Grafićka za soltek SL-75DRV

poruka: 5
|
čitano: 934
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Pozdrav,

Kao što i sam naslov kaže, u potrazi sam za grafičkom koja bi odgovarala navedenoj matićnoj(Soltek SL-75DRV(-X))...

Naime, konfiguracija je stara nekih sedam godina i u zadnjih par mjeseci kada se pokrene računalo, monitor svijetli ko božićno drvce...

Nakon rada od jedno pola sata i restartiranja zna sve biti u redu sa slikom, ali s vremenom simptomi su sve gori i gori...

Kako sumnjam na grafičku(Nvidia Geforce mx/mx 400), što biste preporučili?

Procesor: Amd Athlon 1.1GHz

Grafička: Nvidia Geforce mx/mx 400

Matična: Soltek SL-75DRV(-X)

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Čovječe, ti stvarno trebaš novi komp. Ja mislim da bi mogao biti problem u monitoru ako je i on star 7 godina-probaj s nekim drugim monitorom pa javi.

Never afraid to try something new. Remember,amaters build Ark, and profesionals build Titanic.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Grafićka za soltek SL-75DRV

Hvalana brzom odgovoru...

Ma nije monitor, zaboravio sam napomenuti, noviji je i isprobano je s drugim isto novim...

Lako za novo računalo, nije ovaj jedino, ali bih ga volio osposobiti jer stvrano služi svrsi kojoj je namjenjen(uloženo u njega još ram-a i još jedan hdd).

17 godina
odjavljen

Imam ja jednu agp grafu-mislim da je S3 S4 Savage 32 Mb. Imam i RAM ako ti treba.

Never afraid to try something new. Remember,amaters build Ark, and profesionals build Titanic.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ako hoćeš novu karticu,probaj naći nešto na oglasnicima(pitaj ako može proba prije kupnje,jer takve grafe sigurno namaju garanciju,a ispravnost je upitna) poput ovog ,kad se sjetim svoga prvog kompa,isto sam imao soltek-ovu matičnu sa athlon xp i gigabyte 9600 grafom,bez problema mi je konfiguracija pogonila cod 2,gta san andreas itd

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice