GeForce 8800 GT problem

poruka: 10
|
čitano: 3.862
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
GeForce 8800 GT problem

Pozdrav! Prije nekoliko dana javio mi se problem kod GeForce 8800GT graficke. Rezolucija se promjenila na 800x600 i pocele su se pojavljivati nekad vertikalne, nekad horizontalne plave/zute linije po ekranu. Pokusao sam reinstalirati drivere, cak sam probao i restore sistema, ali mislim da je problem hardverske prirode. Ukoliko netko ima neki savjet ili rijesenje problema bit cu zahvalan!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GeForce 8800 GT problem

Pojavljuju ti se artefakti moguci problem sa memorijom.

pokusaj smanjiti taktove.

ako nista ne rijesis uvijek ti ostaje ono da je mozes pokusati 'peci'

0 0 hvala 0
15 godina
GeForce 8800 GT problem

Nisam dizao takt memorije niti procesora na grafickoj, tako da sumnjam da je to problem :S. U device manageru mi baca poruku: "Windows has stopped this device because it has reported problems. (Code 43)", malo sam googlao i vidio da dosta ljudi ima slican problem, ali nisam naisao niti na jedan konkretan odgovor =(

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
GeForce 8800 GT problem

kako je gore napisano, ako ti nista ne pomogne, baci je u kahlu i ispeci.

Kad bi svi znali ono što ja znam, znali bi manje od mene.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GeForce 8800 GT problem

Svemu dodje kraj.. {#}

ako ti se to stalno pojavljuje ostaje ti samo da je peces (osim ako nemas garanciju onda je iskoristi)

http://www.bug.hr/forum/topic/graficke-kartice/popravak-graficke-kartice-koristenjem-pecnice/67886.aspx

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GeForce 8800 GT problem

Ako imaš garanciju nosi ju da ti je zamijene. Ako nemaš smanji taktove to je meni pomoglo, ali sam ju nakraju moro ispeć.

Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
GeForce 8800 GT problem

Garancija je istekla prije tipa 2 tjedna, ravno izdrzala 2 godine i 14 dana :D! Pecenje graficke, zvuci izuzetno primamljivo i zanimljivo ;), btw probat cu jos s drugom grafom, makar sam 99% siguran da je u grafi problem

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GeForce 8800 GT problem

U grafi je problem ako si pokusao i sa novim driverima.

mozes provjeriti i sa drugom grafickom ako imas da se uvjeris.

0 0 hvala 0
15 godina
GeForce 8800 GT problem

Evo mali update; problem je definitivno u grafickoj, isprobana je na drugom kompjuteru, dogadaju se iste stvari, dakle artifakti i linije po ekranu. Posto je ocito vrijeme za drugu graficku karticu dobio sam par prijedloga oko nabavke iste. Cijenovni rang je +/- 1500kn, te se dvoumim izmedu: http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_4_84_229&products_id=9491 i http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_4_84_228&products_id=9108 . Slobodno napiste misljenja o spomenutim karticama ili ukoliko smatrate da je neka bolja u navedenom cijenovnom rangu, slobodno predlozite!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GeForce 8800 GT problem

Prije nego uzmes novu pokusaj tu peci nemas sta izgubiti imas gore link kako treba.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice