Gainward GTX470 problem

poruka: 83
|
čitano: 7.168
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Re: Gainward GTX470 problem

Imaš i od XFX-a core 450 to ti daje više od 450W ako baš pitaš a ne dodje puno.

I to ti je dosta i za tu karticu čak i kada OC-aš taj C2D!;)

Q9400? Hmm nie loše provjerio sam. Sabirnica 1333MHz clock 2.66MHz OC-aš ga na 3.33 bez beda sa dobrom matičnom i piči još gdn dana

:))

what's in your head in your head zombie zombie zombie ha ha ha..
15 godina
neaktivan
Gainward GTX470 problem

uzmi ti gs600 bit ce dovoljno dobro, ako mozes dat para onda TX 650 v2 i sve super + od komsije q9400 i jos 2 gige rama kad dodje druga plata i sve 5. miran si jako dugo

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Ma može i tako sve 5 xyan;)

Samo nez ako je taj GS kvalitetan da ga ide kupovat?

@autor gdje ideš to nabavljat? btw 600W je dovoljno snage i za no name no ipak to je Corsair brand

pa eto toliko od meneXD

Inače na tu karticu kao lega keže taj quad i još možebiti 2 GB memorije i piči. Imaš gaming stroj!!!{#}

15 godina
neaktivan
Gainward GTX470 problem

meni je dovoljno da ima 80plus certifikat, doduse tx 650 se tu boljim pokazao, al i stoji dosta vise

http://www.plugloadsolutions.com/psu_reports/CORSAIR_CMPSU-600G_ECOS%202037_600W_Report.pdf

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
xyan kaže...

meni je dovoljno da ima 80plus certifikat, doduse tx 650 se tu boljim pokazao, al i stoji dosta vise

http://www.plugloadsolutions.com/psu_reports/CORSAIR_CMPSU-600G_ECOS%202037_600W_Report.pdf

klikni na smajlić -- >   {#}

Forumaši su uvijek u pravu ! Naročito kupci novinskih izdanja.
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.5.2011 23:53 (Mustafa).
17 godina
protjeran

Haha strava!

Nadam se da nam je bugi OK i da navrati koi put, sad iam i ja nvidiju da se malo testiramo tu i tamoXD

ae z {#}

17 godina
stoncin3 kaže...

Haha strava!

Nadam se da nam je bugi OK i da navrati koi put, sad iam i ja nvidiju da se malo testiramo tu i tamoXD

ae z {#}

Džabe kada ti imaš "spor" procesor. I dalje će te svatko prestić.

Living in a world of dreams...
14 godina
Gainward GTX470 problem

stoncine hyp je u pravu...nebi ti skodilo da ostavis taj lga 775 i prides na sb neki...

Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gainward GTX470 problem

hahahaha, glej ovo klik {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Edo1985 kaže...

Ma imas ti pravo!

Onda rade uzmem Corsair GS600 (to je neki gaming) + od komsije Q9400 za te pare.

A sta mislite od GS600?

ja imam tx650 i dat cu ti svaki  savjet za njega , osim ako ne zelis modularno da ne bude nered s kabelima  , i nauci jednu vaznu stvar za svoje dobro , procesor obrađuje sve što radiš pa tako i igru koju igraš , nakon toga to šalje grafi koja taj kod pretvara u sliku , ako je procesor smeće i nemoze grafi poslati 50% onoga što bi ona mogla obraditi onda ti je proc tzv bottleneck ili usko grlo , tj guši ti grafu , hoću ti reć nikad nemoj radit to što si napravio , stavljat tako jaku grafu na stari proc jer ne mozes iskoristit vise od 60% njene snage , i taj q9400 je isto stari proc , ti bi polak o trebao zamijeniti matičnu + proc iz novijih generacija a i memoriju ako imaš ddr2

17 godina
protjeran
Hyperion kaže...
stoncin3 kaže...

Haha strava!

ae z {#}

Moj CPU nie prespor i točka.

Klok je na 3600MHz i to mu dosta. A to što je arhitektura starija nego tim novim SB ja nez šta bi ja sada trebo to novo sve imat doma umj ovoga.

