Grafička od 500 do 900 kn

poruka: 56
|
čitano: 6.934
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Grafička od 500 do 900 kn
nije samo fifa i pes nego cod6,wolfensain itd...
15 godina
neaktivan
APazinjan kaže...

Dodaj još 300 kn i kupi ovo LINK

i kam da to metne? u frizider LOL

moja preporuka ti je da usparas jos malo para pa kupis i napajanje i 4870...

The best way to be boring is to leave nothing out.
16 godina
neaktivan
nasao sam neko napajanje ali neznam dali je dobro evo model je PLANTINUM MS - 400 ATX P4 a ja imam KY - 400 ATX

0 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
mikosik kaže...
nasao sam neko napajanje ali neznam dali je dobro evo model je PLANTINUM MS - 400 ATX P4 a ja imam KY - 400 ATX

To napajanje nevalja ništa!

xf zoja26
15 godina
neaktivan
zOjA26 kaže...
mikosik kaže...

To napajanje nevalja ništa!

Istina al daj jbt pišljivi LC Power koji je 5 puta bolji od MS košta nešto ko i on!

Corsair CX400(ne 430) je odlično napajanje za 350kn i uzmeš RAM i na konju si :)

Vjerovatno ti se zamrzava radi pregrijavanja ili overvolta od napajanja!

"The war is in your blood.Don't fight it!"-John Rambo
15 godina
neaktivan
APazinjan kaže...

Si ti poludio?

Daj da ima dva odvojena takva napajanja nebi vukle tu GTX470!

Ta bezz loada uništi to napajanje!

Min VX550W za GTX470(tdp 236W)

15 godina
neaktivan
pandza94 kaže...

VX450 bi također gurao. Ali ispod toga ne bih išao za tu karticu.

16 godina
neaktivan
sta ni jedno ni drugo ??
16 godina
neaktivan
jel mogu ja kupit ram memoriju od 2 gb ako imam 2 kartice od 1 gb a d asu od istog proizvođača dali ce to sta utjecat ??

0 0 hvala 0
17 godina

Kažeš da ti se sa frendovom grafom ne zamrzavaju igre, a s tvojom 8800 se zamrzavaju? ako je sigurno tako onda si kupi novu grafu jer je tvoja vjerojatno u defektu, ali pazi ne možeš ti uzeti sada bilo koju grafu poput hd4870 koja košta 900kn + jer imaš preslabo napajanje, tako da računaj da moraš potrošiti još 400-600+ kuna za napajanje.

Odluči se:

1. Kupiti SAMO grafu do max 900kn (4670/5670, 5750, 5770 ili nešto slično tomu) uz uvjet da grafa ima nizak TDP, tako da bi mogla normalno raditi s tvojim trenutnim napajanjem

2. Izdvojiti/uštedjeti još nešto novca i kupiti dobro napajanje i nekakvu dobru grafu poput hd4870

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.10.2010 22:46 (lovac82).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ATiGamer kaže...
pandza94 kaže...

VX450 bi također gurao. Ali ispod toga ne bih išao za tu karticu.

Enermax 500W dostatan hah :)

17 godina
protjeran
pandza94 kaže...
APazinjan kaže...

Si ti poludio?

Daj da ima dva odvojena takva napajanja nebi vukle tu GTX470!

Ta bezz loada uništi to napajanje!

Pa gdje sam ja rekao da on na postojeće napajanje stavi GTX 470 lol. Naravno da će staviti novo napajanje, tema nije grafa i napajanje do 900 kn nego samo grafa, a ja sam rekao da se isplati za GRAFU izdvojiti još 300 kn više da se dobije puno jači model.

http://apazinjan3d.webs.com/index.html
16 godina
neaktivan
mikosik kaže...
jel mogu ja kupit ram memoriju od 2 gb ako imam 2 kartice od 1 gb a d asu od istog proizvođača dali ce to sta utjecat ??

sta jel mogu tako ili ne ?

16 godina
neaktivan

gledaj, kupi jos 2x1 gb ram ali pripazi da ti bude ista frekvencija rada i probaj pogodit slicne latencije. najbolje bi bilo kad bi iste modele kupio kao sto sada imas. a graficka koju imas je skroz uredu, zato sto se snaga graficke negleda u kolicini memorije nego o core clocku, memory clocku speedu, propusnosti, itd.....  tako da se nemoj zeznuti i kupiti neku losiju karticu sa vise memorije. ja bi na tvom mjestu kupio jos memorije, zatim napajanje, i tek za kojih godinu dana novu graficku.

---zakljucak: nekupuj novu graficku ako ti je ova ispravna

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
bunda kaže...

gledaj, kupi jos 2x1 gb ram ali pripazi da ti bude ista frekvencija rada i probaj pogodit slicne latencije. najbolje bi bilo kad bi iste modele kupio kao sto sada imas. a graficka koju imas je skroz uredu, zato sto se snaga graficke negleda u kolicini memorije nego o core clocku, memory clocku speedu, propusnosti, itd.....  tako da se nemoj zeznuti i kupiti neku losiju karticu sa vise memorije. ja bi na tvom mjestu kupio jos memorije, zatim napajanje, i tek za kojih godinu dana novu graficku.

Rekao je da mu se njegova 8800 zamrzava, a kada stavi frendovu 4850 da je sve u redu

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
16 godina
neaktivan
bunda kaže...

ovako me dođe skuplje ako kupujem dvije po 1 gb jedna je 200 kn a identična od 2 gb jedna dode 200 kn :S gdje je tu logika

16 godina
neaktivan

cjena memorije je skroz nelogicno skocila. neznam bas koliko je dobro imati 2x1gb + 2gb zato kad bi ti imao 4x1 gb to bi bio dupli dual channel, a ovako neznam kako ce to raditi. mislim, naravno da ce ti raditi bolje nego sada, ali ja bi radije uzeo jos 2x1 ali ti odluci. e i da za svaki slucaj provjeri jeli ti maticna ima 4 slota za memoriju ;) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ima ima :D ovako nesto sam pricao sa frendom u razredu .... imam maticnu i tamo imam 4 utora crveno zuti crveno zuti i dali ima ikakve veze gdje su stavljene ??
16 godina
neaktivan

mnogi kazu da bi bilo bolje da stavis u iste boje dvje plocice ali ja mislim da to nije vazno. ja sam ih stavio ipak u obje site boje, iako i kad ih nestavis pise da rade u dual channelu tako da svejedno mislim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Napajanje 450W, CORSAIR VX Series CMPSU-450VXEU, ATX2 v2.2, 120mm vent.

sta mislite o ovom napajanju ? dali je dobro i kvalitetno

0 0 hvala 0
16 godina
mikosik kaže...
Napajanje 450W, CORSAIR VX Series CMPSU-450VXEU, ATX2 v2.2, 120mm vent.

sta mislite o ovom napajanju ? dali je dobro i kvalitetno

Zvijer, drži sve single gpu kartice na tržištu (osim gtx 480) bez problema...

Go ahead. Make my day.
16 godina
neaktivan

rijesio sam svoj problem na ovaj nacin, kupio sam si graficku ati radeon HD 5770 :D , dvije gige rama, i napajanje od 550 W ugl puno bolje je od onog moga :D

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ovako ljudi . Hadrware : Processor - AMD Phenom (tm) Quad core 9550 ,,, GRAPHIC CARD  - ATI Radeon HD 4850 512mb ,,, RAM - 3ghZ ,,, Win sp3 ,,, Napajanje - Gygabyte Superb 460, GE-R460-V1 ,,, Hard Disck - 500 GB  . Sta bi se ovdje isplatilo vise uzet coller dobar i clockat pun kxxxx cpu ili uzet novu grafu ?!!?!??!?!

nikola
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
khaNNN kaže...

Ovako ljudi . Hadrware : Processor - AMD Phenom (tm) Quad core 9550 ,,, GRAPHIC CARD  - ATI Radeon HD 4850 512mb ,,, RAM - 3ghZ ,,, Win sp3 ,,, Napajanje - Gygabyte Superb 460, GE-R460-V1 ,,, Hard Disck - 500 GB  . Sta bi se ovdje isplatilo vise uzet coller dobar i clockat pun kxxxx cpu ili uzet novu grafu ?!!?!??!?!

Stavit windowse 7 64-bit (eventualno 32-bit tj x86). Eventualno promijeniti procesor.

Ako sam ikako pomogao, nešto pojasnio il se barem trudio - kliknite na HVALA; kao znak zahvalnosti. Hvala.
15 godina
neaktivan

pogledaj ove dvije LINK

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Radije onda GTS450 neku jaču.

Cemetary gates
Moj PC  
0 0 hvala 0