Graffa overkill za monitor ?

poruka: 16
|
čitano: 2.231
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Pozdrav,zanima me sto se desava kad je neka graficka kartica overkill za neki odredeni monitor ? Dali preformanse te grafe budu losije ili sto vec ? 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Graffa overkill za monitor ?

Ne bude ništa, možeš igrati na većim detaljima kod manje rezolucije.

Kadir beneath Mo Moteh
15 godina
neaktivan

Ima mozda ko malo iskusniji da mi to u potpunosti pojasni ?Ja imam 6870 koja ide na 19" monitor i procitao sam u par topica da je  overkill i sad sam instalirao NFS Shift 2 i stavim sve na max ali i dalje vidim nepravilne crte kao da nema AA a stavio sam rezu najvecu i AA na max ...dali je to mozda do toga ? 

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Phnemonen kaže...

Ima mozda ko malo iskusniji da mi to u potpunosti pojasni ?Ja imam 6870 koja ide na 19" monitor i procitao sam u par topica da je  overkill i sad sam instalirao NFS Shift 2 i stavim sve na max ali i dalje vidim nepravilne crte kao da nema AA a stavio sam rezu najvecu i AA na max ...dali je to mozda do toga ? 

Premala rezolucija da bi ti igra bila u punom sjaju. a sto se tice overkilla to svakako nije, svaki dan izlaze zahtjevnije igre pa ce tako jednom ta tvoja grafa biti taman za taj monitor, jer na vecim rezolucijama tj nativnim rezolucijama 22 23 i 24" monitora neces moci igrat.... ali u svakom slucaju ja bih ti preporucio nabavku full hd monitora tj sa rezolucijom 1920 x 1080 ili 1920 x 1200...

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila. LoL nick: mNik (EU) HON nick : mNik
15 godina
protjeran

nema veze jedno s drugim

ako ti monitor dopuša da stavis neku xyz rezoluciju grafička će je prikazat

jedini problem nastaje ako želiš vidjeti veču rezoluciju nego sta ti monitor dopušta

(znači nemožeš gledat full hd ako monitor nije fullHD)

ove crte kaj vidis nastaju zbog toga kaj ti grafa nije dovoljno jaka

da imaš Radeon 6990 i da staviš sve na uber opet bi imo tih problema

You, me, or nobody is gonna hit as hard as life!
Moj PC  
0 5 hvala 0
18 godina
neaktivan
roseman kaže...

nema veze jedno s drugim

ako ti monitor dopuša da stavis neku xyz rezoluciju grafička će je prikazat

jedini problem nastaje ako želiš vidjeti veču rezoluciju nego sta ti monitor dopušta

(znači nemožeš gledat full hd ako monitor nije fullHD)

ove crte kaj vidis nastaju zbog toga kaj ti grafa nije dovoljno jaka

da imaš Radeon 6990 i da staviš sve na uber opet bi imo tih problema

o cem ti pricas? 6870 nije dovoljna za 19" monitor kod nfs-a shift? wtf... pa nemoj pricat nebuloze..

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila. LoL nick: mNik (EU) HON nick : mNik
15 godina
Phnemonen kaže...

Do kartice sigurno nije.Nabavi barem 20" monitor sa rezolucijom 1680*1050.Preporoditi ces se,HD 6870 jede na takvim monitorima 98% igara.Kartica nikad ne moze biti overkill,dakle neces radi toga imati manje FPSOVA.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.11.2011 19:05 (zoharbizo).
15 godina
odjavljen

ja sam se zaglavio u vremenu, imam 9800gt na full hd monitoru, dosta će vas reći da je slaba, ali meni nije, dosta je za pes to je najbitnije. ;)

1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...

ja sam se zaglavio u vremenu, imam 9800gt na full hd monitoru, dosta će vas reći da je slaba, ali meni nije, dosta je za pes to je najbitnije. ;)

dok vidis da je tebi dosta bolje ti netreba, ja sam trosio masne pare na pc dok nisam skuzio da to nikuda ne vodi, i na kraju sam nabavio mid end komponente koje me savrseno dobro sluze..

15 godina

toxic sad sam vidia koju zvjercicu imas,LC GP3 460,drzi Athlona II X4 na 3.6 ghz i GTX 560ti.Malisan je tih i zvjerka,inace super konfa.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

toxic sad sam vidia koju zvjercicu imas,LC GP3 460,drzi Athlona II X4 na 3.6 ghz i GTX 560ti.Malisan je tih i zvjerka,inace super konfa.

za ovo sta mi treba je super... pogledaj ako imas vremena negdje u mojim postovima sto sam imao sve su tu slike na forumu, glava mi puca kad se sjetim, od 3 way sli do hd5970 i slicno hehe crossfire 4890, 2 x gtx295 i tak dalje..

15 godina
odjavljen

ja sam sa HD 5870 došao na 9800gt, jbg para se nema, sada sam zadovoljan, neću mjenjati sve dok ne budem zadovoljan. čak gta iv igram na high na full hd-u.

1 0 hvala 0
15 godina
toxic kaže...
zoharbizo kaže...

za ovo sta mi treba je super... pogledaj ako imas vremena negdje u mojim postovima sto sam imao sve su tu slike na forumu, glava mi puca kad se sjetim, od 3 way sli do hd5970 i slicno hehe crossfire 4890, 2 x gtx295 i tak dalje..

Vjerujem ti,i ja sam ti sada na Athlonu II X4 kao i ti.Ja imam X4 620 ti 640,na stock naponu ide na 3.35 ghz,hladan ko led.A kartica HD 6850(850/1150).Inace hardwer je gadna stvar,usisa ti novcanik.

18 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...
toxic kaže...
zoharbizo kaže...

Vjerujem ti,i ja sam ti sada na Athlonu II X4 kao i ti.Ja imam X4 620 ti 640,na stock naponu ide na 3.35 ghz,hladan ko led.A kartica HD 6850(850/1150).Inace hardwer je gadna stvar,usisa ti novcanik.

i to kako, ali najgori je osjecaj kad to ides prodavat super si proso ako dobis 70% vrijednosti koju si ti platio... ja sam cak znao popusit i 50% vrijednosti npr platio sam nesto 4000kn prodo sam nakon 6 mjeseci za 2000kn i slicno..

15 godina
odjavljen
zoharbizo kaže...
toxic kaže...
zoharbizo kaže...

zohare zašto prodaješ konfu? prehebena je ;)))

15 godina

Vise nije na prodaju.

2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice