ja imam stock cooler i isti procesor,i ide do 3,6GHz bez problema.
evo digao na 3.6 GHz i radi bez beda odma je ulazilo u windowse ko normalni restart. dok sam prije dirao frekvenciju obavezno mi se komp ugasio pa upalio sam od sebe. Do kolko bi išlo na max. sa stock coolerom a da stabilno radi ?
evo digao na 3.6 GHz i radi bez beda odma je ulazilo u windowse ko normalni restart. dok sam prije dirao frekvenciju obavezno mi se komp ugasio pa upalio sam od sebe. Do kolko bi išlo na max. sa stock coolerom a da stabilno radi ?
Nemoj se igrati, taj cooler je smeće. 3.6 ghz je sasvim ok brojka.
Ok neću pretjerivat rađe. Onda koji cooler bi bilo najbolje uzet s obzirom na moj cjeli hardware (pogledaj pod moj pc) i dok bi kupio kolko bi išlo max. ?
Ok neću pretjerivat rađe. Onda koji cooler bi bilo najbolje uzet s obzirom na moj cjeli hardware (pogledaj pod moj pc) i dok bi kupio kolko bi išlo max. ?
bo, kolko imaš para?
potpis.
ako nemaš toliko onda na Katanu 3, ali bez dizanja napona, prevelik tdp za Katanu.
potpis.
ako nemaš toliko onda na Katanu 3, ali bez dizanja napona, prevelik tdp za Katanu.
A ako ima para? hehe
Pričekajmo odgovor.
Pa 220 kn mogu odvojit. I na kolko bi išlo to onda ?
EDIT: Na 4 GHz znaći
Pa 220 kn mogu odvojit. I na kolko bi išlo to onda ?
EDIT: Na 4 GHz znaći
Ovisi o primjerku, mi to ne možemo znati, ali na 4 ghz možeš računati ajmo reći.
Hvala dečki na svemu, uspješno sam clockao danas cpu i gpu bez tragedija i stabilno mi sve radi. Sad sam odvrtio 3DMark06, score: 18208 :-)
Hvala dečki na svemu, uspješno sam clockao danas cpu i gpu bez tragedija i stabilno mi sve radi. Sad sam odvrtio 3DMark06, score: 18208 :-)
pa koliki ti je to napredak u odnosu na osnovne frekvencije? I koliko ti je na kraju više slika u sekundi na BF3?
Prije sam imao 15927 bodova
Sada 18208 bodova
Razlog: novi driveri za grafičku, driveri za čipset na matičnoj (South Bridge driver i AHCI driver), matična je bila već na zadnjoj verziji pa nisam trebao flashat, novi directx i sada još overclockiran cpu i gpu.
Sada imam na bf 3 30 - 50 fps-a (1920x1080, sve na max. detalje kolko ide, sve ultra znaći i view distance 90/100 nemogu stavit na 100)
Uglavnom na bf 3 sada imam 10 fps-a više