platio da se ne moram zafrkavati sa slaganjem mašina, s vodenim i sl. Perspektiva je takva da gubim strašno puno vremena na to. To može biti posao kao i svaki drugi. Drugi je problem što u nas nitko ne kupuje takva računala skoro, a većina sama slaže...

Koji si komp stavio? Ono je tvoj? Vidiš, mogao bih ja svoj staviti na oglas. Samo, kako rekoh, još manje ljudi kupuje ovakve mašine kao moju. 

LEGIJA ima zapravo super posao. :) 

9 godina
protjeran
Tonči kaže...
Lucidius kaže...

Pa ne bih se složio. Ovisi koji dućan. Recimo, ja bih platio da se ne moram zafrkavati sa slaganjem mašina, s vodenim i sl. Perspektiva je takva da gubim strašno puno vremena na to. To može biti posao kao i svaki drugi. Drugi je problem što u nas nitko ne kupuje takva računala skoro, a većina sama slaže...

Koji si komp stavio? Ono je tvoj? Vidiš, mogao bih ja svoj staviti na oglas. Samo, kako rekoh, još manje ljudi kupuje ovakve mašine kao moju. 

LEGIJA ima zapravo super posao. :) 

Ma nijedan ducan, slobodno reci ako znas koji radi to sve sta sam napisao. Meni osobno nema sanse da dozvolim da mi neko tamo iz ducana slaze konfu, em mi je gušt sam slagat, em nebi mogao gledat komp da nije perfektno slozen i namjesten u slucaju da ga neko polovicno od ovih iz ducana slozi u 45 minuta. Kuzim akipu koja striktno poslovno na to sve gleda, narucis, platis i pokupis slozen komp, izgled takve ionako ne zanima, a opet su ustedili na vremenu.

Da, kod nas skoro nitko ne kupuje takve kompove, to uzima ekipa koja se kuži, i ima neke koristi od takvog kompa ili mu je to opcenito neki hobi u zivotu.

Da, moj je ovaj kaj je na oglasu za 15000kn, stavljeno iz dosade, tebi se vise isplati po komponentama prodavat, ima ekipe koja bi vjerojatno i kupila stvari od tebe po manjoj cijeni nego u ducanu ako rade neke render slave mašine i slicne brije od kojih zarađuju, pa ce vec u prvom mjesecu vjerojatno otplatiti ulozeno...

Legija ako to voli radit super mu je posao, ko nevoli samo gnjavaza, pogotovo kod šarafanja i slaganja ovih jeftinih konfi di si prste polomis da uspijes neki cable managment napravit. Meni je jedno 5 kolega po tim ducanima, neki jebu sve po spisku kaj su zavrsavali te škole i da slusaju svaki dan masu nebiloza od ljudi koji neznaju ni drajvere od tipkovnice instalirat, dok neki uzivaju u tome.

EDIT:

Sad sam se bas sjetio, ako nevolis sam slagat, a kazes da bi platio za slaganje, eto kada ces trebat nesto, javi se meni, mozemo sjest, popricat, dogovorit sve pa ti ja slozim po nekoj dogovorenoj cifri (nisam skup), al ono bas tip-top da je sve, mogu ti i klokat i testirat, samo javi ako si za ;)

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.9.2016 21:42 (Lucidius).
13 godina

Moram primjetiti da ti je kartica (isto ko i kod mene) nakrivljena na slikama...

Pogledam je ravno, fino sjedi u slotu - uslikam i ONO wtf

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
protjeran

To je jos dobro kak je znala visit MSI R9 390 GAMING, ta se savila ko kriva vrba klik. Teske su to grafe, nemres to drzat ravno da ga kruneš

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Pustio sam off-topic dok nije bilo vrijeđanja i dok se zezalo na račun izgleda, ali nemojte bit bezobrazni. Neću dopustiti da čovjeka vrijeđate jer prodaje hardver; pogotovo nemate pravo napisati da je scam. Svatko ima pravo prodavati za koliko misli da nešto vrijedi. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.10.2016 0:34 (Tonči).
Moj PC  
16 0 hvala 6
15 godina

Prvi benchevi 1050 Ti leakani.

KLIK

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
softwaremaniac kaže...

Prvi benchevi 1050 Ti leakani.

