Gpu fan control

poruka: 15
|
čitano: 3.219
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Gpu fan control

Ovako imam gtx 480 i nakon instalcije novih windowsa win7 sp1 i zadnjih nvidia drajvera 270.61 graficka vrti vent i to samo na def... postavkama znaci pri opterecenju se ne podize brzina ventilatora i graficka se jednostavno pregrijava... e sad ne znam kako upalit taj gpu fan ili sta vec treba ukljucio sam msi afterburen i opcija za fan control je siva tj nista se ne moze podesavati....

Gpu fan control Gpu fan control
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.5.2011 16:47 (Frenkyca).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Gpu fan control
Frenkyca kaže...

Ovako imam gtx 480 i nakon instalcije novih windowsa win7 sp1 i zadnjih nvidia drajvera 270.61 graficka vrti vent i to samo na def... postavkama znaci pri opterecenju se ne podize brzina ventilatora i graficka se jednostavno pregrijava... e sad ne znam kako upalit taj gpu fan ili sta vec treba ukljucio sam msi afterburen i opcija za fan control je siva tj nista se ne moze podesavati....

A reset postavki na defaultne? Nova verzija afterburnera?

Ne možeš kliknuti na ono Auto kod kontrole brzine?

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
17 godina
Gpu fan control

Pa ovo je zadnja verzija msi afterburnera i zadni drajveri za grafu... ne ne mogu kliknuti na auto nista sto se toga tice sve je sivo

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Gpu fan control

Zna li tko? ne mogu nista igrat kad se grafa pregrijava :S

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Gpu fan control

LINK

Evu tu tema o MSI Afterburner, malo prouči prvi post, mislin da ti sve tamo piše.

0 0 hvala 0
17 godina
Gpu fan control

Hmm da tu je samo pojasanjeno kako raditi sa time programom ali meni je ocito ugasen gpu fan control negdje u opcijama ili u biosu ali ne znam gdje da ga upali i kako jer sad sam gledo i meni kad kliknem propertis uopce nema Fan opcija.. tako da ne znam sta da radim

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Frenkyca kaže...

Hmm da tu je samo pojasanjeno kako raditi sa time programom ali meni je ocito ugasen gpu fan control negdje u opcijama ili u biosu ali ne znam gdje da ga upali i kako jer sad sam gledo i meni kad kliknem propertis uopce nema Fan opcija.. tako da ne znam sta da radim

ja koristim vtune na gtx 460

17 godina
ktm402 kaže...
Frenkyca kaže...

Ma ja kazem da nije uopce do programa nego je jednostavno u nekakvim postavkama disejbalan gpu fan control tj da se ventilator od graficke kad je ona pod opterecenjem ne vrti brze nego na defult i onda se pregrijava :S

14 godina
Probaj od Afterburnera neki tekstualni fajl otvoriti sa Notepadom, pa pogledaj tamo dali ima kakvih opcija šta se tiču ventilatora...
14 godina
protjeran
Frenkyca kaže...
ktm402 kaže...
Frenkyca kaže...

Ma ja kazem da nije uopce do programa nego je jednostavno u nekakvim postavkama disejbalan gpu fan control tj da se ventilator od graficke kad je ona pod opterecenjem ne vrti brze nego na defult i onda se pregrijava :S

a ja kazem da sam taj problem rijesio s vtune-om

17 godina
ktm402 kaže...
Frenkyca kaže...
ktm402 kaže...
Frenkyca kaže...

a ja kazem da sam taj problem rijesio s vtune-om

Okej ajde probat cu mozes mi dati samo link da skinem prog...

14 godina
protjeran

0 1 hvala 0
17 godina

Nema linka za kliknut za download ili sam ja coravn samo onaj download manager a to je prog.. za torente

16 godina
moderator

WOT blokira tu stranicu, tako da ja nebi ništa skidao s nje...

moja definicija svemira: Svemir je ko dobro dupe, ima dva brijega i dolinu u sredini, u sredini te doline se nalazi crna rupa , a na 'donjem' kraju doline se nalazi tunel koji vodi u drugu dimenziju.
17 godina
Gpu fan control

Hmmm a jel moze onda neki drugi link mozda?

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice