Pozdrav svima. Nadam se da će mi netko moći pomoći oko ovoga...
Naime, neki dan sam kupio novu GTX 550 Ti grafičku...
Izbrisao drivere (driver cleaner, safe mode bla, bla), izvadio staru, ubacio novu, instalirao nove nVidijine drivere, pokrenuo novu Fifu na max detaljima da isprobam i radi sve bez problema, COD isto tako, sve 5! Ja prezadovoljan...
Ali, kasnije dok sam surfao skužim da mi linkovi na video sa youtubea imaju totalno razvaljenu sliku, sve neke crte, boje čudne, pa crno, pa trokira... Mislio sam da su kodeci. Izbrišem ih i instaliram nove. Opet zaj**ava!! Instaliram drugi codec pack, mijenjam renderere, i opet ništa! Otvorim neki BRRip film, opet sve trokira!!! Nisam znao šta bi više uradio, nikako da se riješim tog problema!!!
I ništa, uzmem ja CD i odem ponovo instalirat Windowse, nema mi druge. Windowsi instalirani! Sad driveri: chipset, audio, bez problema. Instaliram najnovije od nVidije, restarta se komp, Windowsi krenu, pojavi se samo background na desktopu, i ništa više!!! Explorer neće da se pokrene!!! Samo stoji tako!!! Nevjerovatno! Poludio sam!
Pošto su igre radile prije, vidio na svoje oči, sve radilo bez beda, ne vjerujem da je grafička u defektu.. Vjerovatno su driveri u konfliktu sa nečim, ali ne mogu skižit s čim, šta kako, zašto? Pokušao sam i sa starijim verzijama drivera (275.33, 267.59.), ali ni one mi ne rade. Jednostavno se windowsi neće pokrenuti.
Ako tko može dati kakav prijedlog, savjet bio bih jako zahvalan....
I da, komp je: AMD Athlon X2 6400, 4GB RAM, 640GB hard disk WD, dotična grafička, napajanje LC Power 600W...