KLIK

Neznam kakve su im ovo brojke za 3DMark Extreme kad ja sa svojom R9 290 OC i FX ima X7100 score, po ovome njihovom bi treba onda da imam CF 290-tki da bi dobio X7100 sa ovih njihovih X4235 za jednu R9 290.

http://hwbot.org/signature/u135800.png
15 godina

Treba pričekati prave reviewove.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Vec su krenuli trolovi lol

Battlelog: D3lBoy-00
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Valentin17 kaže...
Tonči kaže...

Tonči, oprosti mi na off-topicu, ali da se malo nasmijemo svi zajedno.

EXTREME GAMING PC, modiran, overklokan, sređeni kablovi - 15 000 kn, čim vidite sliku sve će vam biti jasno čija je ovo "zvjer".

znam da se o ukusima ne raspravlja, ali po meni je ovo izrazito ružan komp 

smeđa? maticna i crveno osvjetljenje.. podsjeća me na one seoske baje koji novac iz kladare ulazu u kičenje svog opel kadeta.. 

a i dat 15k kn za 2x4gb rama, 2 generacije star i5 i sata SSD od 260gb mi ima malo smisla 

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.10.2016 9:04 (Fanu).
15 godina
protjeran

Ne znam ciji je to komp al to realno vrijedi 10k, max 11k.

Moj PC  
2 2 hvala 0
13 godina
protjeran
ansha kaže...

ak dobije 8 nek bude sretan...s monitorom mozda navuce 9! da je u pitanju x99 setup nebi rijec rekao! prodavanje magle na njuski!lp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
14 godina

Kako vam GTA V radi sa overclockom pascala?

Naime meni se crasha na svim postavkama oc osim na defaultnim postavkama (nekad za par minuta nekad za sat vremena).

Sve druge igre rade normalno, drajver 372.70.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
Stjepanj kaže...
ansha kaže...

ak dobije 8 nek bude sretan...s monitorom mozda navuce 9! da je u pitanju x99 setup nebi rijec rekao! prodavanje magle na njuski!lp

Možda će teško proć iznad 8-9k, ali ja ga osobno ne bi ispod 10000k prodava. Spusti cijenu svega na realnu polovni, dođe se do 10000k barem. Grafa oko 5000, cpu i matična oko 2000, napajanje 700, ram 300tinjak, ssd 400tinjak, hd 400, kućište 600, vodeno 700-800... dođe se do 10000 ajde, i više. Taman kako je drug rekao. Ali 15000... pa da ga na trepavice okreneš nejde. Možda konta da će neki padobranac naletit. Ali opet... 15000...

Jel ima što novosti oko1080ti kartice ili je još uvijek samo od onog wccftecha aktualno?

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
11 godina
odjavljen

Ne zelim ni razmisljati koliko ce 1080ti kostati kad je 1080 ovako skupa.

0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
IvanDado kaže...

Koštat će ko 1080ka sada, barem bi trebala. A 1080ka će past na oko 4500. Sve iznad 6000 za flagship je čista pljačka. Loša konkurencija amd-a je glavni uzrok ovim idiotskim cijenama. Nvidija je iskoristila svaku rupicu da podigne cijenu do maximuma i progura srednje veliki čip pod cijenu flagshipa. A najgore od svega što se prodaju ko vruće kifle... Po meni, x70 ili x80ti su kartice za kupovati. Jer će 80ke postat smiješne kad izađe ti, kao i Titani. Al zato zeleni znaju da je toliko kupaca koji samo čekaju x% veće performanse i nisu ludi odma izbaciti veliki čip. Triba ubrat svaku kunu.

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
15 godina
protjeran
Tiby kaže...

Kako vam GTA V radi sa overclockom pascala?

Naime meni se crasha na svim postavkama oc osim na defaultnim postavkama (nekad za par minuta nekad za sat vremena).

Sve druge igre rade normalno, drajver 372.70.

Zanimljivo, meni se prvi rusi Firestrike, GTA se jos nije do sad..

16 godina
odjavljen
eywa33 kaže...
IvanDado kaže...

Koštat će ko 1080ka sada, barem bi trebala. A 1080ka će past na oko 4500. Sve iznad 6000 za flagship je čista pljačka. Loša konkurencija amd-a je glavni uzrok ovim idiotskim cijenama. Nvidija je iskoristila svaku rupicu da podigne cijenu do maximuma i progura srednje veliki čip pod cijenu flagshipa. A najgore od svega što se prodaju ko vruće kifle... Po meni, x70 ili x80ti su kartice za kupovati. Jer će 80ke postat smiješne kad izađe ti, kao i Titani. Al zato zeleni znaju da je toliko kupaca koji samo čekaju x% veće performanse i nisu ludi odma izbaciti veliki čip. Triba ubrat svaku kunu.

Neće baš. 1080Ti će biti nešto između 1080 i Titan XP, što je manje od 30% ubrzanja, a to je daleko od one promjene prošle godine s 980 na 980Ti. Iz nekog razloga je i 1070 daleko sporiji od 1080, nego je 970 bi od 980. Cijenom nemaju razloga ići niže jer će svi koji žele 1080Ti kupiti istu i za 800 i za 900 i za 1000 eura. Vrlo vjerojatno će cijena 1080 pasti 50 eura niže na 650-700, a 1080Ti biti na 850-950 s boljim modelima na 999 i preko do 1100 - 1200 poput MSI s vodenim blokom itd, s obzirom da je TXP na 1300. (overclockani modeli brži od stock TXP-a).

Pad cijena nećeš vidjeti do Volte. Ako uopće 1080ti ikad izađe, što nije posve sigurno ni vjerojatno, jer su Volte već vani.

14 godina
ansha kaže...

Ne kužim isto mi je bilo i s gtx 980ti, +25 core (oc mod na gigi) sve ok dodam još +5 (+30) GTA V stop respponding...

Dodaj napon power i temp max samo crash.

Igra je preko steama.

Evo isti problem s gigom 1080 (+25/+100 isto oc mod radi ok) dok sve drugo crash, ponekad izdrži i do sat vremena, pričam o single player.

13 godina
protjeran
Tiby kaže...
ansha kaže...

Ne kužim isto mi je bilo i s gtx 980ti, +25 core (oc mod na gigi) sve ok dodam još +5 (+30) GTA V stop respponding...

Dodaj napon power i temp max samo crash.

Igra je preko steama.

Evo isti problem s gigom 1080 (+25/+100 isto oc mod radi ok) dok sve drugo crash, ponekad izdrži i do sat vremena, pričam o single player.

te brojke koje ti govoris ne znace nista, one ovise o cipu koliko ce boostati, +25/+100 kod nekoga ce davati nesto drugacije taktove!

meni na staroj gtx s najboljim asicom sam imao 60mhz veci takt u odnosu na sve ostale!

pogledaj na kojem ti taktu grafa radi tokom gta5!lp

16 godina
odjavljen
4mal kaže...

Tonch hvala ti na zutom kartonu dok drugi trolaju i spamaju u obje teme 

1. trajni link

2. Što te briga za druge i kako znaš da ih i 'drugi' nisu dobili?

3. Vidi 1. i kombiniraj s 2.

I to si dobio žuti. Zamisli kako je onima s crvenim. :)

Valentin17 kaže...
Tonči kaže...

Poruke su na sigunom, ne brini. :) Ne sviđa ti se boja? 

Malo mi to znači kad ih nitko ne vidi osim tebe. A boja, moja omiljena boja je crna, crvena mi je tako, tako i mrzim žutu.

Crne i crvene si već dobijao. :) Nemoj opet. Ajmo završit s ovim da ne zachatavamo temu.

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.10.2016 19:44 (Tonči).
Moj PC  
4 0 hvala 3
14 godina
neaktivan

Koju 1070 izabrati? Osim da je najbolji omjer uloženo-dobiveno, da je i tiha 

I da kuha još :D

Sutra bi išao dignut jednu pa da se ne zaletim, hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
deflagrated kaže...

Koju 1070 izabrati? Osim da je najbolji omjer uloženo-dobiveno, da je i tiha 

I da kuha još :D

Sutra bi išao dignut jednu pa da se ne zaletim, hvala!

G1 Gaming, ja imam 1080 i prezadovoljan sam. Ni traga coil whineu. Imaš i nešto jeftiniju Phoenix varijantu koja isto nije loša.

13 godina
protjeran
deflagrated kaže...

Koju 1070 izabrati?  ...

GAINWARD GeForce GTX 1070 Phoenix

lp

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.10.2016 21:36 (Stjepanj).
11 godina

Jel se to meni čini ili su skočile cijene zelenih kartica čak i maxwella...

HardcoreOrGohome!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Stjepanj kaže...
deflagrated kaže...

Koju 1070 izabrati?  ...

GAINWARD GeForce GTX 1070 Phoenix

lp

a ova ?

15 godina