Hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Hvala
Hvala
Mogao bi ti s nama razmjeniti i slike s tvojim potpisom na papiru.
Ovdje nije bitno preseravanje imam ili nemam nego vec sama rasprava o high end karticama, jer neznam nikoga tko ima slicnu, jacu ili slabiju karticu i koristi eyefinity a volio bi da razmjenimo iskustva o temperaturi i najvaznije fps-ovima u pojedinim igrama i sl.
nemoras vadit graficku sam slikaj u kucistu da vidimo kak to izgleda zanima nas nije da ti nevjerujemo
jesi i ti meni tamo negdje u postu napisao da nelupetam već da potkrijepim, a ovdje se sam čudiš što tebi netko nevjeruje...... pa kolko je tebi i forumašima godina 12......
zar mislite da ovdje netko dođe iz dosade i izmišlja jer nema šta radit....
Malo cu sad offtopic.. al zanima me dal za tu hd 6990 postoji aftermarket cooler ?
Zasad jos nema ,al kladim se da ce Arctic Cooling izbacit hladnjak tipa Accelero Extreme 6990.
Zasad jos nema ,al kladim se da ce Arctic Cooling izbacit hladnjak tipa Accelero Extreme 6990.
Citao sam da rade par firmi na tome al nisam nigdje vidio da je izasao cooler, pa rekoh idem tu na temi pitat, kad je vec otvorena.. ugl. hvala na odgovoru :)
Ovdje nije bitno preseravanje imam ili nemam nego vec sama rasprava o high end karticama, jer neznam nikoga tko ima slicnu, jacu ili slabiju karticu i koristi eyefinity a volio bi da razmjenimo iskustva o temperaturi i najvaznije fps-ovima u pojedinim igrama i sl.
A mozda cak i osjecaje.
Dugo sam bio na terenu pa nisam stigao odgovoriti.
Slike su prilozene.
Ako netko ima novu dvojezgrenu kartu od nvidije bio bih zahvalan da se javi pa da usporedimo rezultate 3d marka. Ili jos bolje ako netko ima hd 6990 u quadcrossfire-u (4x2).
Trenutno nema ex. coolera za hd 6990, ali nadam se da bude.
Karta nije glasna kako se prica, dosta se cuje ali naravno na momente, ali vjerujte mi nista strasno. Ovih dana je pakleno sto se tice temperature ali sve u svemu zadovoljan sam i temp. i performansama.
Karta se drzi na pristojnih 90c. Ipak mala je cijena sitne buke kad gura 5670x1080 ili sa bazel correction na 6040x1080 na najnovijim igrama vecinom na turbo high detaljima i dx11.
Ja nevidim sliku, aj ti to uploadaj opet.
Mislim da nebi trebao biti problem opalit koju slikicu otvorenog kućišta
Budući da su slike ovdje u k.. uplodao sam ih na ovoj stranici http://profile.imageshack.us/user/max2323/
Ako nekoga budu zanimale brojke testova u 3d marku neka napise i drage volje cu testirati i objaviti slike i rezultate, ali molim bez bezobraznih komentara.
Bio sam korektan kada sam otvorio temu pa isto ocekujem...
P.S. Mentalistu nabijem tebe i osjecaje.. dao Bog da se sretnemo negdje...
Čovjek je uredno sve slike svog Hardvarea koji je posjedovao/posjeduje slikao,i čak je kada je kupio I7 980X i sve to slikao je iz svih kutova.
edit
Evo LINK di je test samo 1 GTX580.
Svaka cast.Nazalost moj frende radi puno trolcina ne virujemo vise nikome na forumu.
Fina karta 
Fenomenalno.. Gaming paradise =) :D