Btw neka me prestigne ako može. Vidjamo se!:P

you want commitment put on your best suit put your arms around me now were going DOWN!
15 godina

Klok je na 3600MHz i to mu dosta. A to što je arhitektura starija nego tim novim SB ja nez šta bi ja sada trebo to novo sve imat doma umj ovoga.

nije prespor u slucaju da npr pricas s prijateljem iz razreda  , zaboravljaš da si na bug forumu haha, . >.<

14 godina
stoncin3 kaže...
Hyperion kaže...
stoncin3 kaže...

Haha strava!

ae z {#}

mos ga ti clockat koliko os kad mu to nece pomoc..jednostavno nema efikasne jezgre kao sb pa ti se ne isplati kupovat nove grafe...samo bacas pare...a ti kako os...

17 godina
protjeran
athlon64 kaže...

nije prespor u slucaju da npr pricas s prijateljem iz razreda  , zaboravljaš da si na bug forumu haha, . >.<

zoharbizo kaže...
stoncin3 kaže...
Hyperion kaže...
stoncin3 kaže...

Haha strava!

ae z {#}

mos ga ti clockat koliko os kad mu to nece pomoc..jednostavno nema efikasne jezgre kao sb pa ti se ne isplati kupovat nove grafe...samo bacas pare...a ti kako os...

daj nemoj zjbvt da je Q6600 @3.6GHz bottleneck na HD6850 ili malo jaču GTX560 OC? I imamm 4GB RAM-a šta još da vam kažem.

I da kakav BUG forum?

Pa valjda znam gdje sam.{#}

you want commitment put on your best suit put your arms around me now were going DOWN!
14 godina
Gainward GTX470 problem

http://www.anandtech.com/bench/Product/53?vs=88 eto ti primjer protiv 955b..a sad cu ti jos dat link max fps-a od gtx 560...http://www.anandtech.com/bench/Product/330?vs=291...koci ti proc svaku jacu grafu...hd 6850 ne ali gtx-cu koci...

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

De malo misli prije nego, tu pišeš gluposti. Taj anandtech testira Q6600 na stocku a ti znaš koja je razlika u min FPS-ovima na 2.4 i na 3807MHz?

P II 955 je jači i noviji 3 gdn t svi več znamo samo da meni treba novi CPU ne treba. I točka. Meni ni ti jedna igra shooter na full HD ne lagga nas maxed out sa AAx8 ili čak AAx16 u Crysism warheadu. Imam 28-34 avg FPS-ova konstantno a ta igra je za high end konfiguracije još i dan danas. Malo koji PC u može vrtiti na mojim postavkama cijelo vrijeme. igram  sam jučer preko 2 sata bez prekida i bez lagganja i bez BSOD-a i trzanja ekrana na Full HD 22 incha. Postavke Enthusiast!!!

I stoje opet opet ponavljami i sa Metro 2033 na Very High samo kažem na Full HD ali tamo nemogu staviti AAx4 jer trza, guta memoriju GPU-a pa igram na MSAA isto OK. Preko 30 AVG!

Tako da znaš sve sad i dont bother anymore!{#}

15 godina
neaktivan
Gainward GTX470 problem

Evo nesto da pokusa .

Otvori komp i ocesti ga od prasine imao sam slican slucaj drug  je imao istu grafu i cx400w i jaci proc i sve pa kad je ocistio od prasine nista niti se gasi ma sve radi odlicno

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.

0 0 hvala 0
14 godina
stoncin3 kaže...

De malo misli prije nego, tu pišeš gluposti. Taj anandtech testira Q6600 na stocku a ti znaš koja je razlika u min FPS-ovima na 2.4 i na 3807MHz?

P II 955 je jači i noviji 3 gdn t svi več znamo samo da meni treba novi CPU ne treba. I točka. Meni ni ti jedna igra shooter na full HD ne lagga nas maxed out sa AAx8 ili čak AAx16 u Crysism warheadu. Imam 28-34 avg FPS-ova konstantno a ta igra je za high end konfiguracije još i dan danas. Malo koji PC u može vrtiti na mojim postavkama cijelo vrijeme. igram  sam jučer preko 2 sata bez prekida i bez lagganja i bez BSOD-a i trzanja ekrana na Full HD 22 incha. Postavke Enthusiast!!!

I stoje opet opet ponavljami i sa Metro 2033 na Very High samo kažem na Full HD ali tamo nemogu staviti AAx4 jer trza, guta memoriju GPU-a pa igram na MSAA isto OK. Preko 30 AVG!

Tako da znaš sve sad i dont bother anymore!{#}

netribas se ljuti...samoti kazem da ce jedan i5 vise iscidit grafu nego tvoj proc koji je ipak maleni botleneck...

17 godina
protjeran
zoharbizo kaže...
stoncin3 kaže...

netribas se ljuti...samoti kazem da ce jedan i5 vise iscidit grafu nego tvoj proc koji je ipak maleni botleneck...

Koliko je to maleni bottleneck?

To je ZANEMARIVO!

OK?

Jbt dosta više o grafama i Q6600. To je jedan od najboljih CPU-ova u povijesti i kao takav čast je biti i meni i drugima njegov ponosan vlasnik i držati ga klokanog na 3807MHz doma.

Ajd dosta više o OT!!!

LOOOL{#}{#}{#}{#}

14 godina
neaktivan

Q6600 uopce nije spor i u rangu je sa phenonima ii (overklokan).A bottleneck osim o procesoru ovisi i jako o detaljima u igri.Npr. ovaj

moj phenom gusi  gts 250(duplo slabija od 470gtx) u Crysisu na 1600*1200 medium detaljima,ali kad stavim very high nema bottlenecka.

Ako npr sa gts 250 u nekoj igri dobivam 50fps(na nekim detaljima) sto je ko bog sta cemi onda gtx 470 da vrti 100fps na tim istim detaljima.Treba povecat detalje tako da opet dobim oko 50 fps i tada nece gusiti.

14 godina
carmack kaže...

Q6600 uopce nije spor i u rangu je sa phenonima ii (overklokan).A bottleneck osim o procesoru ovisi i jako o detaljima u igri.Npr. ovaj

moj phenom gusi  gts 250(duplo slabija od 470gtx) u Crysisu na 1600*1200 medium detaljima,ali kad stavim very high nema bottlenecka.

Ako npr sa gts 250 u nekoj igri dobivam 50fps(na nekim detaljima) sto je ko bog sta cemi onda gtx 470 da vrti 100fps na tim istim detaljima.Treba povecat detalje tako da opet dobim oko 50 fps i tada nece gusiti.

{#}

14 godina
stoncin3 kaže...
zoharbizo kaže...
stoncin3 kaže...

To je ZANEMARIVO!

OK?

Jbt dosta više o grafama i Q6600. To je jedan od najboljih CPU-ova u povijesti i kao takav čast je biti i meni i drugima njegov ponosan vlasnik i držati ga klokanog na 3807MHz doma.

Ajd dosta više o OT!!!

LOOOL{#}{#}{#}{#}

Tvoj CPU clockan na 3.6 Hgz nije nikakakv botlneck kad igraš na 1080P i na visokim detaljima za skoro pa sve grafe. Ovi što ti pričaju drugačije jednostavno nemaju pojma !!

17 godina
stoncin3 kaže...

To je ZANEMARIVO!

OK?

Ajd dosta više o OT!!!

LOOOL{#}{#}{#}{#}

Nije najbolji nego prvi komercijalni quad dovoljno pristupačan za mase, ako je prvi to onda znači i najstariji i vjerovatno sada već i među najslabijima.

Neznam čemu služi core i7 ako je Q6600 tako dobar da goni najbolje grafičke današnjice?

carmack kaže...

Ako povećaš detalje dobiješ manje fps-a, ovo što ti pričaš nema logike.

Na very high nemaš nuspojava jer imaš slow motion 15-24 fps-a pa nema nekih dropova. Kod mediuma sigurno imaš puno fps-a i kada bude gadna scena, fps jako padne pa to vidiš kao štekanje, lag-anje, fps drop.
Nego jel ti uopće pratiš broj fps-a sa npr. frapsom ili govoriš na pamet? Isključi si vsync, igra će ti bolje delat i igraj na high ne na medium ili very high.

GTX470 je čak i tri puta brža negdje. XD

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.6.2011 15:50 (Hyperion).
14 godina
neaktivan

Dobim ja 30,40,50fps ovisno o sceni.I negovorim napamet,imam egva precizion kojim pratim temperature i GPU usage.Uostalom tako i mogu vidjeti jel ima gusenja.

17 godina
protjeran
Hyperion kaže...
stoncin3 kaže...

Nije najbolji nego prvi komercijalni quad dovoljno pristupačan za mase, ako je prvi to onda znači i najstariji i vjerovatno sada već i među najslabijima.

Neznam čemu služi core i7 ako je Q6600 tako dobar da goni najbolje grafičke današnjice?

Daj barem tebe znam pa ne budi idiot! Lol;)

Šta će mi core i7 za GTX560 Ti OC na 850MHz? Dobim 5% više koliko mi možda laggaju igre zbog Q6600 i dam 10 soma kuna za novu kantu. Jbt više..{#}

15 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Mislim da i sam znaš odgovor na to.

17 godina
protjeran

Jbt al sry za OT al je zapeo. Pa ja znam dobro da mi Hyp želi samo dobro da mi GPU bude dobro iskorišten jer zna da volim mjenjat grafičke kartice stalno i da se stalno motam po ovdje po forumu da pokažem šta znam i šta sam napravio, odvrtim uredno testove, benchmarkove, imao sam ATi- nVidije, sudjelujem aktivno u raspravama barem mis da sam ja njegov čovjek;)

Pozz

Samo to oko bottlenecka mi je več NA VRH GLAVE!!! Lol Još jednom nie mi do novog CPU-a još stalo niti mi je po treban niti ima ikakvog lagga na GTX560 sa Q6600 na 3807MHz kliko je sadaa stabilan. Inače da ne lažem za 24/7 ga držim na 3600 samo.{#}

17 godina
stoncin3 kaže...

Jbt al sry za OT al je zapeo. Pa ja znam dobro da mi Hyp želi samo dobro da mi GPU bude dobro iskorišten jer zna da volim mjenjat grafičke kartice stalno i da se stalno motam po ovdje po forumu da pokažem šta znam i šta sam napravio, odvrtim uredno testove, benchmarkove, imao sam ATi- nVidije, sudjelujem aktivno u raspravama barem mis da sam ja njegov čovjek;)

Pozz

Samo to oko bottlenecka mi je več NA VRH GLAVE!!! Lol Još jednom nie mi do novog CPU-a još stalo niti mi je po treban niti ima ikakvog lagga na GTX560 sa Q6600 na 3807MHz kliko je sadaa stabilan. Inače da ne lažem za 24/7 ga držim na 3600 samo.{#}

Dobro da si to shvatio. Neznam dali znaš, ali ja te samo malo zezam da bude zabavnije na forumu.

Ali iskreno, za sljedeću grafičku koju uzimaš(ako bude jača od ove) priušti si bolji procesor.

Q6600 je dobar kao i svaki phenom II, nemojte mislit da su Phenomi II nadmoćniji. Na istom taktu je Q6600 možda čak i jači, ali prednost phenoma je 45nm proces, jeftini su i puno manje se griju, imaju integrirani memorijski kontroler dok core 2 procesori imaju mem. kontroler na matičnoj ploči = lošije mem. performanse.

14 godina
Gainward GTX470 problem

stvar je u tome da se novija arhitektura nosi bolje sa novijim hardwerom...a sta se mene tice drzi ti gtx 560-tku na p4-ci...samo sam reka svoje misljenje {#}

0 0 hvala 0
17 godina
zoharbizo kaže...

stvar je u tome da se novija arhitektura nosi bolje sa novijim hardwerom...a sta se mene tice drzi ti gtx 560-tku na p4-ci...samo sam reka svoje misljenje {#}

Kad smo kod toga, K10.5 je i dalje rađen na temeljima K8-ice koja je dosta starija od Conroe-a.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice