Grafička GTX570

poruka: 21
|
čitano: 3.343
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Grafička GTX570

Od kojeg proizvođača preporučujete kupnju ove grafičke?

meni je ponuđena od Point of view ali čujem da oni nisu baš najbolji izbor?

Pomoć molim.

0 0 hvala 0
17 godina
Grafička GTX570

gainward je kvalitet,asus je no1 ali preskup

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Grafička GTX570
Tome272 kaže...

Pomoć molim.

ASUS, skup u 3pm, ali na DC i DC2 modelima s razlogom. Možda Msi ili Gainward čak?

Mislim možeš ti i uzeti referentnu da bi uštedio kojih 200,300kn, ali po meni je šteta takvu mrcinu referentnu kupovati, kad znam koliko je efikasno i tiho hlađenje važno. Pa i ako hoćeš prvo za vijek same kartice.

Cemetary gates
15 godina
Tome272 kaže...

Pomoć molim.

Od kojeg god proizvođača da uzmeš, vjeruj mi da nećeš pogriješiti.

Kolega the dream ti prelaže nereferentnu - s boljim hladnjakom kako bi ti bila što tiša te hladnija, slažem se s njim.

Međutim, referentna je također skroz OK kupnja.

Znači Asus, MSI, Gainward, Point Of View, Zotac, PNY, Gigabyte, Palit, EVGA, Leadtek,... nećeš pogriješiti od kojeg god proizvođača da uzmeš.

Da bi se priznala tuđa vrijednost, treba imati vlastitu.
15 godina
neaktivan
Grafička GTX570

evo moja gtx480 charged je i vise nek ok, a od Point of View-a je. bio sam skeptican u pocetku, al se u odnosu na druge pokazala predobar overclocker. PoV is the way to go {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Gtx 570 je crhunska grafa iako bi ja u nekom slučaju uzeo GTX 580 Super overclock. Uzmi si od MSI ili gainward te su vrhunske nećeš pogriješit ako ih uzmeš{#}

kalko1212
15 godina
neaktivan
Grafička GTX570

ubiti se proizvodjace koje uvoze kod nas su u samome vrhu...EVGA proizvodi su malo precijenjeni, skupa sa tim nazivima...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Znam sto su precenjeni. EVGA je jeftinija od mrtvog ASUS-a ROG-a.

Nema teoretske sanse dabogda se srusio mrtav ako ikada u zivotu uzmem, ma sta uzmem ako pomislim da uzmem, ako dodjem u razmisljanje da uzmem maticnu i graficku a da njoj ne pise EVGA.

A napajanje RAM I kuciste da ne pise Corsair.

To je moj zakljucak posle GIGABYTE I ASUS top maticnih i grafickih karti. 

Ja samo ne znam kako sebi ne lupim samar nasta sam davao pare a kada vidim ROG i onaj GIGABYTE nesrecni od 420e sa okvirom umesto hladnjaka meni dodje da sebi lupam samare kakvima sam davao pare.

Okvir od kalasnjikova umesto hladnjaka. Jadni. Za te pare ja cu uzeti "precenjeju" EVGA Z68 FTW i ostace mi pare da mi malo fali jos i za i7-2600K.

Ma sta jadni oni, jadni ljudi koji nemaju izbor. Ne zanima me sta ce ko da kupi u to necu ulaziti. IZBOR. IZBOR. IZBOOOOOOOOOOOOOOOOOR!!! 

Pa nek kupuje sta ko hoce.

Ali znaju da bi ovi sto su nas zajasili izduvanili kalabastera sa sve ASUS ROG-om kada bi EVGA dosla zvanicno.

I ko bi davaoi poklonchice pacovchicima na testove ovo na testove ono.

Ne znam ko je precenjen samo da li ROG ili EVGA. ROG koji stavlja delove kao na middle segment a to krije. 

Pola ni ne znate kakve probleme ljudi imaju. CHIP set na nekim plocama je radio na 70C pa se to menja, pa su capacitori pistali pa se i to ispravljalo u kasnijim revizijama.

Da, da imate teme da ljudima NB kada kupe plocu od 250e radi na 60-70C pa i malo preko masovno. Sta ce da bude ako ga klokuju kao i CPU I RAM. Znaci NAJ OD NAJ ASUSa pravljeno za Overklok.

Jednostavno ako je neko precenjen to je GA I ROG. A o drugima to vec necu da tipkam jel niti sam ih gledao niti ih gledam, oko prelazi preko njih kao da ne postoje.

EVGA je onakva kakva je Amerika prema Amerikancima i to je to.

Kada se desi bilo sta zeznuto to se morta saznati ko je kriv i sta je uradio da to spreci a ROG je deo onih koji zataskavaju i prodaju 5 za 1.

Bace nam otpakovane proizvode bez celofana za 400-500-600...700e. Oni nemaju kulturu da zapakuju visoko osetljivu elektroniku, da narod ima utisak da je kupio novo. 

Sta vise...

Ja takvima pare ne dajem vise. Mogu samo da im dam nesto drugo, ovde je ispod stola a to ne lici na pare. 

Samo sa ASUS-om MOZE - 2 grafike fabricki neispravne za 3 meseca.(EAH6970+ENGTX580DC II)
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.8.2011 18:17 (Vlada011).
15 godina
Grafička GTX570

dobro vlada shvatili smo da si pun krivih mišljenja u koja si jako uvjeren ;).

EDIT: ali trudis se bogami ,  zasluzujes koju zvjezdicu.

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.8.2011 19:35 (athlon64).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Grafička GTX570

Ovo ili ovo.

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
gamer34 kaže...

Ovo ili ovo.

slažem se , te 2 su najbolji izbor , ako ne brojimo SOC ,ali on je malo preskup,ja mislim da bi ipak uzeo MSI-evu iako ASUS ima bolji cooler,u biti bila bi teska odluka.

14 godina
athlon64 kaže...
gamer34 kaže...

Ovo ili ovo.

slažem se , te 2 su najbolji izbor , ako ne brojimo SOC ,ali on je malo preskup,ja mislim da bi ipak uzeo MSI-evu iako ASUS ima bolji cooler,u biti bila bi teska odluka.

Ja bi takoder uzeo msi jer je asus triple slot.

14 godina
Grafička GTX570

Evo ti pa si miran.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.

3 0 hvala 0
15 godina
Grafička GTX570

Ja sam za msi ili Gainward. 

BF:BC2 ingame: Sapko ///// Steam: Sapko111 ///// Xf: shapina
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Gunner11 kaže...

Ja sam za msi ili Gainward. 

ja imam 285-icu gainwardovu i moram ih pokudit sta se tice kvalitet izrade ventilatora , jednome je pukao dio koji ga drzi za metalnu šipku koja ulazi u motor,pa sam ga morao zamijenit,mozda je douse 570-ka malo kvalitetnije napravljena.

http://www.bug.hr/forum/topic/razni-hardverski-problemi/raspao-se-vent-gainward-gtx-285--popravljivo/103298.aspx

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.8.2011 19:54 (athlon64).
15 godina
Grafička GTX570

Ne znam, ja imam Gainward 250GTS i dosad nikakvih problema (stara 20mjeseci). Al vjerujem da svaki proizvođač ima takivh ili sličnih tipfelera.

BF:BC2 ingame: Sapko ///// Steam: Sapko111 ///// Xf: shapina
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Nisam pun krivih misljenja nego sam pun srpskog sranja i prevarantskog poslovanja koje je omogucio ASUS i slicni ASUS-u.

Pricamo o ciframa od pola soma evra. A pogledajte kako zapakovan proizvod vam ASUS proda za pola soma evra u Srbiji.

Neko kaze nije bitan celofan.

Jako je bitan jer karta u ovakvom pakovanju je ostavljena na milost i nemilost siromasnih overklokera koji slabo kupuju a dosta unistavaju a misle da su bogom dani da imaju nesto jel znaju.

http://i.imgur.com/jMusF.jpg

Da li je to pakovanje za nekoga ko voli ASUS i insistira na ASUS-u i daje tolike pare za HW u ovoj situaciji u kakvoj jke ceo svet. Pogledajte.

Ja imam nekoliko kutija starih po godinu dve i u boljem su stanju nego ova. Prevaranti su stavili kartu u kesu od tek otpakovane neke karte pa je soba gde je kesa mirisala na novo a sama karta nije.

Mozete da zamislite. Ovu sliku je video ko zna koliko hiljada ljudi i videce je jos. Cuvam je da pokazem sta proidaju i zasta ASUS ostavlja prostor jer ne stavi u celofan od 1e. 

Naravno od ovog je ostala slika imam i slike kesa kada su mi vratili, posto lazu narod da ne znam u kojoj situaciji moze da trazi povracaj 15 dana a nekada ne moze. Kao ako porucis pa stigne postom moze, a ako kupis direktno ne moze.

E ja sam kupio u radnji i uzeo kes nazad, a mnogi su prevareni da moraju da trepe ono sto su dobili. 

Samo sa ASUS-om MOZE - 2 grafike fabricki neispravne za 3 meseca.(EAH6970+ENGTX580DC II)
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.8.2011 10:24 (Vlada011).
15 godina
Grafička GTX570

Dobro pa svi nas pljaćkaju i pokušavaju zaradit šta više na nama,ili živi s time ili prestani kupovat nove kartice i prestani se žalit da dobivaš mrtve asusice i da imaju loš celofan na kutiji,tvoj problem,ja sam uvjek oduševljen kvalitetom i onim šta dobijem za novce.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grafička GTX570

Pretjeruješ frajeru, oprosti što ti to moram reći ali hebala te kutija od grafičke, i to još na DirectCU II modelima, koji su odlične kartice, sve redom. Ja sam unazad 16g koliko imam vlastito računalo imao 50 grafičkih kartica slovom, brojkom, djelom i propustom, moj grijeh..jel? Tako nekako ide?

Uglavnom desi se ponekad što se desi, kupiš Tagana od 1000kn napajanje pa prasne, Merca od 55 000e se samozapali, kao ne tako davno E klase, bilo ih je svuda po našim novinama, itd.

Ako ti smeta kutija, kupuj bulk kartice, a ako ti smeta ASUS, uradi mu uslugu i nafrnji se na njega, te ga prestani kupovati. Ja sam imao prvi ASUS na Geforce256 kartici i to je jedini proizvođač što se tiče kartica, ili bolje reći brand, s kojim nisam imao problema. S par matičnih je bilo, ali reklamirao i doviđenja, dobio drugu, superispravnu i sa odličnim OC sposobnostima i vrlo visokim FSB wallom.

Malo smiri doživljaj, nije nitko impresioniran time što si ti nesretan ili ugnjetavan od strane zločestog ASUS-a. Ja kad mi nešto ide na qurac, to ignoriram ili opalim po glavi. Tako i ti, pošto ne možeš ASUS udariti, ignoriraj ga.

Da se razumijemo imao sam također kartice svih proizvođača manje više dostupnih po Europi, od Diamonda,PNY-a, BFG-a, Sparklea, prije toga još davno S3-a, Manli-ja, čak i Creative Labs grafičke, nisam ASUS fanboy, ali kartonska kutija, alo?!

Cemetary gates
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.8.2011 15:54 (thedream).
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grafička GTX570

dobro, mislim da je covjek vise razocaran odnosom distributera i samog Asusa prema trzistu kakvo je Srbija, nego je razocaran samim Asusom, jer ga onda nebi kupovao kao sta ga je do sad. revoltiran, kakv je, s razlogom, jednostavno ne moze nikako utjecati na cjelokupnu situaciju nego bojkotom Asusovih proizvoda pa je cijelu svoju frustraciju prebacio na brand. jel lijepo objasnjeno? :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
xyan kaže...

dobro, mislim da je covjek vise razocaran odnosom distributera i samog Asusa prema trzistu kakvo je Srbija, nego je razocaran samim Asusom, jer ga onda nebi kupovao kao sta ga je do sad. revoltiran, kakv je, s razlogom, jednostavno ne moze nikako utjecati na cjelokupnu situaciju nego bojkotom Asusovih proizvoda pa je cijelu svoju frustraciju prebacio na brand. jel lijepo objasnjeno? :D

Pa i Kihoty je revoltiran sa MSanom, pa s njima ne radi ili radi koliko mora. Bar tu imaš izbora, slobodno je tržište. Ja ga onda osobno ne bih više uzimao u Srbiji ako je takva situacija, kupovao bi ga u DiTechu ili negdje drugo po Austriji. Čak i pod cijenu garancije, jbg, kad crkne odnio bi ju tamo na reklamaciju jednom prigodom, šta sad..i po nju nazad drugom prigodom, hebat mu mater, nije život ravna linija, sranja su na svakom koraku.

Pa ja sam za auto morao čekati 15 dana na alternator iz Audija u Njemačkoj jer ga gospoda u Zagrebu nisu imala, a auto je star 11g, što je razumljivo da je neke stvari neisplativo držati na lageru pogotovo tako starijeg tipa.

Ja sam se čisto nadovezao na zadnji post i tu fatalnu, vulgarnu i neobjašnjivo provokativnu sliku udešene kutije. Ja bi ih tužio međunarodnom sudu za ljudska prava.

Cemetary gates
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice