hej,ljudi
Ovako:
ja svaki put kad igram neku igricu na kompu,svaki put mi komp izbaci navedenu grešku i restartira se sam od sebe... Ja sam probao i stavio sam nove windowse(windows 7 64-bit),ali mi se opet to događa..što preporučate?
Lp
Alen
hej,ljudi
Ovako:
ja svaki put kad igram neku igricu na kompu,svaki put mi komp izbaci navedenu grešku i restartira se sam od sebe... Ja sam probao i stavio sam nove windowse(windows 7 64-bit),ali mi se opet to događa..što preporučate?
Lp
Alen
hej,ljudi
Ovako:
Lp
Alen
Možda d provjeriš temperature ili napajanje?
ma napajanje je novo..ustvari,komp je cijeli nov,nema ni 1 godinu..:)
a s kojim programom da provijerim temperature?
Probaj sa ATITool.
Probaj stavit nove drivere.
http://www.sevenforums.com/crashes-debugging/62903-bsod-bugcheck-0x00000116.html
ma driveri su novi,imam svaki dan update..;)
probao sam i stane mi slika na 50.2 fps
i 60 AVG
kaj to znači?
LP
Alen
fps broj slika u minuti :D il sekundi slagat cu ti, ali kolko sam procitao greska je u ramu, probaj izvaditi 2 ploce i ostaviti 1 plocicu i pokusavati jednu po jednu i gdje ti izbaci gresku znaci do tog je.
kako da izvadim ram?
ja imam samo jednu pločicu..:D
Izvadi je i prebacuj po slotovima, jer ovdje koliko sam razumio radi se o ram-u.
a da isključim komp i napajanje il?
a jok skuri racunar nek te zvizne struja
pa sve sto radis, ceprkas po komponentama radi se ugasenog kompa i to skroz iskljucen 
evo sad sam stavio u 2.slot..pa ću probat opet sa atitoolom..:)
LP
Alen
hej,puno ti hvala
više mi se komp ne gasi dok igram
LP
Alen
hej,puno ti hvala
više mi se komp ne gasi dok igram
LP
Alen
E za to ti sluzi ovaj pipak ''HVALA''
Milo mi je sto sam ti pomogao.