Grafička do 1200 kn

poruka: 21
|
čitano: 3.153
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Koju grafičku karticu uzeti?

Pozdrav,imam 1200 kn i ne znam šta bi bilo najbolje uzeti, najviše sam zapeo za gtx 460 768mb, ne bih ništa polovno već novo pa ako može neka pomoć? {#}

lac
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.12.2010 11:55 (Lac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Šts uzeti??

Pokloniti u humanitarne svrhe? Čuvaj novce,skupljaj pa kada skupiš dovoljno kupi novi PC.

Moj PC  
0 6 hvala 0
17 godina
neaktivan
Šts uzeti??

Sve zavisi kakav je ostatak konfiguracije i ima li smisla uzimati navedenu grafu(inaće je odlična ali...) i kakav monitor imaš??? Imaš opciju "Moj PC" pa bi bilo dobro da ispuniš ako već tražiš pomoć{#}

Gigabyte 6850 je uskočila u kantu.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Šts uzeti??

Izgleda  da nekima treba malo bolje pojednostaviti pitanje ili šta,ako nemate nekih pametnih  odgovora onda laganini...

lac
16 godina
neaktivan
RE: Šts uzeti??
Lac kaže...

Izgleda  da nekima treba malo bolje pojednostaviti pitanje ili šta,ako nemate nekih pametnih  odgovora onda laganini...

gle momak curo sta si vise al si tvrdoglav.

moramo znati kakav ti je ostatak pc,jer nemozes stavljati neku GTX460 na 1.6 procesora,256mb rama i 230W napajanje,jer ti nece iskoristavati sve koda je nisi ni stavio moramo znati da li AGP ili PCI kuzis sad

moras reci zasto ti sluzi ...hvala

zasto prst dole !!!! stavi barem hvala ako sam ti pomogao,,
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.12.2010 11:37 (tpg).
17 godina
neaktivan
Grafička do 1200 kn

Ma pusti pametnjakovića ima takvih dosta koji sline za pomoć, a neznaju ni osnove ponašanja te sigurno glede čitanja pravila postanja i ponašanja na forumu nisu ni vidjeli{#}

Da zna što želi nebi ni postao......

Gigabyte 6850 je uskočila u kantu.....
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.12.2010 11:40 (Smille).
Moj PC  
8 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Grafička do 1200 kn

Nisam mislio na vas već na luki745 (kakav je ono odgovor) stavio sam konfiguraciju nadam se da smo riješili neugodnosti koje je napravio već prije navedeni.Hvala

lac
16 godina
neaktivan
Grafička do 1200 kn

gtx460 ce bit ok, probaj clocknut proc na nekih 3.0 ili 3.2 ako ide, napajanje ce drzat to

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Sve si sam rekao,tj. ta GTX 460 768mb ti je to.Nova je negdje oko 1200kn,odlicna kartica,ima garanciju.Sad ako malo gledas po nabava.net mozda kao ja ubodes GTX 460  1GB na akciji za 1200kn.

16 godina
neaktivan

Onda sve rješeno, hvala vam na pomoći,pozz

lac
17 godina
protjeran
Grafička do 1200 kn

http://www.adm.hr/product_info.php?manufacturers_id=10&products_id=8778  posudi od bake jos 60 kn i kupi ovu definitivno..

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.12.2010 12:29 (dokly).
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jbg, nemam baku ali skupit će se,hvala{#}

lac
17 godina
protjeran

Ja mislim nema puno razlike jedino sam čuo za gainwardove coolere da su malo bolji:S

Inače razlika ti je i u bundleu onome što dobiješ u kutiji (kabeli, adapteri, molex, video igra etc..)

sell the kids for food-weather changes moods
16 godina
neaktivan

u opisu pise da je gainward gtx 460 SE dok za point of view pise da je obicna, ali ne znam..takt je 650, a koliko znam referentna ima takt od 675, pa je mozda i ova SE verzija..

point of view ima referentni cooler, ona nereferentni, mada hlade manje vise isto, nema tu dileme..ja bi se samo informiso jesul obje ista verzija (SE il obicna, s tim da je obicna jaca) i jos da li referentni cooler ima pasivno hladjenje na memoriji (koliko znam gainward nema)

17 godina
protjeran

referentne gtx460 sa 768M dakle one slabije imaju takt core na 675, moja već recimo ima tvornički OC pa je na 715 već napravljena

tako da ima i nerefer. kuler jer je pojačano i grijanje.

Ove su obje sa 1G memorije te dvije se razlikuju, mislim na slabiju i ovu jaču tu GTX460. Tako da jedna ima 648 druga 650MHz za core.

Druge gainward nema nego te SE jer su ove jače GS i GSLH dakle još bolje verzije..:P

Evo linka!

edit

evo baš sad gledam malo po netu imaju sve izgleda GTX460 refer. takt za GPU 675MHz

Ove dvije baš koje je gore naveo su SE i ova PoV slabije izgleda clockane pa manje cijene:O

:\

sell the kids for food-weather changes moods
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.12.2010 12:27 (stoncin3).
16 godina
neaktivan
Grafička do 1200 kn

Danas mi dolazi grafička,ali nisam dobio napajanje koje sam mislio,već sam jučer napravio glupost i kupio MS-550W (samo su to imali) i što više čitam po netu o tom napajanju to se više bojim stavljat u komp.Da li će to normalno raditi,po čemu je to napajanje tako škart?{#}

lac
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ajoj.Pa kako to napajanje.Iako je GTX 460 stedljiva,lutrija je koliko ce to trajat i koliko ce struje isporucivat napjanje.A glavna nagrada je 4mj trajanja i normalnog rada.

16 godina
neaktivan
Lac kaže...

Danas mi dolazi grafička,ali nisam dobio napajanje koje sam mislio,već sam jučer napravio glupost i kupio MS-550W (samo su to imali) i što više čitam po netu o tom napajanju to se više bojim stavljat u komp.Da li će to normalno raditi,po čemu je to napajanje tako škart?{#}

Ja ne bi spajao tu graficku na to napajanje.. Kad to napajanje rokne, ponekad vuce i neke komponente sa sobom.. Sta nisi mogao skupit za LC Power/Chieftec ili neki brand?{#}

HipHop n' Dubstep
16 godina
neaktivan
Grafička do 1200 kn

Ma ne znam ni sam zašto sam uzeo, frend ima isto takvo napajanje i ati 5830 malo manje od pola godine, kaže da nema problema,a sad kolko će to trajat, ne znam.Moram ga spojit jer nemam drugo (imam jedino staro Antec 270w,ak se dobro sjećam),da li znate neki pametan savjet???Da kroz par mjeseci uzmem drugo, bolje napajanje???

lac
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lac kaže...

Ma ne znam ni sam zašto sam uzeo, frend ima isto takvo napajanje i ati 5830 malo manje od pola godine, kaže da nema problema,a sad kolko će to trajat, ne znam.Moram ga spojit jer nemam drugo (imam jedino staro Antec 270w,ak se dobro sjećam),da li znate neki pametan savjet???Da kroz par mjeseci uzmem drugo, bolje napajanje???

Boldano - odgovorio si si na pitanje.. Preporuka:

http://www.links.hr/index.php?naziv=Napajanje+460W%2C+LC+POWER+Silent+Giant+GREEN+POWER+LC6460GP3+V2.3%2C+140mm+vent.+&option=artikl&id_kategorija=052740&id_artikl=052.740.030

HipHop n' Dubstep
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice