Di je taj 80 + klub ?
Kolega,
pitali smo se da li se isplati ici na gtx 980ti i sada ispada da smo i jedan i drugi dobili dobre oc potencijale :) a to se vidi i po ovim rezultatima.
Mislim da tvoja ide na 1600+ sa dodavanje mva, ja cu se morati malo pomuciti
Di je taj 80 + klub ?
Kolega,
pitali smo se da li se isplati ici na gtx 980ti i sada ispada da smo i jedan i drugi dobili dobre oc potencijale :) a to se vidi i po ovim rezultatima.
Ide i bez voltaže, benčmarci su bili na 1615 gpu, ali mi se memorija nešto lošije kloka, dakle + 320, dok na netu vidim svi komotno šibaju na 500 +/-
Di je taj 80 + klub ?
Kolega,
Ide i bez voltaže, benčmarci su bili na 1615 gpu, ali mi se memorija nešto lošije kloka, dakle + 320, dok na netu vidim svi komotno šibaju na 500 +/-
valley ti je bio na 1600+ ? pa kako si dobio manji score od mene koji sam bio na 1570?
Pa baš i nije...Evo friški iz pekare 1613 (gpu), onaj prvi je bio sa jako malim OC-om
ali pazi ja dobijem na manjem kloku veci score?
http://www.bug.hr/forum/topic/graficke-kartice/gtx-9xx-club/215072.aspx?page=247&jumpto=4969155&sort=asc&view=flat
daj sliku gpuz i max clock memorije i gpua da vidim
Pa baš i nije...Evo friški iz pekare 1613 (gpu), onaj prvi je bio sa jako malim OC-om
ali pazi ja dobijem na manjem kloku veci score?
http://www.bug.hr/forum/topic/graficke-kartice/gtx-9xx-club/215072.aspx?page=247&jumpto=4969155&sort=asc&view=flat
daj sliku gpuz i max clock memorije i gpua da vidim
Izgleda da ovaj senzor krivo očitava i precX jede gofna...U pravu si...Javim ti se u PM...
Evo nakon sto je gpu-z nesto promjenjen imamo nesto bolje informacije oko asicq-a!
Sad su stavili u kojem postotku vam se nalazi vas gpu primjerak!
Pa shodno tome da jos jednom pohvalim svoju staru "ocigledno" zlatni primjerak cipa!
po njihovoj bazi trenutno naj cip s gtx970!
lp
Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
probati cu sta može, ali moj i3 ce ju ugusit ko beba zvečku
Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Nesumnjam da bi ti iz nje izbio zadnji atom snage ali meni se to iskreno ne da, malo ću igrati BF a onda vanka
Evo nakon sto je gpu-z nesto promjenjen imamo nesto bolje informacije oko asicq-a!
Sad su stavili u kojem postotku vam se nalazi vas gpu primjerak!
Pa shodno tome da jos jednom pohvalim svoju staru "ocigledno" zlatni primjerak cipa!
po njihovoj bazi trenutno naj cip s gtx970!
lp
haha predobro,daj to unovči i prodaj nekom nvidia fanboju
evo i rx 480,76.9%
to je vec odavno unovceno
!lp
zašto misliš da nejde? pa benčal sam na puno više 
pa na koliko max prolazi unigine heaven i 3dmark firestrike?

ali