GTX 10xx (Pascal) klub (2016)

poruka: 15.735
|
čitano: 1.564.008
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
odjavljen

Tiby, bomba od grafe. Kakve su temperature nakon nekog vremena full loada? Baš me zanima odnos sa phoenixicom.

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Re: GTX 10xx (Pascal) klub (2016)
eywa33 kaže...

Tiby, bomba od grafe. Kakve su temperature nakon nekog vremena full loada? Baš me zanima odnos sa phoenixicom.

Pomalo tek sam je upogonio i isprobavam GTA V.

Za sada u igri nisam vidio iznad 56 default postavke ventilatora.

12 godina
eywa33 kaže...

imaš ovdje test (dok kolega ne napiše svoje dojmove) i usporedbu sa 980ti gaming g1, koja je također bila odlična grafa

http://techreport.com/review/30362/gigabyte-geforce-gtx-1080-xtreme-gaming-graphics-card-reviewed/3

kako kaže recenzent

Overall, Gigabyte's Xtreme Gaming cooler is one of the best I've ever laid ears on for a graphics card.

u svakom slučaju 

12 godina
odjavljen

Nema šta, beštijetina od hardvera.

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
Moj PC  
2 0 hvala 1
9 godina
protjeran
Kopsi1304 kaže...

Lucidius 

Mene ovo zanima

znači moj clock i test : http://imgur.com/a/W9V3W

i test/clock od Djozaa  - slika 

isti clock, s tim da je moj memory clock veći i uz to on je dobio 5.3fps-a više na G1 Gaming  (uz to imam i bolji procesor, ali on svakako ne bi trebao igrati ulogu u ovom testu)

Kada ti je upaljen monitoring dobijes manji rezultat, neka on odvrti test tako kao ti sa monitoringom pa neka posalje sliku. Rezultat moze varirati i zbog drugacijih windowsa, drajvera, ovisi i o tome jel imas kakve programe jos upaljene u pozadini itd itd.

9 godina
protjeran
Tiby kaže...

Evo čipim se i ja u klub.

Konacno neko sa grafom koja bi mogla parirat pboenixicama po klokanju i temperaturama, po tisini sumnjam.

Ajde baci neke screenshote sa monitoringom da vidimo sta moze to cudo

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.9.2016 20:37 (Lucidius).
15 godina

Pozdrav, evo da se i ja javim. Otkad sam prešao sa 368.81 na 372.70 temperature u loadu su mi se drastično smanjile, te su sada na cca 65 stupnjeva dok igram GTA V.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
softwaremaniac kaže...

Pozdrav, evo da se i ja javim. Otkad sam prešao sa 368.81 na 372.70 temperature u loadu su mi se drastično smanjile, te su sada na cca 65 stupnjeva dok igram GTA V.

Nije to, pada kiša zadnjih dana pa su temperature vani pale 

11 godina
odjavljen

dobar dan! 

od danas ponosni vlasnik 1080 FTW ! ... uskoro dolazi jos jedna :) 

Moj PC  
17 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Bices srecan ako ne budes imao problema sa tom grafickom na windows 10, jer sam ja imao problem sa Zotac Gtx 1080 grafickom karticom pokusavao sam sve i nakraju sam poslao nividia kompaniji support poruku i dobio sam odgovor da ta graficka kartica je testirana samo na windows 7 i windows 8.1 sto i pise na papiru uz graficku karticu, problem nastaje u windows 10 jer ima samo jedan beta driver za tu graficku karticu i kad windows uradi update smanje se performanse graficke  kartice i samim tim se smanji fps u igricama, sve sam pokusavao ali nisam uspio napraviti i vratio sam je i zamjenio za zotac gtx 980 Ti i sad ih imam dve u SLi i sve mi igrice rade u 4k na 60 fps i zadovoljan sam, ako budes imao problema znaj da je do windows 10 ako ga koristis.

11 godina
odjavljen
gamergtx kaže...

Bices srecan ako ne budes imao problema sa tom grafickom na windows 10, jer sam ja imao problem sa Zotac Gtx 1080 grafickom karticom pokusavao sam sve i nakraju sam poslao nividia kompaniji support poruku i dobio sam odgovor da ta graficka kartica je testirana samo na windows 7 i windows 8.1 sto i pise na papiru uz graficku karticu, problem nastaje u windows 10 jer ima samo jedan beta driver za tu graficku karticu i kad windows uradi update smanje se performanse graficke  kartice i samim tim se smanji fps u igricama, sve sam pokusavao ali nisam uspio napraviti i vratio sam je i zamjenio za zotac gtx 980 Ti i sad ih imam dve u SLi i sve mi igrice rade u 4k na 60 fps i zadovoljan sam, ako budes imao problema znaj da je do windows 10 ako ga koristis.

imati cu na umu, hvala :)

15 godina
protjeran

To da 1080-ka ili Pascal opcenito ima problem sa W10 su nebuloze. Ko zna kakvih i cime uzrokovanih problema si imao..

Moj PC  
5 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Nisu uopste nebuloze procitaj malo po netu pa ces vidjeti, to sto nisi imao tu graficku pa nisi testirao to je druga stvar, evo ti jedan primjer covjek je i snimio video da postoji problem  

, ja sam imao licno problema nakon 2h igranja graficka jednostavno smanji performanse i fps pocne da dropa nenormalno.

9 godina
ansha kaže...

To da 1080-ka ili Pascal opcenito ima problem sa W10 su nebuloze. Ko zna kakvih i cime uzrokovanih problema si imao..

Kolega ga upozori da pripazi sa tom 1080, a tvoj komentar je tipa (unutarnji neprijatelj nikada ne spava drugarice i drugovi).

9 godina
neaktivan

Nikad mi nije bilo jasno ovakvi komentari koji nemaju veze za temom niti slicno, ako imas sta pametno i korisno da kazes onda reci, pola komentara ljdui samo spamuju lupaju gluposti, ja sam samo upozorio covjeka na moguce probleme koje se desavaju, ne znam cemu ovakvi glupi komentari, ako covjek trazi pomoc ili savjet ko  sto sam ja trazio pa vecina komentara nema veze sa vezom ne znam zasto administrator ne obrise takve komentare koje ne pomazu nikome samo eto radi vase neke potrebe da napisete bilo sta, ako imas nesto  da pomognes covjeku reci sa tim sto si ti napisao sigurno nece, i ne znam zasto se ne drzite teme a ne glupih komentara koji su suvisni.

12 godina
odjavljen
gamergtx kaže...

Nisu uopste nebuloze procitaj malo po netu pa ces vidjeti, to sto nisi imao tu graficku pa nisi testirao to je druga stvar, evo ti jedan primjer covjek je i snimio video da postoji problem  

, ja sam imao licno problema nakon 2h igranja graficka jednostavno smanji performanse i fps pocne da dropa nenormalno.

Tip ima brutalnih problema sa problemima. To je sve što sam čuo u ovom videu :)

Ovakav problem bi se uočio iznimno brzo i za njega bi se čulo u roku "odma". Vjerojatno imate neke gpu minere, pa spajanjem na net se pokrene i jede performanse. Ne bi bilo prvi put.

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.9.2016 16:52 (eywa33).
13 godina

Haha, koji mega amater....Brutala...Jbte ovaj doslovno trola u videu...

edit: slušao sam do vremena kad je rekao za gddr5 memoriju i 6 puta brutala...Kakvi tukci danas rade reviewe dođe mi da Denisa poljubim u čelo iako me migrena nekad uhvati kad swapa proizvode u tekstu koje reviewa

p.s. ko izbroji koliko puta je rekao brutalno ima piće ispred Konzuma

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.9.2016 17:02 (DarthMarkus).
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
protjeran
BOOMboy kaže...
ansha kaže...

Kolega ga upozori da pripazi sa tom 1080, a tvoj komentar je tipa (unutarnji neprijatelj nikada ne spava drugarice i drugovi).

Kolega nema pojma i pise stvari koje nisu istinite tj. da 1080 kartice imaju problema sa Windowsima 10 sta je smjesno. 

12 godina
ansha kaže...
BOOMboy kaže...
ansha kaže...

Kolega nema pojma i pise stvari koje nisu istinite tj. da 1080 kartice imaju problema sa Windowsima 10 sta je smjesno. 

nemoj tako grubo prema maličkom, vidiš da ga zajebavaju pogani intelovci na fx temi, pa se došao malo ispucati

10 godina

ja imam win 10 i gtx 1080,, i nemam apsolutno nikakvih problema. imao sam problem sa win10 education verzijom, nije mi prepoznavalo grafu i nije dopuštalo da instaliram drivere, tada sam stavio win10 pro i sve ide ko podmazano

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina

Čuj , čim se lik spoji na net i fw prepozna konekciju, ode fps Mićo...

Svaki iskusni yt reviewer odma prepozna problem i šalje karticu nvidiji natrag....3 KOMADA promjeni i oni mu šalju nove dakako !!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen

skorvy http://www.speedtest.net/result/4656104677.png
11 godina
neaktivan

2:15 "Nvidia GayForce 1080"

Battlelog: D3lBoy-00
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
picajzla0707 kaže...

nemoj tako grubo prema maličkom, vidiš da ga zajebavaju pogani intelovci na fx temi, pa se došao malo ispucati

Ej, pratim te, pazi se.

Za dodatna pitanja i pomoć obratiti se preko privatne poruke. Hvala. :D
14 godina
neaktivan
gamergtx kaže...

Jbt, ovaj je puko.

17 godina

Daj pogledajte video di prica o zenama na fb-u LOL 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
1080 ima nekoliko 'problema' koji su vezani ili za hardver, firmware ili driver ili kombinaciju. Zasad su uspješno identificirani problemi s DP portovima kod korištenja s HDMI uređajima (primarno vidljivo na HMD-ima, moguće navodno fixati firmwareom), problemi s naglim dropovima takta tijekom rada exclusive fullscreen aplikacije, navodno riješili driverm, power-state bug gdje kartice ne uhvati viši clock, već riješeno 372.70.
Dakle, nije da problema nema, ali ovise o više faktora i nisu sveprisutni.
Moj PC  
2 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
Tonči kaže...
1080 ima nekoliko 'problema' koji su vezani ili za hardver, firmware ili driver ili kombinaciju. Zasad su uspješno identificirani problemi s DP portovima kod korištenja s HDMI uređajima (primarno vidljivo na HMD-ima, moguće navodno fixati firmwareom), problemi s naglim dropovima takta tijekom rada exclusive fullscreen aplikacije, navodno riješili driverm, power-state bug gdje kartice ne uhvati viši clock, već riješeno 372.70.
Dakle, nije da problema nema, ali ovise o više faktora i nisu sveprisutni.

Jesi li na titan xp iskusio slicne probleme?

16 godina
odjavljen
Ne. Samo 1080, ali preko 3 brenda: Asus Strix, FE i EVGA.
13 godina
Tonči kaže...
Ne. Samo 1080, ali preko 3 brenda: Asus Strix, FE i EVGA.

Može pitanje; kakva je procedura kod narudžbe TitanaXP ? Mislim, jel si platio što dodatno na onu cijenu od soma i sto i odakle si naručivao (država)? 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice