Grafička do 400-450 kn

poruka: 12
|
čitano: 2.738
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Grafička do 400-450 kn

Imam trenutno ATI Radeon 3400 HD Series i ona je odradila svoje pa sam se odlučio za kupovinu nove. Budžet je 400 do 450 kuna.

Napajanje koje imam je 450 w a ovo je konfiguracija: Matična - Gigabyte GA-P31-ES3G ; Procesor - Intel Pentium Dual Core E2220 2.40 GHz ; RAM - 2,5 GB 

Ja sam gledao u Linksu i našao sam ovu: http://www.links.hr/index.php?naziv=Grafi%E8ka+kartica+PCI-E+XFX+ATI+RADEON+HD+5570%2C+1GB+DDR2%2C+D-SUB%2C+DVI%2C+HDMI%2C+HDTV&option=artikl&id_kategorija=05180606&id_artikl=051.806.545

Dali se sad isplati uzeti tu ili naći negdje u Protisu ili ADM-u bolju za te novce?

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: Grafička do 400-450 kn
thebigboy kaže...

Imam trenutno ATI Radeon 3400 HD Series i ona je odradila svoje pa sam se odlučio za kupovinu nove. Budžet je 400 do 450 kuna.

Napajanje koje imam je 450 w a ovo je konfiguracija: Matična - Gigabyte GA-P31-ES3G ; Procesor - Intel Pentium Dual Core E2220 2.40 GHz ; RAM - 2,5 GB 

Ja sam gledao u Linksu i našao sam ovu: http://www.links.hr/index.php?naziv=Grafi%E8ka+kartica+PCI-E+XFX+ATI+RADEON+HD+5570%2C+1GB+DDR2%2C+D-SUB%2C+DVI%2C+HDMI%2C+HDTV&option=artikl&id_kategorija=05180606&id_artikl=051.806.545

Dali se sad isplati uzeti tu ili naći negdje u Protisu ili ADM-u bolju za te novce?

Nisi naveo šta bi radio?

SENAID
15 godina
neaktivan
Grafička do 400-450 kn
|AMD Phenom x2 550 @ x4 3.1GHZ|Gigabyte Amd HD6850OC Edition @900mhz|2gb Kingston|Hitachi 250Gb|Thermaltake tr2 RX550w Modular PSU|Asus M4A785D-M PRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Najvise za German Truck Simulator zbog modova a i za neke druge igre.

Napajanje je neko doslo uz kuciste Suntech

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.7.2011 14:02 (thebigboy).
15 godina
protjeran
thebigboy kaže...

Najvise za German Truck Simulator zbog modova a i za neke druge igre.

Napajanje je neko doslo uz kuciste Suntech

E moj kolega i ja igram samo Euro Truck Simulator ova grafička za to i više nego predobra,ja osobno imam  Nvidia 8400 GS 512MB  ,video postavke sve na High.
Što se tiče modova ono ne traže više "nečega".
Vidim igraš samo German,instaliraj Euro Truck Simulator za modovanje je bolji.

SENAID
15 godina
neaktivan

Igram i ja ETS ali kad ja stavim modove meni cijeli kompjuter šteka i ne mogu igrati sa njima samo kad njih nema onda ide tečno bez problema. E sad je li to do grafičke ili do drugih komponenti? 

15 godina
neaktivan
Grafička do 400-450 kn

Kad sam kupio računar, igrao sam Call of Duty MW bez problema a tako i NFS Shift. Onda mi se počeo pojavljivati BSOD i pošto sam imao garanciju ja sam kontaktirao servis i oni su mi rekli da će me nazvati da pokupe računar i odnesu na popravak. Ali ni od toga ništa, ta firma je propala i ništa od servira. I onda sam ja na svoju ruku ponovo digao windowse i od tada ne mogu više da igram COD MW i NFS Shift. Ne mogu ni dan danas da njihove CD-ove otvorim i ne znam stvarno zašto se to dešava.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
thebigboy kaže...

Kad sam kupio računar, igrao sam Call of Duty MW bez problema a tako i NFS Shift. Onda mi se počeo pojavljivati BSOD i pošto sam imao garanciju ja sam kontaktirao servis i oni su mi rekli da će me nazvati da pokupe računar i odnesu na popravak. Ali ni od toga ništa, ta firma je propala i ništa od servira. I onda sam ja na svoju ruku ponovo digao windowse i od tada ne mogu više da igram COD MW i NFS Shift. Ne mogu ni dan danas da njihove CD-ove otvorim i ne znam stvarno zašto se to dešava.

kake to ima veze s ovom temom, koje imas komponente, riskiraj 200kn i odnesi ga lokalnom serviseru

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..
15 godina
neaktivan

pa zato što sam ja mislio da je cijelo vrijeme do grafičke ali izgleda da nije.

Intel Pentium DualCore E2220 2.4 GHz

2,5 GB RAM

320 GB HDD

512 MB ATI Radeon 3400 Series

Gigabyte GA-P31-ES3G 

14 godina
neaktivan
Grafička do 400-450 kn

koje si windowse digo, koje si prije imo, i kak mislis nemos ih pokrenut, esi instaliro pa trza ili

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Imao sam XP Home Edition i ja ga samo reinstaliram i nije pomoglo i onda instaliram Windows 7. Ubacim instalacijski DVD od igrice i želim ga otvoriti. Prije je išlo bez problema a sad čim kliknem Open kompjuter zašteka i javlja se Not Responding. 

14 godina
neaktivan

el se to dogadja i s drugim dvd-ovima ili samo od igrice (probaj), i isprobaj dvd-ove na nekom drgom kompu

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice