Bome te posralo 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Naknadna implementacija dx12 nije donijela poboljšanja.
Također, nitko nije skužio moju Star Citizen zahebanciju, pa begam iz teme.
Pa sve dosadašnje DX12/Vulkan igre su "naknadna implementacija", DOOM, Ashes, Hitman, Tomb Raider, Total War: Warhammer, pa opet ima različitih rezultata. Napotpunija DX12 stvar zasad je 3dmark time spy, pa eto kakvi su rezultati, čak i ako uspoređujemo nvidia rezultate bez "asynca" s amdovim rezultatima s "asyncom".
Pa kakvi su rezulatati za seriju sedam?
ocajni 
Naknadna implementacija dx12 nije donijela poboljšanja.
Također, nitko nije skužio moju Star Citizen zahebanciju, pa begam iz teme.
Pa sve dosadašnje DX12/Vulkan igre su "naknadna implementacija", DOOM, Ashes, Hitman, Tomb Raider, Total War: Warhammer, pa opet ima različitih rezultata. Napotpunija DX12 stvar zasad je 3dmark time spy, pa eto kakvi su rezultati, čak i ako uspoređujemo nvidia rezultate bez "asynca" s amdovim rezultatima s "asyncom".
Ne.
I to takvi da bolje više ništa ni ne izađe na vulkanu jer nvidiju više živo boli za te korisnike.
A koga je briga za seriju 7? Tko ima para sigurno više nije na seriji 7 a tko nema trebao je se na vrijeme riješit, kao otprilike i svake druge kartice nakon 2-3 god. 
bok snob 
A koga je briga za seriju 7? Tko ima para sigurno više nije na seriji 7 a tko nema trebao je se na vrijeme riješit, kao otprilike i svake druge kartice nakon 2-3 god. 
LOL, nisomo se tak razgovarali...evo na drugom forumu slična rasprava i kolega je izvukao odličnu usporedbu...da te spasim muke gledanja 7850 je u trenutku aktualnosti bila lošija od GTX 660ti za 30%. Danas je to palo na 10%.
Al kad vidis da r7 370 sije 780ti a 7950 iznad Titana, pa svaki komentar je suvisan :D
Jbte 780ti = 970 dvije i po 370ke uzmes za cijenu 970ke :D (barem prije pada cijena od 480ke)
AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Kad se ostane bez argumenata, onda se odgovara stjepanjovski 
Bok, evo i mene u klubu. Idući tjedan dolazi GTX 1080 G1 Gaming
u zamjenu za 980 Ti :)
tvoji novci tako da slobodno ignoriraj moje pitanje
jel ti ne bi bilo bolje uloziti novce u novu maticnu+procesor (trenutni ti mozda bude bneck za 1080) nego u 1080 kad vec imas 980Ti?
i onda fino pricekas iducu generaciju GPUa (980Ti ce biti sasvim dostatan za high end gaming narednih godinu dana) i imas puno veci pomak u performansama nego sa 980Ti>1080
Nisi me shvatio. Dobio sam 1080 U ZAMJENU za 980 Ti od Gige, jer Giga više nema 980 Ti G1 na skladištu u Europi, pa nije mogla poslati novu, jer mi se stara pokvarila. Imam HW problema s PC-em i na servisu je, pa moram sve srediti. Očekivao sam da ću dobiti istu karticu kakvu sam i imao, kad ono 1080 i to bez nadoplate :)
aha, to vec ima smisla
fino sad prodaj tu 1080, uzmi RX 480 i s ostatkom odi na ljetovanje :D
aha, to vec ima smisla
ili nek kupi novi i7, ipak je ovo stari izraubani sandy bridge koji je los u bf4 64 players u tocno odredjenoj sceni u tocno odredjeno doba dana, pogotovo ak crna macka pretrci preko susjedovog travnjaka
Jedini ljudi koji mjenjaju karticu svaku godinu-dvije smo realno mi, tu po forumu. Sve gamere koje znam "teraju" jos 7000 seriju bez beda, GTX 660ti, 770 i slicno. Zašto bi mjenjao 290X sada ili 780Ti ako ti radi super... A pogotovo AMD jer je arhitektura više manje ista, tako da kad poprave nešto za 390X automatski poprave i za 7850
Mijenja se da se budes cim manje na gubitku, a da imas novo sa jamstvom. Gameri koji nisu financijski osvjesteni vjerojatno ne razmisljaju o tome ili imaju dovoljno novca da se ne zamaraju time...
aha, to vec ima smisla
ili nek kupi novi i7, ipak je ovo stari izraubani sandy bridge koji je los u bf4 64 players u tocno odredjenoj sceni u tocno odredjeno doba dana, pogotovo ak crna macka pretrci preko susjedovog travnjaka
Ak padne ispod 60 odmah dođe voda u kljeno i nova sjeda vlas 
Mijenja se da se budes cim manje na gubitku, a da imas novo sa jamstvom. Gameri koji nisu financijski osvjesteni vjerojatno ne razmisljaju o tome ili imaju dovoljno novca da se ne zamaraju time...
to nisu gameri
Ne.
Ne što? 3DMark Time Spy nije DX12 stvar? Ok ako već tvrdiš tako nešto možeš potkrijepit nekakvim argumentima? Zamisli na šta bi to ličilo da svi na forumu odgovaraju u tvom stilu.. 
Kad se ostane bez argumenata, onda se odgovara stjepanjovski 
A gle, svi znamo da se po onom sistemu zamjene mainstrema svako 2god praktički najbolje prolazi..
Što se 770 tiče, iskreno me nije briga niti mislim branit ikog, al činjenica je da je u svoje vrijeme bila al pari s 7970, i da nikom nije bilo ni na vrh pameti da će s vremenom doći do ovakvog preokreta. Srećom sad više nećemo tako srljat u maglu jer već vidimo kakva je situacija po pitanju DX12, Vulkana, asynca..
Ah.. ajmo sad o tome kaj znaci biti gamer :)
Bok, evo i mene u klubu. Idući tjedan dolazi GTX 1080 G1 Gaming
u zamjenu za 980 Ti :)
tvoji novci tako da slobodno ignoriraj moje pitanje
jel ti ne bi bilo bolje uloziti novce u novu maticnu+procesor (trenutni ti mozda bude bneck za 1080) nego u 1080 kad vec imas 980Ti?
i onda fino pricekas iducu generaciju GPUa (980Ti ce biti sasvim dostatan za high end gaming narednih godinu dana) i imas puno veci pomak u performansama nego sa 980Ti>1080
Nisi me shvatio. Dobio sam 1080 U ZAMJENU za 980 Ti od Gige, jer Giga više nema 980 Ti G1 na skladištu u Europi, pa nije mogla poslati novu, jer mi se stara pokvarila. Imam HW problema s PC-em i na servisu je, pa moram sve srediti. Očekivao sam da ću dobiti istu karticu kakvu sam i imao, kad ono 1080 i to bez nadoplate :)
aha, to vec ima smisla
da, baš će mi jedna 480X bit dosta za 4K gaming, hahaha. Ma važno mi je da se otkrije kvar na PC-u pa da onda (neplanirano) mogu uživati u novoj zvijeri. Nego, igram isključivo na 4K rezi, koliko će taj BN biti izražen na tako visokoj rezoluciji?
Ne.
Ne što? 3DMark Time Spy nije DX12 stvar? Ok ako već tvrdiš tako nešto možeš potkrijepit nekakvim argumentima? Zamisli na šta bi to ličilo da svi na forumu odgovaraju u tvom stilu.. 
Vec nekoliko puta sam ti postao argument u vezi TimeSpya, official je, nije puni DX12
https://www.reddit.com/r/Amd/comments/4tnuob/futuremark_releases_statement_regarding_timespy/
aha, to vec ima smisla
Ak padne ispod 60 odmah dođe voda u kljeno i nova sjeda vlas 
bottleneck detected
Ne.
Ne se odnosi na podebljano. TS je najbolji i jedini benchmark koji ima DX12. Ashes je trenutno najpoznatija igra napravljena s od nule dizajniranim engineom za DX12 i "po PS-u". TS nije "najpotpunija DX12 stvar", jer ne može biti - namjerno je napravljen tako da ne iskorištava svaku arhitekturu najbolje, već na način da ima identičan test za svaku, a to znači malo lošije od idealnih performanse prema AMD-u.
Ne postoji nešto što bismo nazvali "potpunom DX12 igrom"... svaka igra je specifična.
lol na ovo...di su fury linije,295x2,rpd na grafu!
lol na ovo...di su fury linije,295x2,rpd na grafu!
To bi onda bio ogroman graf a ovog sam izvukao prvog kojeg sam našao gdje se može usporediti 1060 s 480.
taj izvuci isto!
Nemaju svi revieweri 10000 dolara da nabave sve kartice koje bi ti htio da recenziraju. Pogotovo mali nezavisni.
Ok, Ashes je od nule "DX12", rađen po PSu, ima podršku za "pravi" async na AMD grafama, ne favorizira ni nvidiju ni amd i opet je poredak kakav.. otprilike jednak onome u Time Spyu? 
Mislim da ti je vec jedno 25 ljudi odgovorilo kaj ne valja sa Time Spy pa bi bilo vrme da prestanes to ignorirati ali da i mene zanima eto za Ashes se bruji da je pravi dx12 a vidimo da su podjenake 1060 i 480 u tom slucaju pa nek slobodno netko objasni.