Dvije grafe?

poruka: 14
|
čitano: 1.734
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Dvije grafe?

Radi se o tome da imam ovaj svoj komp, i jedan stari, stari komp...U ovom starijem se nalazi grafička tipa All in Wonder (TV i grafička kartica zajedno) ne znam točno koji model...

e sad.. zanima me mogu li u svoj novi komp stavit tu staru grafu (treba mi za konvertanje VHS - DVD) tako da ne vadim svoju, ili ipak moram vaditi svoju?

Pušenje skraćuje cigaretu. Ja pijem da te duplo vidim.
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dvije grafe?

itko?

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dvije grafe?

Ako sam ja dobro shvatio ti bi u isti komp stavio dvije grafe, a ne bi ih povezivao u SLi/Crossfire, s tim da ti jedna radi jedan posao, a druga drugi.

Prvo, jel imas uopće dva utroa za grafe?

Drugo, mislim da je to nemoguća stvar (ispravite me ako griješim).

Treće, kako bi ti to izveo s driverima ..

Moze malo poblize objašnjenje? :P

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Dvije grafe?
Sonny kaže...

Ako sam ja dobro shvatio ti bi u isti komp stavio dvije grafe, a ne bi ih povezivao u SLi/Crossfire, s tim da ti jedna radi jedan posao, a druga drugi.

Prvo, jel imas uopće dva utroa za grafe?

Drugo, mislim da je to nemoguća stvar (ispravite me ako griješim).

Treće, kako bi ti to izveo s driverima ..

Moze malo poblize objašnjenje? :P

tako je...bez crossfirea
imam 2 utora za grafe - a isti je proizvođeča pa i driveri
neznam je li izvedivo nekako isključiti funkciju grafe na toj All in Wonder...
17 godina
neaktivan
Dvije grafe?

Oprosti sto cu te razočarat (ponavljam, neka me netko ispravi) ali to je totalka neizvedivo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sonny kaže...

Oprosti sto cu te razočarat (ponavljam, neka me netko ispravi) ali to je totalka neizvedivo.

Ma i mislio sam....onda bih morao vadit van svoj i stavit ovu, jelda?
17 godina
neaktivan
RoyalBlood kaže...
Sonny kaže...

Pa, u principu  bi ti mogao staviti i ovu drugu unutra (kao što tvrdiš da imas dva utroa za grafe). Ali, pitanje sto bi se dogodilo kada bi ti nju gurnuo unutra. Tako da nemoj niti isporbavat.
16 godina
neaktivan
Sonny kaže...
RoyalBlood kaže...
Sonny kaže...

Pa, u principu  bi ti mogao staviti i ovu drugu unutra (kao što tvrdiš da imas dva utroa za grafe). Ali, pitanje sto bi se dogodilo kada bi ti nju gurnuo unutra. Tako da nemoj niti isporbavat.
 Smijem li onda izvadit svoju i ovu staviti ili ne?
17 godina
neaktivan
Dvije grafe?

Ovisi kaki su ti utori. Nisi mi rekao koji je model one All-In-Wonderice.

Ako je AGP - AGP smiješ, ako je AGP - PCI neces niti moci.

Ako ideš vaditi i stavljati, ona ti je mala komplikaicja oko instaliravanja drivera, skidanja starih.

Da, mozes to napraviti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sonny kaže...

Ovisi kaki su ti utori. Nisi mi rekao koji je model one All-In-Wonderice.

Ako je AGP - AGP smiješ, ako je AGP - PCI neces niti moci.

Ako ideš vaditi i stavljati, ona ti je mala komplikaicja oko instaliravanja drivera, skidanja starih.

Da, mozes to napraviti.

Super, probat ću...i moja ploča ima i AGP i PCI utor :) tako da sigurno može...
16 godina
neaktivan

Da izvedivo je, ako slot obiju graficki odgovara onim na maticnoj ploci, al najbolje performanse se postizu ukoliko isti tip graficki ugradis u oba utora i povezes ih mostom....e to je nesto!

17 godina
neaktivan
Dvije grafe?

Ja sam mišljenja da to neče i nemože  raditi ukoliko je jedna PCI-e a druga AGP može biti uključena samo jedna.Isti slučaj je sa memorijom ukoliko MBO podržava DDR2 i DDR3 ili može biti uključena samo DDR 3 ili DDR2 nikako kombinacija obadviju

odnosno popunjenost svih utora radi količine tako da bolje nemoj ni isprobavati jer možeš ostati bez hardwera(MBO ili grafe ili još nečega).

E7200 aka 3.6GHZ Abit P35 Off limits 2x2 GB GSkill-1000MHz Seasonic 430W
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RoyalBlood kaže...

Radi se o tome da imam ovaj svoj komp, i jedan stari, stari komp...U ovom starijem se nalazi grafička tipa All in Wonder (TV i grafička kartica zajedno) ne znam točno koji model...

e sad.. zanima me mogu li u svoj novi komp stavit tu staru grafu (treba mi za konvertanje VHS - DVD) tako da ne vadim svoju, ili ipak moram vaditi svoju?

AGP i PCI-e zajedno? Mislim da nema šanse!
Jel to ona asrockica agp+pci-e?
MSN i e-mail - drazen016@net.hr
16 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
RoyalBlood kaže...

AGP i PCI-e zajedno? Mislim da nema šanse!
Jel to ona asrockica agp+pci-e?
 Da
Mislio sam mogu li nekako isklučit funkciju grafe na ovoj All in Wonder...al ok...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice