Dobro ljudi, hvala svima, kupiti ću Nvidia GTS 250 grafičku! Hvala!
Dobro ljudi, hvala svima, kupiti ću Nvidia GTS 250 grafičku! Hvala!
Možda ima i agp slot i single core procesor hahah
Baš me zanima dali ima neko raptoxx napajanje...
Zanima me dali Nvidia 9600GT ima 4.0 shadere?
9600-tka ti je već dosta stara kartica i neće ti vuč najnovije naslove kak spada. Radije odaberi onu 250-tku koju su ti ljudi ranije preporučili.
(naravno, ako imaš dovoljno jak ostatak sistema)
zao mi je na spamu, ali...@Axslu-se, divim ti se.
zao mi je na spamu, ali...@Axslu-se, divim ti se.
A ništa, može lock za temu, jer sam kupio komp od 25 000 kuna na kraju te mi ništa nije sada potrebno. (5970 black edition )
A ništa, može lock za temu, jer sam kupio komp od 25 000 kuna na kraju te mi ništa nije sada potrebno. (5970 black edition )
GG
Baci koji SS i fotke, i bar konfu, da malo slinimo nad golim telom hardwareaaa...
Važno da do sada nisi znao napisat koji procesor imaš, a sad si kupio komp za 25k kn.
LOL
Ma dobro možda nije od 25 000 kuna al sam dobio komp na gameplay-evoj nagradnoj igri.
picz or did not happen!
Yea,dajemo ti 2 sata da slikas komp sa svakog kuta i golotinju isto i odmah na slike hardware-a
EDIT:Ma kaj 2 sata,..imas pol sata da slikas,uppas i na forum 
Meni dovoljna CPU-Z i GPU-Z valadilacija sa forum nickom,
te točni podatci konfe...
Hvala...
I link na obavjest o nagradnoj igri, sigurno imaju nešto Online..
Ma nista od toga. Prvo veli da je kupio komp od 25k kn, pa poslje veli da je dobio i da nije od 25k kn
Ma nista od toga. Prvo veli da je kupio komp od 25k kn, pa poslje veli da je dobio i da nije od 25k kn
Možda je mislio na 25kn, a ne 25k kn..
Evo, ništa nisam mijenjao osim što sam sakrio product key od Windows 7.
BTW: Grafička mi ima Dual GPU, a program ne računa oba dvoje. (2x 1024 mb jer je ovo HD5970).
Ostale slike stižu danas malo kasnije. :)
Otvori u Firefoxu bug forum stranicu sa svojom prijavom na acc, i onda nam zajedno s time uslikaj GPU Z.
Ovako sam mogao i ja naci na netu sliku i napisati u paintu axlus.
i CPU-z stavi a ne ovaj windowsov sys info ili sta vec
Evo, ništa nisam mijenjao osim što sam sakrio product key od Windows 7.
BTW: Grafička mi ima Dual GPU, a program ne računa oba dvoje. (2x 1024 mb jer je ovo HD5970).
Ostale slike stižu danas malo kasnije. :)
Hoću ovakvo nešto:
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1139277
ID : 1139277 Submitted by Don Kihoty | Sun, 18 Apr 2010 02:02:32 +0200 | Validated by CPU-Z 1.54
Evo slika i link: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1300298
Ostalo stiže danas malo kasnije, nemam trenutačno vremena.
Submitted by Axlus | Sat, 17 Jul 2010 16:28:04 +0200 | Validated by CPU-Z 1.55