Pozdrav forumasi zanima me koja bi graficka bila optimalna za igranje na 32'' tv-u citao sam po ostalim forumuma da 6870 moze pa da cujem vase misljenje o tome i da li mozda vec neko imam slicno i kako gura igre ? Unaprijed hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozdrav forumasi zanima me koja bi graficka bila optimalna za igranje na 32'' tv-u citao sam po ostalim forumuma da 6870 moze pa da cujem vase misljenje o tome i da li mozda vec neko imam slicno i kako gura igre ? Unaprijed hvala
Koja je najveca rezolucija TVa?
To bas i nisam siguran znam da koristim 1080P tj najvecu. ali jedino me zanima sta uzeti doo 150 € da moze se solidno igrati tj na tih 1080P
To bas i nisam siguran znam da koristim 1080P tj najvecu. ali jedino me zanima sta uzeti doo 150 € da moze se solidno igrati tj na tih 1080P
Dakle imas FULLHD TV, rezolucije 1920x1080.
HD 6870 ce vrlo solidno pogoniti igre na tome, oko 75% ce ici na ultra.
BTW imas ju ovdje za 1200kn, postarina besplatna. KLIK
Vrlo dobra kartica sa super DualFan hladnjakom.
Ahm znaci vrti ce igre fino . Hvala ti
Ahm znaci vrti ce igre fino . Hvala ti
Vrtit ce bez problema :)
Imas gumb za zahvaliti
Nisam bas cest na forumu tako da i ne snalazim se bas eto zahvalio sam se i na gumb :D hehe
Ako ti je ovaj proc sto ti pise u "moj PC", onda nece valjat, taj proc je preslab za nju.
Ako ti je ovaj proc sto ti pise u "moj PC", onda nece valjat, taj proc je preslab za nju.
Defenitivno. Trebat ce ga upgradeat (ukoliko se uopce radi o toj konfi).
Ej ljudi ne nije taj procesor u pitanju nego Pentium DC E5700 clockan na 3,25 Ghz znam nije ni on nesto ali valjda ce gurati sta vi mislite ?
Ej ljudi ne nije taj procesor u pitanju nego Pentium DC E5700 clockan na 3,25 Ghz znam nije ni on nesto ali valjda ce gurati sta vi mislite ?
Preslab je daleko za tu grafu. Ja sam imao cak jaci (e6500 @3.45GHz) i nije mogao posteno upogoniti jednu 4870, a znamo svi koliko je 6870 jaca.
Dakle imas FULLHD TV, rezolucije 1920x1080.
HD 6870 ce vrlo solidno pogoniti igre na tome, oko 75% ce ici na ultra
Ići će daleko više igara na Ultra, cca 90% (+-2/3%). Znam jer ju imam i igram na 32" FHD TV-u. :)
Pre, pre slabo, bolje ti je da ne kupujes opste tu HD 6850 ako ne planiras da kupis novi proc.
Uredu onda ljudovi ,znaci novi procc i ta grafa i gonit ce nesto od 8000 serije Dual core ce valjda biti okay :SS
Uredu onda ljudovi ,znaci novi procc i ta grafa i gonit ce nesto od 8000 serije Dual core ce valjda biti okay :SS
Ispod quad core CPUa nista.