Da li mi je grafička otišla

poruka: 10
|
čitano: 3.447
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Pozdrav svima, nisam neki mali od komponenti PCa pa bih zamolio za pomoć. Radi se o tome da kada pokrećem svoj stari PC čuje se dugački beep i na kraju dva brza kratka bipa. Nema slike, ali čujem da hard i sve ostalo uredno radi. Da li je to do grafičke?  Hito bi biti barem 80% sigurna prije kupnje nove. I da razmišljao sam posuditi od nekoga drugu grafu, ali nitko nema ili se prave da nemaju/ne mogu posuditi..

Hvala

Hell yeah!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Da li mi je grafička otišla
Piroman007 kaže...

Pozdrav svima, nisam neki mali od komponenti PCa pa bih zamolio za pomoć. Radi se o tome da kada pokrećem svoj stari PC čuje se dugački beep i na kraju dva brza kratka bipa. Nema slike, ali čujem da hard i sve ostalo uredno radi. Da li je to do grafičke?  Hito bi biti barem 80% sigurna prije kupnje nove. I da razmišljao sam posuditi od nekoga drugu grafu, ali nitko nema ili se prave da nemaju/ne mogu posuditi..

Hvala

da ili ti je otišla grafa ili memorija na njoj

Prof. dr. sc. torrentologije
16 godina
protjeran

1 long 2 short je znak za grafiku.

Provjeri dali dobro leži (izvadi je, vrati je unutra, prištekaj kablove itd itd).

Nekad pomogne...

Inače, ako ti je grafika u kućišto, onda nije nikud otišla...

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
17 godina
neaktivan

prvo sam mislio da je RAM izvadio sam obje kartice i jednu po jednu sam pikao kroz sva 4 slota i ništa... onda kad sam sve rastavio i opet sastavio, komp je proradio, no sad opet 0 nula bodova...

Hell yeah!
17 godina
neaktivan
Piroman007 kaže...

Hvala

haha pa kaj imaju integriranu da je nemogu posuditi

[img]http://www.danasoft.com/sig/229143.jpg[/img]
17 godina
neaktivan
juky kaže...
Piroman007 kaže...

Hvala

haha pa kaj imaju integriranu da je nemogu posuditi

Ma...zadrti mozgovi.. -.-

Hell yeah!
16 godina

ako ti nitko od prijatelja ne želi posuditi probaj kontaktirati nekog u tvojoj blizini da se bavi hardverom, ako poznaješ koga pa da ti posudi na probu...možda ćeš imati sreće..

16 godina
neaktivan

Ako ne uspiješ nabaviti karticu, odnesi komp do servisa da budeš 100% siguran da je grafa problem... da ne ispadne da kupiš novu karticu, a onda ispadne da je nešto drugo stvaralo problem.

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ma nije ništa drugo, jedan dugi i dva kratka beepa su ti kvar grafičke ili memorije na njoj, znam to.

Prof. dr. sc. torrentologije
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

hvala ljudi :)

ništa najbolje do servisa i to jeto..

pozdrav 

Hell yeah!
1
Nova poruka