Vrijedi li ova graficka sta za starije racunalo? nije mi do igranja na full detaljima nego ono barem da neke igre rade.. npr.
Eurotruck Simulator
Test drive unlimited 1 i tak... ponavljam detalji nemoraju biti na full...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ja sam s tom grafom igr cod mw2 na medium low na 1680x1050
za ono ponekad da igras ej super. igr sam undercover shift ne
Vrijedi li ova graficka sta za starije racunalo? nije mi do igranja na full detaljima nego ono barem da neke igre rade.. npr.
Eurotruck Simulator
Test drive unlimited 1 i tak... ponavljam detalji nemoraju biti na full...
Ovisi koliko je placas, graficka jos moze posluziti za rad i igre.
ja sam na 7600 igrao vecinu igara, poigras se sa detaljima i sve bi trebale raditi.
tocno tako a i mozes napravit voltmod kao ja na svojoj i izvuci max iz nje :D to jest 10 fps. ali se ne isplati skinuo kasnije voltmod.
kazi za koliko para jer ako je za 100kn ok ako je vise ne valja. ja svoju uspio za 150 prodat
Predložio bi GT umjesto GS varijante, sigurno 15-20% jača kartica. Ako ju možeš nabaviti po istoj cijeni ili za min.razliku.
to sotji ali ako zna oc i gs je jako dobra.
samo kazi nam koju cijenu ces platit i da nije slucajno iz rovinja ili poreča nisam siguran xD
A čuj, trebao bi ju dosta OC da bude li-la sa GT-jkom pošto ona radi na 560/700 taktovima, a GS na kakvih 400/450 tako nešto koliko se sjećam.
Dakle DDR2 vs. DDR3 i to je osnovna razlika GS i GT, taman 15-20%.
Dobra je i GS ukoliko ju može dobiti za 150kn. Preko bi ipak gledao X1650XT.
da me ubijes neznam an koliko sam svoju OC.
evo bez voltmoda sam je navuko na 575/850 sa 500/600 imo sam verziju sa ddr3 i jos golden sample :D
evo naso svoju temu an bugu :D http://www.bug.hr/forum/topic/graficke-kartice/oc-nvida-7600gs-volt-mod-d/72136.aspx
200 kn.... i jos nes... kakva je ta kartica kai se tice overclocka?
pa pogledaj moju temu pa ces vidit na koliko je navuko. ali ja imo golden sample primjerak.
ali 200kn je previse.
a ako je iz poreča rovinja ne kupuj to je moja i imala je an sebi voltmod tako da przena je dosta hahaha :D
za 200kn se nadu bolje kartice
iz zg-a je... a kai cu sad... vec je narucena...
MW2 : N'Dorphin // GRNDWR // HCTDM // HCSD // HCMSHPT