Grafa do 1800kn

poruka: 14
|
čitano: 1.781
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Grafa do 1800kn

Ekipa, trebam hitno pomoć.. Imam nekih 1700-1800kn na raspolaganju za grafu... Dvoumim se između HD6950, Gtx560 Ti i Gtx560 2gb... Molim da mi se predloži između ove 3, ili pak neki novi izbor.. Tj. bolji prijedlog.. Pozdrav

I told the doctor I broke my leg in two places. He told me to quit going to those places.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Grafa do 1800kn
mommmistake kaže...

Ekipa, trebam hitno pomoć.. Imam nekih 1700-1800kn na raspolaganju za grafu... Dvoumim se između HD6950, Gtx560 Ti i Gtx560 2gb... Molim da mi se predloži između ove 3, ili pak neki novi izbor.. Tj. bolji prijedlog.. Pozdrav

na kakve to marketinske fore sa gigabajtima memorije padas? to nije ni Ti (titanim verzija)....ako ides na GTX 560 Ti HAWK onda uzmi nju (ili Zotac AMP! ili TF II od MSi-ja, ili SOC seriju od Gigabytea). Ako gledas na referentne i nemislis nis clockati onda HD 6950 1GB

14 godina
neaktivan
xyan kaže...
mommmistake kaže...

na kakve to marketinske fore sa gigabajtima memorije padas? to nije ni Ti (titanim verzija)....ako ides na GTX 560 Ti HAWK onda uzmi nju (ili Zotac AMP! ili TF II od MSi-ja, ili SOC seriju od Gigabytea). Ako gledas na referentne i nemislis nis clockati onda HD 6950 1GB

Da li mi se isplati davati 1800kn za MSI GTX 560 Ti Hawk, TwinFrozrIII ili uzmem običnu Ti? Vidim po reviewima da je HD6950 bolja šta se tiče gaminga, i ako mislim clockati to je tek kada grafa počne pokazivati znakove zastarivanja i trzanja u igrama.. Znači barem godinu dana ništa...

I told the doctor I broke my leg in two places. He told me to quit going to those places.
15 godina
Grafa do 1800kn

Ja bi MSI 560TI TF3. Ladnija, tiša, možda još malo ocat te iste performanse kao u 6950

xf: recod8600
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grafa do 1800kn

HAWK-a mozes baciti bez podizanja napona na 1000MHz a mislim da se na toj frekvenciji jezgre niti jedna 6950 ga ne pere....

@recod: i vece performanse....

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.9.2011 15:05 (xyan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Grafa do 1800kn

A ona gtx570 iz oglasnika?

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Koja? :D

14 godina
protjeran
xyan kaže...

HAWK-a mozes baciti bez podizanja napona na 1000MHz a mislim da se na toj frekvenciji jezgre niti jedna 6950 ga ne pere....

Đaba, dizanje takta u GTX 560 ti ne rezultira očekivanim porastom FPS-a u igrama.

Čak je i Bug lab napravio test prije neki mjesec i ustanovio da je ipak 6950 brža unatoč visokom overclocku GTX 560 ti.

...beeeeee {#}

Si tacuisses, philosophus mansisses
14 godina
Provjeren kaže...
xyan kaže...

Đaba, dizanje takta u GTX 560 ti ne rezultira očekivanim porastom FPS-a u igrama.

Čak je i Bug lab napravio test prije neki mjesec i ustanovio da je ipak 6950 brža unatoč visokom overclocku GTX 560 ti.

...beeeeee {#}

Slazem se,6950 i dalje vodi unatoc overclocku.Hebiga.Provjeren prvi post s kojim ti se slazem.{#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
neaktivan
Grafa do 1800kn

Kupiti ću grafu od kolege s foruma. HD6950 dual fan 1gb.. Može LOCKot!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grafa do 1800kn

Rekao sam možda {#} čekaj malo, dvoumim hehe. Čujemo se kako smo rekli do kraja vikenda oko konačne odluke. {#}{#} Koje je to hehe uzbuđenje, ali razumijem ga, nova brza grafa ipak.

Cemetary gates
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
thedream kaže...

Rekao sam možda {#} čekaj malo, dvoumim hehe. Čujemo se kako smo rekli do kraja vikenda oko konačne odluke. {#}{#} Koje je to hehe uzbuđenje, ali razumijem ga, nova brza grafa ipak.

Znaš kako je.. Nisam imao dobru grafu od 2003. kada sam kupio GeForce 6600gt za 2 soma kuna... :)

A ovaj možda se nadam da se prerasti u sigurno ;)

LP

16 godina
odjavljen
mommmistake kaže...
thedream kaže...

Znaš kako je.. Nisam imao dobru grafu od 2003. kada sam kupio GeForce 6600gt za 2 soma kuna... :)

LP

Bome kolko se ja sjećam 6600gt sam platio 1600, a drugu 1400 kn, ni nema veze.

Promakla ti je jedna gtx570, nemaš sreće...

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.9.2011 21:57 (Jakovp).
14 godina
neaktivan
Jakovp kaže...
mommmistake kaže...
thedream kaže...

LP

Bome kolko se ja sjećam 6600gt sam plati 1600, a drugi 1400 kn, ni nema veze.

Promakla ti je jedna gtx570, nemaš sreće...

Ma to sam tako rekao...  Metaforički da se vidi koliko je onda koštala takva grafa... A gtx570, da promakla... Nažalost.. Ali ovo je grafa koju hoću, samo se nadam da će kolega dražen odlučiti ;)

Pozdrav

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice