Flashanje biosa

poruka: 5
|
čitano: 4.771
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Flashanje biosa

imam problem sa grafickom karticom. Cas ne radi cas radi.
Udjem u igru i uzbaci mi crnu sliku,nekad sivu a nekad plavu sa prugama sivim usput se zaledi odnosno blokira,ne preostaje mi nista nego restartirat rucno i ponovno.
jel bi pomogoglo flašanje biosa ?

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.12.2011 2:16 (puškaa).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Flashanje biosa

Pogledaj jel se pregrijava.

Jel još pod garancijom?

Probaj je u drugom pc-u

Lipstick junkie be funky all he wanty
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.12.2011 2:22 (lzgr).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Flashanje biosa

Jesam,probao sam u drugom,isto se dešava. i da pod garancijom je ( slana vec na popravak ali kazu:  ''nema greške,radi kako treba'' ) . Ne pregrijava se, program pod imenom FurMark testirano na 100% rada grafičke ne prelazi preko 68 c a njoj je max 110 c. Znači sasvim uredu.
Usput grafa mi je AMD hd 6870 1 gb SAPPHIRE.

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.12.2011 2:55 (puškaa).
17 godina
neaktivan
puškaa kaže...

Jesam,probao sam u drugom,isto se dešava. i da pod garancijom je ( slana vec na popravak ali kazu:  ''nema greške,radi kako treba'' ) . Ne pregrijava se, program pod imenom FurMark testirano na 100% rada grafičke ne prelazi preko 68 c a njoj je max 110 c. Znači sasvim uredu.
Usput grafa mi je AMD hd 6870 1 gb SAPPHIRE.

Inzinstiraj,dovuci cijeli PC ako treba, prijeti im Drzavnim Inspektoratom (ovo uvijek pali), tvoje je pravo kao kupac dobit zamjenski proizvod (ili popravak ovog).

Lipstick junkie be funky all he wanty
14 godina
neaktivan
a gle,ne zivim u zgu da mogu odšetat svaki dan vidit jesu li mi ucinili. Lako je reci, dok oni to naprave/zamjene proci ce i bozic i nova godina. Jer radim preko kompjutora. a na matičnoj neam integriranu graficku da moze zamjenit tek toliko dok ne dodje... ???
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice