Kod sebe imam navedenu grafučku koja je navodno "mrtva" stavim ju u komp sve radi ali ima dosta visoke temperature oko 72°C u idlu,na grafičkom procesoru nema niti trunke termalne paste,dali ju ja smijem staviti,artic coolin silver 5
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
samo pazi kolko stavljas da ne pretjeras
samo pazi kolko stavljas da ne pretjeras
Ok,jer stvarno mi je čudno jer nema opče paste na procesoru niti na hladnjaku a temperature su dosta visoke ,ako stavim pastu to bi trebalo pomoči?
spustit ce ti temp par stupnjeva i opet kad opteretis karticu ce temp doci na 80
pastu treba stavit al ne ocekuj da ce ti temp pasti za 20 stupnjeva
spustit ce ti temp par stupnjeva i opet kad opteretis karticu ce temp doci na 80
Jasno da neče pasti za 20ak stupnjeva ali za oko 5 bi trebala,dali je artic cooling silver 5 dobra za to?
Jasno da neče pasti za 20ak stupnjeva ali za oko 5 bi trebala,dali je artic cooling silver 5 dobra za to?
odlicna, malo skupa ali odlicno odradjuje svoj posao
Ako sad kad nemaš termalnu imaš oko 80c ,onda nakon što staviš termalnu bi trebalo bit oko 65-70.
Dali bi pomoglo da se na vramove stave pasivci e
označio sam mjesto gdje bi trebali iči
http://www.links.hr/index.php?naziv=Hladnjak+SCYTHE+SCVCH-1000,+za+VGA&option=artikl&id_kategorija=05090909&id_artikl=050.909.145