Jbt al sry za OT al je zapeo. Pa ja znam dobro da mi Hyp želi samo dobro da mi GPU bude dobro iskorišten jer zna da volim mjenjat grafičke kartice stalno i da se stalno motam po ovdje po forumu da pokažem šta znam i šta sam napravio, odvrtim uredno testove, benchmarkove, imao sam ATi- nVidije, sudjelujem aktivno u raspravama barem mis da sam ja njegov čovjek;)
Pozz
Samo to oko bottlenecka mi je več NA VRH GLAVE!!! Lol Još jednom nie mi do novog CPU-a još stalo niti mi je po treban niti ima ikakvog lagga na GTX560 sa Q6600 na 3807MHz kliko je sadaa stabilan. Inače da ne lažem za 24/7 ga držim na 3600 samo.
Dobro da si to shvatio. Neznam dali znaš, ali ja te samo malo zezam da bude zabavnije na forumu.
Ali iskreno, za sljedeću grafičku koju uzimaš(ako bude jača od ove) priušti si bolji procesor.
Q6600 je dobar kao i svaki phenom II, nemojte mislit da su Phenomi II nadmoćniji. Na istom taktu je Q6600 možda čak i jači, ali prednost phenoma je 45nm proces, jeftini su i puno manje se griju, imaju integrirani memorijski kontroler dok core 2 procesori imaju mem. kontroler na matičnoj ploči = lošije mem. performanse.
I nemoj zajebav*t!
Q6600 nije jak kao Phenom II 955 nikako i ni na koem kloku. A sljedeča grafička če biti kad ova ne bude mogla vrtiti Battlefield 3 na maxed out i na Full HD.
I ovaj forum nie za zajebava* ljude več za ozbiljne probleme koi se jave tu da im se rješi sve to i puno si mi pomogao oko tih tvojih zajebavan**!
Evo ti: