Zanima me isplativost crossfire-a za moju kantu.Imam jednu xfx hd 6870(referentnu) i mogu mozda dobit jos jednu za 700kn od lege koji razmislja o kupnji novog kompa pa bi mozda prodavao svoju.Sa svojom grafom sam zadovoljan,sve igre koje sada igram idu na max postavkama pa to vise gledam za buducnost,nije skupa ima full bundle i garanciju malo vise od godinu dana.Igram na 22" monitoru na full hd rezi,kasnije mozda padne i neki tv.Sad me zanima kako bi to islo na mojoj maticnoj,kakva su vasa iskustva s crossfire-om,isplativost.Raspisite se
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zanima jel mi se isplati zato jel nije skupa pa reko da pitam.Svoju nebi prodavao pa skupljo za novu jel mi se ne isplati,mozda bi dobio 700-800 kn za nju i kad bi dodao jos toliko nebi dobio nista puno bolje.Razmisljam o tome zato jel mislim kupit neki tv min 82 ili veci
Robimarko opet baljezgaš.
HD6870 za 700kn..Pa to je bagatela..
Kupi odmah....
Napajanje ti bude izdržalo CF.
Samo bi trebao promjeniti matičnu ploču jer ima cf 16/4..
Jel moze prijedlog neke maticne?Koliko bi to doslo?
kupi ovu gigabytovu-best buy
možeš poslje staviti i buldozer procesor.
Ako očeš nešto jeftinije onda je ovo za tebe...
http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_214_188&products_id=8526
Ima 8x/8x CF..Ali 4+1 regulaciju napona..
A ako hočeš nešto skuplje...
Onda ovo..
http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_214_355&products_id=10567
P.S
Ako misliš prodavat svoju MBO,možda sam zainteresiran..
Zanima me isplativost crossfire-a za moju kantu.Imam jednu xfx hd 6870(referentnu) i mogu mozda dobit jos jednu za 700kn od lege koji razmislja o kupnji novog kompa pa bi mozda prodavao svoju.Sa svojom grafom sam zadovoljan,sve igre koje sada igram idu na max postavkama pa to vise gledam za buducnost,nije skupa ima full bundle i garanciju malo vise od godinu dana.Igram na 22" monitoru na full hd rezi,kasnije mozda padne i neki tv.Sad me zanima kako bi to islo na mojoj maticnoj,kakva su vasa iskustva s crossfire-om,isplativost.Raspisite se
isplatit će ti se svakako.
dvije 6870 u CF razvale svaku GTX 580 za kojih 10% a pogledaj koliko je GTX 580 još uvijek skupa i brza kartica.
uštedjet ćeš puno para a bit ćeš miran 2-3 godine s igrama na high ili very high detaljima dx 11.
potrošnja kompletnog nabrijanog računala kojih 500W (isto kao i s jednom GTX 580)
čak se trenutno najviše isplati kupiti dvije nove 6850 koje se mogu naći za 1000 kn komad, spojiti ih u CF, odlično se klokaju i imaš opet GTX 580 za duplo manje novaca.
Jos cu razmislit ali mislim da necu uzimat.Nisam ocekivao da cu i maticnu trebat mijenjat.Mislio sam da samo ubodem grafu i to je to,neznam ocu uspjet skupit toliko novca.Bas se ne kuzim u cross pa me zanima zasto to na mojoj maticnoj nebi radilo?
Kolega AtiGamer je napravio review o skaliranju CF-a na 16/4...
Pa možeš stavit na svoju MBO CF..Samo što če ti lošije skalirat nego na 8X/8X..
Kao što sam rekao HD6870 za 700kn je bagatela..Kupi ju :)
radilo bi i na tvojoj,ali...evo pa čitaj:
CrossFire VodičZnaci mogu stavit na svoju plocu pa kasnije kupit novu kad skupim?
Znaci mogu stavit na svoju plocu pa kasnije kupit novu kad skupim?
Da.
To bi trebalo bit kroz nekih mj dana da lega proda pa ako budem isao na tu kombinaciju javim ti za plocu