Grafička za Civilization V

poruka: 20
|
čitano: 2.961
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Instalirao sam Civilization V danas, ali stalno mi se ruši:(
systemrequirementslab.com kaže da je problem u grafičkoj. Trenutno imam radeon x1950pro, a na kutiji od civa piše da mi treba minimum 256 mb ati hd2600 xt ili 256 mb nvidia 7900 gs.
Koju karticu mi preporučate da uzmem, a da nije preskupa? I to po mogućnosti iz konikoma, oni rade danas do 9 :D

0 0 hvala 0
15 godina
RE: Grafička za Civilization V

A da nam reces ostatak konfiguracije?

Napajanje jacina i marka?

16 godina
neaktivan

da i reci kolko kn mislis potrosit nemozemo mi odredt sto je tebi preskupo

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.10.2010 19:31 (xnight_hunterx).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

hehe, ne kontam ti se ja baš u to. gdje vidim to napajanje?

15 godina
neaktivan

kajjaznam, 1000 kuna.

16 godina
neaktivan

otvoris kuciste i pogledas sto ti pise na napajanju koje izgleda otprilike ovako (ovisi koja makrka ali uglavnom ko enka kutija)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Kolega s posla ima 4870X2 uparenu sa iznimno dobrom i7 konfiguracijom i njemu se također ruši... poludio je!

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
xnight_hunterx kaže...

otvoris kuciste i pogledas sto ti pise na napajanju koje izgleda otprilike ovako (ovisi koja makrka ali uglavnom ko enka kutija)

ocz technology, OCZGXS600

jel to?

15 godina
neaktivan
Friday kaže...

Kolega s posla ima 4870X2 uparenu sa iznimno dobrom i7 konfiguracijom i njemu se također ruši... poludio je!

kužim ga, i ja ludim... nisam baš neki gamer, al do sad je moja kanta sve pokretala, i sad, razočaranje...  grrrrrrrr

16 godina

Probaj skinit nove drivere za grafičku , prvo unnistaliraš ove trenutno koje imaš, ona skini svježe nove odavde : Ati Driveri

My Only Fear of Death Is Coming Back Reincarnated.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ako hoćeš kupit novu grafičku onda lipo uzmeš  : GTS 450 ili XFX HD 4870

My Only Fear of Death Is Coming Back Reincarnated.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
hrgh kaže...
Friday kaže...

kužim ga, i ja ludim... nisam baš neki gamer, al do sad je moja kanta sve pokretala, i sad, razočaranje...  grrrrrrrr

Poanta je u loše napisanom engine-u a ne u jačini grafe. Ja imam hd3850 i sasvim sam zadovoljan dok igram Civ

Freak Show Inc.
15 godina
hrgh kaže...

hehe, ne kontam ti se ja baš u to. gdje vidim to napajanje

A nisi rekao za procesor.Napajanje ce ti bit vjerovatno ce ti bit oko 600w.Moja preporuka za grafu: hd 5750 ili hd 4870 ili pricekat nove ali mislim da ti nemoras cekat

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.10.2010 20:17 (ivanoile).
17 godina

Koji ja vrag od komponenti moram promjenit da meni taj civ ajmo tak reci ne steka?? ps mtr pa igra nije graficki nis posebno..... na pocetku je super ali kada istrazim svijet i kada se vidi vise detalja... sve mi se to masovno uspori..... Hm do rama nije da ga hebes imam 6gb trenutno... procesor je trojezgreni i radi na 3.0ghz, grafa je asus dk 250gts 1gb...

rezolucija na kojoj igram je 1920 x 1200 naravno probavao sam se igrat sa shadow off i neke sheme ali isti norc......

Jel trebam grafu mjenjat, jel trebam drugi proc ili koji norc..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

ma civ 5 ide praktički na svemu što se tiče grafa.

ako je piratksa napravi uzmi neki dr download može biti da je neš po tom pitanuj zeznuto, isto sam imao problema po tom pitanju.

igra je još krcata bugoviam tako da niti to netreba zanemariti...

www.gricni.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
toxic kaže...

Koji ja vrag od komponenti moram promjenit da meni taj civ ajmo tak reci ne steka?? ps mtr pa igra nije graficki nis posebno..... na pocetku je super ali kada istrazim svijet i kada se vidi vise detalja... sve mi se to masovno uspori..... Hm do rama nije da ga hebes imam 6gb trenutno... procesor je trojezgreni i radi na 3.0ghz, grafa je asus dk 250gts 1gb...

rezolucija na kojoj igram je 1920 x 1200 naravno probavao sam se igrat sa shadow off i neke sheme ali isti norc......

Mislim da ti je to prevelika rezolucija za tu grafu, ostale su komponente OK, ali mi se čini da je grafa preslaba, bez obzirana na postavke, da jednostavno ne može odradit sve to na tako viskoj rezoluciji!?

Google je pametan samo onoliko koliko je pametan i onaj koji ga koristi!?
17 godina

Vidim da tu sve frca od nadobudnih savjeta. Kad smo već kod takvih savjeta prije nego promjeniš grafičku imam ti preporuku za dobar auto. Bentley za shoping, a Ferrari za na more.

Sad se malo uozbiljimo. Zaboravi preporuke grafičkih kartica (4870, 5870, 2000kn, 3000kn,...) , a pogtovo zaboravi savjete za provjeru napajanja i slično. Ako ti sve drugo na računalu radi kako treba Civ5 sigurno nije igra koja jede resurse i traži top konfiguraciju da bi se mogla igrati.

Postoji vrlo velika mogućnost da novom karticom ili bilo kojim drugim komadom hardwera nećeš riješiti problem. Igra je krcata bugovima i jako puno ljudi ima problema i s novim računalima oko pokretanja i igranja. Provjeri updateove za igru i pokušaj nadograditi drivere svoje grafičke kartice. Sve druge radnje bi prije nego to učiniš bile vrlo bedaste.

Pozdravljam

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ako je to Konikom u Zagrebu,tj. na Jankomiru imaju očajan izbor, najbolji od svega očajnog ponuđenog je GTS250 1gb,ali dati za nju 1100kn ili koliko već košta pored 5770 i GTX460 je prilično glupo.

Ako mora biti Konikom,odi na GTS250 1gb,Gigabyte imaju model,sa odličnim VF1050 Zalmanom.

Ali cijena je jednostavno nedopustiva.

Od ostalih imaju kakve 5550 za 600kn i slično,mislim ne znam - krivu trgovinu si našao, opljačkat će te a dobit ćeš upola sporiju karticu za isti iznos negdje drugdje..šta će ti 5550 a imaš 4850tki po 700+kn novih. 100kn više,a nemjerljivo bolje performanse i do 30,40%.

Cemetary gates
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ivsa kaže...
toxic kaže...

Mislim da ti je to prevelika rezolucija za tu grafu, ostale su komponente OK, ali mi se čini da je grafa preslaba, bez obzirana na postavke, da jednostavno ne može odradit sve to na tako viskoj rezoluciji!?

evo vratio sam si gtx 216 216sp i isti norc.. igra je banana

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice