Grafička do 1700kn!

poruka: 40
|
čitano: 3.880
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Grafička do 1700kn!
krajacic kaže...

aaaa dali je ta grafička na koju ste mi poslali link http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=9821 može odključati ili ta nema taj A na kraju?

Da može se otključat i ima A na kraju:

"XFX HD6950 2GB DDR5 800M, DVI x2, DisplayPort x2, Eyefinity, DX11, HDMI 1.4a, DP 1.2, XFX-HD-695A-CNFC"

Kruger
16 godina
protjeran
Grafička do 1700kn!

Hvala!....uzet cu kod kuce jedan stari monitor...onaj veliki..x.d.nista mu nece smetat zar ne?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
krajacic kaže...

Hvala!....uzet cu kod kuce jedan stari monitor...onaj veliki..x.d.nista mu nece smetat zar ne?

a nece, ali nećeš vidjeti svu snagu ove grafe :/

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.5.2011 16:50 (max1919).
16 godina
protjeran
max1919 kaže...
krajacic kaže...

Da, minimalno FullHD od 23" za nesto takvo.

Ako je jedini zivot koji imam onaj na BUG-u, da li to znaci da ja nemam zivota?
16 godina
neaktivan
Mentalist kaže...
max1919 kaže...
krajacic kaže...

Da, minimalno FullHD od 23" za nesto takvo.

dobro nemoraš baš fullHD imati, ali ja razmišljam o recimo rezzi 1600 x  ***, mislim da je to dovoljno...

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
14 godina

To sa tim otključavanjem te netreba uopće previše brinut. Kao prvo u startu Hd 6970 nije bitn jača od HD 6950, i drugo clokneš HD 6950 koliko možeš i onda ti je razlika gotovo pa nikakva u teoriji, a u praksi potpuno isto će bit !!

16 godina
neaktivan
itomic009 kaže...

To sa tim otključavanjem te netreba uopće previše brinut. Kao prvo u startu Hd 6970 nije bitn jača od HD 6950, i drugo clokneš HD 6950 koliko možeš i onda ti je razlika gotovo pa nikakva u teoriji, a u praksi potpuno isto će bit !!

da, ali kada otključaš 6970 možeš ju clocknuti i onda na kraju ispadne razlika...

sada to neće biti jako primjetno jer sve vrtiš na max, ali za godinu-dvije tih 10fps-a će ti dobro doći

14 godina
neaktivan
Grafička do 1700kn!

Sve graficke 6950 serije se daju odkljucat osim onih od powercolora

Moj PC  
0 4 hvala 0
15 godina
neaktivan
forthdancer kaže...

Sve graficke 6950 serije se daju odkljucat osim onih od powercolora

Potpuno krivo.