Ionak moram mijenjat cijeli PC... Ovo je krš. Sad čekam da uleti kakva veća lova da si kupim neš pošteno. Dotad moram krpati konfu...
Nemoj uzimati ništa jače od HD4670 i GF9500/8600 GT.
Ionak moram mijenjat cijeli PC... Ovo je krš. Sad čekam da uleti kakva veća lova da si kupim neš pošteno. Dotad moram krpati konfu...
Nemoj uzimati ništa jače od HD4670 i GF9500/8600 GT.
znam kako ti je, ja sam jedva skrpao da kupim ovu grafu, a sad još moram i proc....ali sve dođe s vremenom...
sretno s kupnjom...
Ako će postupno nadograđivat kao i ti neka uzme što jaču grafu, a ako mu je ovo kratkotrajno riješenje što jeftiniju poput 4670
pa bolje da sad uzme jaču pa poslije nadogradi proc. ili eventualno mijenja konfu, a grafa mu ostane....
Dao sam ti samo da pogledaš, ja bi na tvom mjestu uzeo 4670 pa ti vidi, ne isplati se dat 250 kn više a nečeš vidjeti poboljšanja u igrama, e sad možeš li mi reći jeli ovo kratkoročno riješenje ili češ sljedeće godine mijenjat cijeli komp?
Dogodine moram mijenjat sve (CPU + MBO + RAM + GPU + PSU). Iza Nove godine (ako ne spiskam svu lovu, naravno)
znam kako ti je, ja sam jedva skrpao da kupim ovu grafu, a sad još moram i proc....ali sve dođe s vremenom...
sretno s kupnjom...
A to ti je to... Iz šupljeg u prazno.
xD onda probaj nabavit jos 100kn i uzet grafu za koju sam ti dao link imas vece sanse zakrpat....onu kaj si ti izabro je 128-bitna :(
Ne isplati mi se dat puno love za graf koju ću dogodine morat prodat za 300kn jer će biti preslaba za kakav quad kad ga kupim....
Onda uzmi hd 4670 jer nije skupa (450-500 kn) i bit češ zadovoljan na kraće vrijeme, nečeš crysis moc vrtjet na high al većinu igara hočeš pogotovo malo starije
Pošto mi ide pregovaranje, dogovorit ću se sa frendom oko njegove graf (7600GT za kakvih 200kn) ili ću uzet cijelu konfu (Athlon 64 na 2.8, 3GB ram-a i 7600GT za nekih 500-600kn..) ovisi kolko bude bio pijan dok se budemo dogovarali oko te prodaje. U svakom slučaju, ne uzimam ništa jače od 9500/8600 za ovu sad konfu koju imam...
Pošto mi ide pregovaranje, dogovorit ću se sa frendom oko njegove graf (7600GT za kakvih 200kn) ili ću uzet cijelu konfu (Athlon 64 na 2.8, 3GB ram-a i 7600GT za nekih 500-600kn..) ovisi kolko bude bio pijan dok se budemo dogovarali oko te prodaje. U svakom slučaju, ne uzimam ništa jače od 9500/8600 za ovu sad konfu koju imam...
Ako je samo kratkoročno krpaš ne isplati ti se uzimat ništa jače od hd 4670, ili se dogovori sa frendom, btw koji mu je to točno procesor?
Ako je samo kratkoročno krpaš ne isplati ti se uzimat ništa jače od hd 4670, ili se dogovori sa frendom
ta grafička je u rangu sa 9500gt i stvarno je dobra...Crysis naravno ne ide na high ali recimo GTA IV ide na medium, Prototype na high i Call of Juarez Bound in Blood isto sve na high....ovisi koliko ćeš FPS-a imati...sve u svemu dobra grafička za te novce...
Ako je samo kratkoročno krpaš ne isplati ti se uzimat ništa jače od hd 4670, ili se dogovori sa frendom
ta grafička je u rangu sa 9500gt i stvarno je dobra...Crysis naravno ne ide na high ali recimo GTA IV ide na medium, Prototype na high i Call of Juarez Bound in Blood isto sve na high....ovisi koliko ćeš FPS-a imati...sve u svemu dobra grafička za te novce...
Samo da te ispravim,hd 4670 je jaća od 9500gt,i u rangu je sa 9600gt-ikom.
Ako je samo kratkoročno krpaš ne isplati ti se uzimat ništa jače od hd 4670, ili se dogovori sa frendom, btw koji mu je to točno procesor?
E neznam koji je proc, moram ga večeras pitat.
ja sam dobio ponudu 9600gt golden sample (http://ixbtlabs.com/articles3/video/g94-3-p1.html ova druga po redu od 512) za 600kn ali rabljena....dai je to dobra ponuda ili da i ja ko i autor ove teme uzmemXFX HD4850 ,iako mi je nvidia draza dosta
ja sam dobio ponudu 9600gt golden sample (http://ixbtlabs.com/articles3/video/g94-3-p1.html ova druga po redu od 512) za 600kn ali rabljena....dai je to dobra ponuda ili da i ja ko i autor ove teme uzmemXFX HD4850 ,iako mi je nvidia draza dosta
uzmi rađe 4850, ova od nvidie nije nešto, i još rabljena pa 600 kn, uzmi ti lipo novu...
ova 9600gt je rabljena al ima garanciju i sve.sam me zanima dali su tu negdje ili je ova Hd ipak bolja dosta.jer mislim da nebi trebalo podcijenit ovu 9600gt golden sample
ova 9600gt je rabljena al ima garanciju i sve.sam me zanima dali su tu negdje ili je ova Hd ipak bolja dosta.jer mislim da nebi trebalo podcijenit ovu 9600gt golden sample
9600gt se nemože mijeriti sa hd 4850,9600gt je u rangu,tj.malo jaća od hd 4670 koja košta nekih 450kn,dok je konkurencija radeonki hd 4850 sa nvidine strane gts250.
evo meni dosla grafa xfx hd4850 nije bas ona kao sa slike u prvom postu
malo su me zafrkavali drajveri ali sada mi izgleda da san sve ustima
jos jednom svima fala
aha,oke hvala :)
jel bi mogla kakva preporuka meni za grafu ?? nije bitno dal je ati il nvidia jer nisam fan od nijednih...neka bude u rangu od 700-800kn jer 800kn mogu max dat :D
jel bi mogla kakva preporuka meni za grafu ?? nije bitno dal je ati il nvidia jer nisam fan od nijednih...neka bude u rangu od 700-800kn jer 800kn mogu max dat :D
Nvidia GTS 250/Ati HD 4850/HD 5750
5750 je najbolja ali i nešto skuplja ( nekih 80 kn),tako da ako nemožeš protegnuti buđet,idi na gts 250.
Ja bih probo za 1050 u protisu hd 4870. Ako ne možeš 1050 slažem se s warheadom.
Nvidia GTS 250/Ati HD 4850/HD 5750
5750 je najbolja ali i nešto skuplja ( nekih 80 kn),tako da ako nemožeš protegnuti buđet,idi na gts 250.
posto sutra idem po graficku mozete li mi samo rec jel bi moje napajanje bilo dovoljno za jednu od te tri graficke?? napajanje je ThermalMaster TM-420-PMSR il trebam i novo napajanje uzimat?
bump
Da. 16A na 12V railu je jako malo, čak premalo za moj ukus. Uzmi LC 560W GP3/Corsair CX400W ili Fortron 400W PNF ako su ti prva 2 preskupa.
huh onda opet treba pare skupljat...jel mozes bar preporucit neku grafu do 800kn koju moze pogonit to moje napajanje??? jer nisam bas pri parama :))
Možda bi ipak 5750 mogla ići. Vidi sa 5750, ako ne bude išlo uštedi još 300 kn za napajanje pa si miran.
Jeftiniju - u ovom slučaju VTX3D.
Jeftiniju - u ovom slučaju VTX3D.
zahvaljujem :) i jos nesto...oce li ta graficka na ovoj konfiguraciji bit overkill ili ???
Bit će dobra. Klokni malo taj CPU a koliko ide iako AM2 phenomi nisu baš neki OC-eri. Tri jezgre su tu, bit će dovoljno.
hvala ti na pomoci :))
eo mene opet :D...ovak posto sam tek danas kupio grafu i uzeo sam u obzir da ce mi trebat novo napajanje ... grafa je i xfx 5750 jer nije ni u protisu i adm-u bilo VTX3D , zanima me oce li mi Corsair CX400W moc to drzat posto idem sutra il u pon po novo napajanje a 350-400kn mi je max sta mogu dat???jer probo sam stavit na ovo sadasnje napajanje i stalno mi se restarta
Taj Corsair drži HD5850 OC-anu
Taj Corsair drži HD5850 OC-anu
jos jednom se zahvaljujem