Molim preporuku, best buy graficka za cca 1000kn, plusminus?
ATI Radeon HD 6850 ili neki GTX u tom rangu? CPU je i5 2400. Hvala.
Molim preporuku, best buy graficka za cca 1000kn, plusminus?
ATI Radeon HD 6850 ili neki GTX u tom rangu? CPU je i5 2400. Hvala.
možda ovo ili nešto drugo
http://www.links.hr/?naziv=graficka-kartica-pci-e-zotac-geforce-gtx-550-ti-1gb-ddr5-dualdvi-hdmi-dp&option=artikl&id_kategorija=05180306&id_artikl=051.803.820
Ona 6850 je prilično bolja od ovoga.
Hvala svima. Vidim da je u Linksu vikend akcija, XFX Radeon 6850 XXX 1049kn. Po testovima i cijeni (s obzirom da nije web shop) izgleda kao dobra prilika? Ili ipak MSI?
Hvala svima. Vidim da je u Linksu vikend akcija, XFX Radeon 6850 XXX 1049kn. Po testovima i cijeni (s obzirom da nije web shop) izgleda kao dobra prilika? Ili ipak MSI?
Neces pogrijesiti koju god da kupis .
Ovaj, možeš mi molim te dat link od te akcije u linksu. Ja evo tražim tu istu ali nemogu nać da je na akciji.
U Portiu imaš 6870 za 1100 kn,odlična grafa,ako se možeš protegnuti malo.
kako misliš protegnut malo?
i hvala na brzom odgovoru :)
kako misliš protegnut malo?
i hvala na brzom odgovoru :)
mislio sam dati 100 kn više za tu grafu,isplati se.Vrtit će 98% igara na max (ne ultra) na 1080p osim onih najzahtijevnijih poput Metro 2033...BTW imaš tipku hvala.
Hvala, bas gledam ponudu Portia. XFX 6870 kosta isto kao i Sapphire ili Asus 6850. Zasto? Zar je XFX toliko losiji "proizvodjac"? Ili kartica ima neki drugi minus, tipa velika potrosnja i buka, slabo hladjenje, niski taktovi i slicno? Ako je sa karticom sve "u redu", onda je zbilja best buy za 1146kn.
PS. Link na linksovu akciju se nalazi na drugom ad-u u ad rotatoru na naslovnici.
Hvala, bas gledam ponudu Portia. XFX 6870 kosta isto kao i Sapphire ili Asus 6850. Zasto? Zar je XFX toliko losiji "proizvodjac"? Ili kartica ima neki drugi minus, tipa velika potrosnja i buka, slabo hladjenje, niski taktovi i slicno? Ako je sa karticom sve "u redu", onda je zbilja best buy za 1146kn.
PS. Link na linksovu akciju se nalazi na drugom ad-u u ad rotatoru na naslovnici.
S karticom je apsolutno sve u redu.
Jedini minus je dosta bučan hladnjak koji je takav kakav je, ali reguliranjem brzine vrtnje venta u SpeedFanu to se da srediti, prilično poboljšati.
Dodatan plus ove grafe su nešto manji gabariti u odnosu na standardne dimenzije HD6870, tako da se grafa može utrpat u malo manja kućišta.
Bez ikakve dileme trenutno best-buy opcija za kupnju.
XFX nije uopće loš brand, jedini minus te i HD 6850 od XFX-a je buka. Inače, računaj u Portio-u i 55 kn za dostavu, jel jel to čistokrvni web shop i nema druge kupnje nego preko neta i dostave.
Evo citam review na tech radaru, dosta su popljuvali xfx 6870. 2 FPS na metrou, hi res. Inace, meni je portio izbacio 35kn kao cijenu dostave za neku sitnicu. Preko 2000kn je besplatna, ako se ne varam.
XFX nije uopće loš brand, jedini minus te i HD 6850 od XFX-a je buka. Inače, računaj u Portio-u i 55 kn za dostavu, jel jel to čistokrvni web shop i nema druge kupnje nego preko neta i dostave.
Dostava u Portiu je 35 kuna za naruđbe do 1000 kuna, a za iznad 1000 je besplatno.
Sorry, my bad. To su očito nedavno promjenili jel je bila dostava 55 kn do nekidan kad sam gledao
.
XFX jedini ima na HD 6850 Vapour Chamber hladnjak koji perverzno dobro hladi,nesto je glasniji ali se to lako podesi u CCC-u na 40% i onda je necujan a i dalje hladi super kao takav.
XFX jedini ima na HD 6850 Vapour Chamber hladnjak koji perverzno dobro hladi,nesto je glasniji ali se to lako podesi u CCC-u na 40% i onda je necujan a i dalje hladi super kao takav.
Uf, i sto na kraju da uzmem, 6850 ili 6870? Cijena je skoro pa ista, 6870 ima bolje performanse, ali 6850 bolje hladjenje i manju potrosnju (sto mi je u biti bitnije nego performanse :) ).
HD 6870 kupi.
Uf, i sto na kraju da uzmem, 6850 ili 6870? Cijena je skoro pa ista, 6870 ima bolje performanse, ali 6850 bolje hladjenje i manju potrosnju (sto mi je u biti bitnije nego performanse :) ).
Pa hlađenje im je isto koliko ja znam, a potrošnja je također zanemarivo viša kod HD 6870.
OK, hvala svima. Narucio sam XFX 6870 (i jos par sitnica) iz Portia za 1146kn, 0kn dostava.