GPU hladnjak na 0%

poruka: 15
|
čitano: 4.583
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
GPU hladnjak na 0%

Imam HD 4670 1GB i u everestu mi prikazuje da je gpu hladnjak na 0% i pretpostavljam da tako ne treba biti, a i temperatura mi se cini da je prevelika kad ga upalim bude 40°C, kad pokrenem neku igricu koja ne zahtjeva puno(Civilization 4) temperatura bude preko 60-70°C.

Sta trebam napravit? Jesu li to mozda normalne temperature?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GPU hladnjak na 0%

Temperature su prihvatljive, hladnjak ti sigurno nije na 0% vec ti program krivo ocitava! Otvori kuciste pa se sam uvjeri...

Moj PC  
3 2 hvala 0
17 godina
protjeran
GPU hladnjak na 0%

Hladnjak ti sigurno nije na 0% već vent na hladnjaku, pogledaj dali se vrti i dali se brže vrti kad igraš igrice i dali je spojen sa 2 ili tri žice na grafičku

I don't need sex, T-com fucks me every day
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GPU hladnjak na 0%

pogledaj u catalyst control center na koliko ti je fan pa javi. tamo ga mozes manualno regulirati..

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GPU hladnjak na 0%

Skini Ati Tray Tools i tamo probaj podešavat brzinu vrtnje ventilatora.

oko za oko,pasta za zube

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: GPU hladnjak na 0%

http://img11.imageshack.us/img11/2889/77437801.png

Cijelo vrijeme se istom brzinom vrti. Radi provjerio sam, ali su mi ocitavanja jako cudna

16 godina
neaktivan
dncrmt kaže...

Skini Ati Tray Tools i tamo probaj podešavat brzinu vrtnje ventilatora.

Pise no supporeted hardware found.

17 godina
neaktivan
GPU hladnjak na 0%

Koju tocno graficku imas, full name i koji OS?

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.10.2009 23:47 (Luka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
GPU hladnjak na 0%

LOL , a jel itko od vas pomislio možda na cooler sa fiksnim brojem okretaja? Neki ni nepokazuju brzinu, kao ni scythe musashi(jer se nespaja na grafu)

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Luka kaže...

Koju tocno graficku imas, full name i koji OS?

Gigabyte Radeon HD 4670 1GB DDR3,128bit, DVI-I / D-sub / HDMI, DirectX 10, PCI-X 2.0, GV-R467ZL-1GI

Xp professional Sp 2

15 godina
GPU hladnjak na 0%

Evo da ne otvaram novu temu.

Mozda je malo {#} ali trebam pomoc. Tu vam je slika ali mislim da nije normalno da je temperatura GPU-a u idle-u 85*C. Mozda bi trebao promijenit termalnu pastu, ali kako molim vas pomozite i dajte neki tut. Moj PC: Amd Athlon 64 X2 5000+, Ati HD 4850, 3 GB RAM, Win 7 Ultimate 32-bit.....  Hvala!!!

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: GPU hladnjak na 0%
gamer001 kaže...

Mozda je malo {#} ali trebam pomoc. Tu vam je slika ali mislim da nije normalno da je temperatura GPU-a u idle-u 85*C. Mozda bi trebao promijenit termalnu pastu, ali kako molim vas pomozite i dajte neki tut. Moj PC: Amd Athlon 64 X2 5000+, Ati HD 4850, 3 GB RAM, Win 7 Ultimate 32-bit.....  Hvala!!!

Jesi je pokusao ocistiti od prasine?

16 godina
gamer001 kaže...

Očisti od prašine, promini pastu pa onda provjeri kolike su temperature.

Pokušaj prst približit kartici, ako je mlaka onda je sve normalno, tj vjerojatno je senzor otiša, a ako je kartica vrela onda triba tražit i dalje problem.

Do what you want cause a pirate is free.
15 godina
sirka666 kaže...
gamer001 kaže...

Očisti od prašine, promini pastu pa onda provjeri kolike su temperature.

Pokušaj prst približit kartici, ako je mlaka onda je sve normalno, tj vjerojatno je senzor otiša, a ako je kartica vrela onda triba tražit i dalje problem.

Ne mislim bas da je senzor otiso. Komp mi se zna nekad samo ugasit dok igram igre. Molim vas neki tut za zamijenu termalne paste i skidanje hladnjaka. Hvala!  

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
16 godina
gamer001 kaže...

Ne mislim bas da je senzor otiso. Komp mi se zna nekad samo ugasit dok igram igre. Molim vas neki tut za zamijenu termalne paste i skidanje hladnjaka. Hvala!  

Evo u ovoj temi imaš. Dosta je dobro i detaljno opisano.

Do what you want cause a pirate is free.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice