Custom resolution ATI

poruka: 6
|
čitano: 1.810
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Custom resolution ATI

Pozz, evo zanima me, dali je moguce na HD6850 napraviti vlastitu rezoluciju, kao sto je moguce na Nvidi, znaci ja imam monitor 19", ali sam mogao napraviti i koristiti FULL HD 1920x1080, sad dali je to moguce na ATI-AMD?. Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Custom resolution ATI
joza7 kaže...

Pozz, evo zanima me, dali je moguce na HD6850 napraviti vlastitu rezoluciju, kao sto je moguce na Nvidi, znaci ja imam monitor 19", ali sam mogao napraviti i koristiti FULL HD 1920x1080, sad dali je to moguce na ATI-AMD?. Hvala

De mi bogati objasni kako ces koristi Full HD rezoluciju na monitoru koji fizicki nema toliko pixela?

15 godina
neaktivan
Custom resolution ATI

Pa kako je moguce na nvidi? ovdje je objasnjeno da mozes samo u igricama, no ja sam ju stavio i za desktop resolution i radilo je...

bogati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Custom resolution ATI

daj mi reci kako mozes na svom monitoru prikazati sliku 1080p ako ti monitor ima max rezoluciju manju od 1080p?

najvjerojatnije ti monitor ima 1680 x 1050 max rezoluciju

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Custom resolution ATI

To kod AMD grafičkih kartica ne ide. Tvoj monitor će prikazati rezoluciju koju ima, nezavisno od one koje mu ti postaviš.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Custom resolution ATI
joza7 kaže...

Pa kako je moguce na nvidi? ovdje je objasnjeno da mozes samo u igricama, no ja sam ju stavio i za desktop resolution i radilo je...

bogati.

Ono i dalje ne prikazuje 1080p, jer nema dovoljno pixela, valjda nesh razvlaci sliku i jos neke trikove, ali da prikaze 1080p na tom monitoru, nema teorije.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice