- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
4670 je steta na tu tvoju konfu, uzmi nesto jace, a ako igras samo na toj rezi, ta gts bi cini mi se bila super
dal se isplati, ja ne znam kakve su bas cijene kod vas, al ako bi meni neko nudio gts 250 za samo 50KM dodatno, odma bi uzeo
uzmi sebi radje od 1GB gts
neces se pokajati ja je imam
U BIh ti je ona oko 320 KM,nznam koliko je kod vas pa et kako hoces
Definitivno uzmi GTS 250 512Mb jer nisi ni svjestan koliko bi performansi dobio...aa taj tvoj proc bi ispratio i 4x HD 5870 ;)))
uzmi sebi radje od 1GB gts
neces se pokajati ja je imam
U BIh ti je ona oko 320 KM,nznam koliko je kod vas pa et kako hoces
zapravo, u Bih je oko 240, ne znam tacno..bar u Ingel..za 300 KM dobijes gainward GTS 450 GS 1GB
neznam ja sam svoju platio prije par mjeseci 300 KM
Isplati se..samo da nije šljuka neka..tipa Green varijanta..a i ona se isplati,jer ju clockneš. Pitanje ipak koliko.
Čuj, prvo si nam 100x napisao kako ti frend misli dofurat 8800GTX, sada je GTS 250, jel ti to nas zavlačiš za nos ili
obožavam_pričati_gluposti. Part 2
To je stari član....
Definitivno uzmi GTS 250 512Mb jer nisi ni svjestan koliko bi performansi dobio...aa taj tvoj proc bi ispratio i 4x HD 5870 ;)))
Ovo je obozavam_trkeljati_po_forumu
^^
Kažem,vjerojatno ćeš dobiti e-green ili kakav drugi model..ništa strašno pošto svaku možeš potjerati na stock taktove - normalnih GTS250.
Kažem,vjerojatno ćeš dobiti e-green ili kakav drugi model..ništa strašno pošto svaku možeš potjerati na stock taktove - normalnih GTS250.
ne,dobivam palit gts 250 , prilicno dobar hladnjak , mogu vam dat link oglasa ali me je strah da ce je netko skupit prije mene a meni se kartica opasno svida :).
ne,dobivam palit gts 250 , prilicno dobar hladnjak , mogu vam dat link oglasa ali me je strah da ce je netko skupit prije mene a meni se kartica opasno svida :).
On mene uči..a jesi slatkica.
http://www.palit.biz/main/vgapro.php?id=1252
Ajd ajd,kupi da netko ne požuri prije..za 200kn više se u pravilu isplati..makar i za taj model.
Sretno onda..i clockni ju,kakva štednja na GTS250..to se da fino frljiti.
Sretno onda..i clockni ju,kakva štednja na GTS250..to se da fino frljiti.
A NEC! sad cu za pola sata zvat lika da se dogovorimo
Moj frend ima Palit GTS 250 512MB, bas nju.. Sa njom, C2D e7500@3.2GHZ, 4GB rama igra sve na med-high bez beda.. Uzmi ju.. Moj komentar na grafu: tiha, brza, hladna (full load 58°C vent na 60%).. 
Moj frend ima Palit GTS 250 512MB, bas nju.. Sa njom, C2D e7500@3.2GHZ, 4GB rama igra sve na med-high bez beda.. Uzmi ju.. Moj komentar na grafu: tiha, brza, hladna (full load 58°C vent na 60%).. 
super , upravo sam pricao s likom , kasnije cemo se dogovorit preko facebooka , nadam se da ce mi je dat uz nadoplatu od samo 200kn , hehe , jedva cekaaam.
Kad je Palit = Gainward..mora biti dobra..bar približno..
Kad je Palit = Gainward..mora biti dobra..bar približno..
da , vidio sam da gainwardowa izgleda isto ko i ova, ipak mi je 58c max malo pretjerivanje , u svim testovima koje sam citao receno je da je malo jaca od 4850 ali dosta toplija i da guta puno strujr ,sto meni ne smeta doduse , prema ovome stasu naveli , idle 50c , load 80 , doduse to je obicni nvidia model ovo je nereferentni.
to je moj brat...vidim posato je popularan ;)
javio mi se sad jos jedan tip sa Winfast PX8800GTX , kartica ima 384 bitnu sabirnicu , 780 mb memorije i ugrađen accelero extreme na sebi i on bi se mijenjao s menom ,sad neznam sto mi je bolje , gtx ica je malo starija ali mi se cini da je jaca obzirom na sabrnicu i memoriju ?
ma gledao sam sad tesove , ipak je gts jaci.
Uzmi GTS 250, ali bi ja rađe još ušparao i kupio ovo.
Uzmi GTS 250, ali bi ja rađe još ušparao i kupio ovo.
ma netreba meni to , imam 17 inca hebote , ovo je samo sa 6-7-8 mjeseci , neznam jos , kad dodem do para past ce neki 26 inca hd ekran i onda ce bit neka prava pila od grafe , vjerojatno nakon iduceg ljeta,ovo ce bit dobro rjesenje za sad,doduse sto mi vise kartica kroz ruke prode vise iskustva s overclockingom i svim ostalim cu imat, ovo mi je prva nvidia.
Green,rekao sam ti..preplavile su nam tržište..bagra..ajd bar ti ima konektore za struju/dodatno napajanje. Ima modela koje čak i nemaju - pa od clockanja bye bye.
onda tu dolazi tehnika koja se zove voltmod :D