Direct X 11.1

poruka: 13
|
čitano: 1.885
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Direct X 11.1

Hi!

Planirao sam uzeti Nvidiu 460gtx, no odustao sam odnosno preskočit ću ovu generaciju kartica....

jer očekujem da će MS najavit novi, odnosno dodatni API početkom sljedeće godine....

sad me zanima ima li itko o tome pojma....... ili uzaludno ludom radovanje!?!?!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Direct X 11.1
Novi API?

Uzmu ti tu gtxicu...
16 godina
neaktivan
Robert_84 kaže...

Hi!

Planirao sam uzeti Nvidiu 460gtx, no odustao sam odnosno preskočit ću ovu generaciju kartica....

jer očekujem da će MS najavit novi, odnosno dodatni API početkom sljedeće godine....

sad me zanima ima li itko o tome pojma....... ili uzaludno ludom radovanje!?!?!

Čak i da objavi novu verziju/nadogradnju ne vidim zašto ova generacija ne bi imala podršku, to bi bilo potpuno besmisleno...

3D Designer
15 godina
odjavljen
Direct X 11.1

Čisto sumnjam. DX11 ima sve što je potrebno danas.

Nemam ideje što bi i za DX12 utrpali. Eventalno proširivanje DirectCompute tehnologije.

cema se neslaze sa ovim postom.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Direct X 11.1

Pričekaj još 2tj. HD6850, ona bi trebala konkurirat cjenovno i performansama GTX460/HD5850 pa tada odluči.

DX11.1 haha sumnjam.

Ja očekujem negdje 2012. DX12 sa radeonkama HD8 i GTX6 serijama ili čak i kasnije već mi je zlo od tolikog mjenjanja DX-a, a nismo se puno pomakli grafički od DX9.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion and Star Trek | Downloading High Definiton Video
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.10.2010 21:53 (Hyperion).
Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina
Hyperion kaže...

Pričekaj još 2tj. HD6850, ona bi trebala konkurirat cjenovno i performansama GTX460/HD5850 pa tada odluči.

DX11.1 haha sumnjam.

Ja očekujem negdje 2012. DX12 sa radeonkama HD8 i GTX6 serijama ili čak i kasnije već mi je zlo od tolikog mjenjanja DX-a, a nismo se puno pomakli grafički od DX9.

o tome se i radi......

kad sam uzeo 6800 GT ili GTX i ne sjećam se više, nije prošlo ni par mjeseci već su počeli izbacivat 9.1c ili tako već...... naime planirao sam uzet dual fan palit 470, dat 2800kn i za 4 mjeseca imat zastarjeli proizvod...... jer mislim da je bilo veće razlike u dc 9 i 9.1c......... dok je koliko vidim dc 10 puška....... a još nema niti naznaka da će 11ca bit dobro prihvaćena.....

15 godina
odjavljen

DX9a = Prva verzija, Shader Model 2.0

DX9b = Minorna nadogradnja, nebitna

DX9c = Znatno veća nadogradnja. Uvodi Shader Model 3.0 i populizira tehnologije poput HDR Osvjetljenja i itnezivnijeg korištenja Shadera (te Paralax Mapping) i Ambient Occlusion. Podrzavaju ga sve GeForce 6xxx kartice pa nadalje.

U slučaju ATi-a to je tek uvedeno sa X1xx serijom.

cema se neslaze sa ovim postom.
17 godina
neaktivan
Direct X 11.1

Neče bit nikakvog DX11.1, a novi DX12 bi trebao doč i sa novim Windowsima.Nešt se nagađa da bi to trebalo bit krajem 2012.g.,al čisto sumnjam.

Naravno DX11 grafe neče bit kompaktibilne sa DX12 API-em.

I'll be back
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
microman kaže...

Naravno DX11 grafe neče bit kompaktibilne sa DX12 API-em.

OFC not, samo nas tjeraju da kupimo novu seriju inače nismo u modi.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion and Star Trek | Downloading High Definiton Video
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.10.2010 12:53 (Hyperion).
13 godina
neaktivan
Direct X 11.1

Molim vas da mi netko da link za dx11 nasao sam ali kad skinem sam oneki folderi budu sta s njima?? ak oima kakav setup neka mi netko da.. skinuo sam NFS Most Wanted novi kad instaliram igru na kraju  me pita za instalaciju dx11 i idem da instaliram i izbaci nekakav error, kad udjem u igru ne bude preko cijelog zaslona nemogu nigdje nastimati,nego bude u prozoru otvorena igra :S

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Direct X 11.1
picija21 kaže...

Molim vas da mi netko da link za dx11 nasao sam ali kad skinem sam oneki folderi budu sta s njima?? ak oima kakav setup neka mi netko da.. skinuo sam NFS Most Wanted novi kad instaliram igru na kraju  me pita za instalaciju dx11 i idem da instaliram i izbaci nekakav error, kad udjem u igru ne bude preko cijelog zaslona nemogu nigdje nastimati,nego bude u prozoru otvorena igra :S

KOJI OS?

Pa windows 7 ima dx11, upiši u run tamo dolje dxdiag pa vidi. Trebao bi imati 11.

13 godina
neaktivan

win 7 ali mislio sam da nema neka novija verzija

15 godina
neaktivan

Pa jedino 11.1 za windows 8.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: