Grafička do 1700kn

poruka: 18
|
čitano: 1.574
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Grafička do 1700kn

Evo ovako:

Treba mi grafička kartica do 1700-1600kn. Ni kune više,jer baš ne stojim najbolje sa financijama.

Koristio bih je za igranje novijih igara.

Vama sam na raspolaganju. Ako me trebate nešto pitati,tražite pomoć itd. tu sam za vas. PP me!

0 0 hvala 0
15 godina
Grafička do 1700kn

možda ovo?

i am the night rider im a fuel injected suicide machine
Moj PC  
0 1 hvala 1
17 godina
neaktivan
RE: Grafička do 1700kn
Zeppelin kaže...

možda ovo?

Eh da zaboravio sam - samo u linksu

Vama sam na raspolaganju. Ako me trebate nešto pitati,tražite pomoć itd. tu sam za vas. PP me!
15 godina
lzgr kaže...
Zeppelin kaže...

možda ovo?

onda ovo

i am the night rider im a fuel injected suicide machine
17 godina
neaktivan
Zeppelin kaže...
lzgr kaže...
Zeppelin kaže...

možda ovo?

onda ovo

hmm

gledao sam i ovu: http://www.links.hr/?option=artikl&id_artikl=051.806.617

17 godina
Grafička do 1700kn
a glupih modova..nesmjes imati ni potpis vise..bezobrazluk..
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
16 godina

Neznam sada kolka je razlika u snazi, ali umi 6850 od gigabytea, ima vece taktove kolko vidim.

Steam: ha.nanas
16 godina
protjeran
Grafička do 1700kn

Gainward GTX 460 768MB, kosta 1340 Kn, nema nikakvih bezveznih stvari (tvornicki OC, ili neki uber-hladnjak). To je nesto manje od tvog budzeta, ali zasto da potrosis sve?

Dosta je bolja od tvoje sadasnje i ima sve nVidia-ine dodatke, tipa CUDA ili Physx.

Polako, ali sigurno, BUG postaje trash. (uzdah)
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
protjeran
lzgr kaže...

Razlike izmedju GTX460 768MB i one od 1GB nisu samo u memoriji, ova od 1GB je nesto vise jaca nego sto bi se na osnovi razlike u memoriji pomislilo.

17 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

Gainward GTX 460 768MB, kosta 1340 Kn, nema nikakvih bezveznih stvari (tvornicki OC, ili neki uber-hladnjak). To je nesto manje od tvog budzeta, ali zasto da potrosis sve?

Dosta je bolja od tvoje sadasnje i ima sve nVidia-ine dodatke, tipa CUDA ili Physx.

hmm mudro zboriš

Mogao bi i tu upiknuti. Uostalom OC-am je sam kasnije. Neki uber hladnjak mi i ne treba baš.

15 godina
neaktivan
Grafička do 1700kn

mislim da ti je bolje ici na gtx 460 - ima stabilniji min fps u vecini igrica, a sa podrskom physx i cuda-u je definitivno best-buy.. a i malo je jaca od 6850

sad oces li ici na modell sa 768mb ili 1gb  to je do tebe

If you are going trough hell....heep going!
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
helios2 kaže...

mislim da ti je bolje ici na gtx 460 - ima stabilniji min fps u vecini igrica, a sa podrskom physx i cuda-u je definitivno best-buy.. a i malo je jaca od 6850

6850 je jaca od 768 mb gtx460, ali ako ne misli klokati, neka ide na 768 verziju, jer je dovoljna za igranje naravno.

Steam: ha.nanas
17 godina
neaktivan
helios2 kaže...

Mislim da idem na onu sa 768MB. Kupujem uz to još i SSD ,vidio sam par reviewa koji kažu da je dobar.

16 godina
protjeran
lzgr kaže...

Mislim da idem na onu sa 768MB. Kupujem uz to još i SSD ,vidio sam par reviewa koji kažu da je dobar.

Odlican odabir graficke. SSD-ovi u biti nisu mnogo razliciti (ne u smrtnickom cjenovnom razredu). Taj ima dovoljan kapacitet za OS i najdrazu igru.

17 godina
neaktivan
Mentalist kaže...
lzgr kaže...

Odlican odabir graficke. SSD-ovi u biti nisu mnogo razliciti (ne u smrtnickom cjenovnom razredu). Taj ima dovoljan kapacitet za OS i najdrazu igru.

Znam,računaj da trenutno imam sistemsku particiju 30 GB,zabunom i onak,još malo bi bilo dobro,tako da će mi ovaj kapacitet biti sasvim dovoljan. {#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice