Crossfire 6850

poruka: 15
|
čitano: 2.905
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Crossfire 6850 za neku jednu ali bolju?

Pozdrav, mislim se da mijenjam svoje dvije grafe sapphire 6850 s aftermarket coolerima za jednu grafu ali bolju.. zanima me vase misljenje dal bi se to isplatilo, i dal bi uopce bilo ikog tko bi se mozda htio mijenjati? koja bi to bila bolja grafa od ovog mog crossfire-a?

hvala unaprijed na savjetima i misljenjima o ovome..

Skidy is MetalHeaD and he likes his weapon like his music.. Heavy and Metal
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Crossfire 6850 za neku jednu ali bolju?
Skidy kaže...

Pozdrav, mislim se da mijenjam svoje dvije grafe sapphire 6850 s aftermarket coolerima za jednu grafu ali bolju.. zanima me vase misljenje dal bi se to isplatilo, i dal bi uopce bilo ikog tko bi se mozda htio mijenjati? koja bi to bila bolja grafa od ovog mog crossfire-a?

hvala unaprijed na savjetima i misljenjima o ovome..

Daj te dvije grafe pod račun, dodaj još 800kn i ubodi si ovu grafu: http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/prodaja-asus-geforce-gtx-580-1536mb-direct-cu-ii/110105.aspx.

To bi ti se isplatilo.

Audi, vide, tace si vis vivere in pace.
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.8.2011 12:43 (Caesar et Brutus).
15 godina
neaktivan
Caesar et Brutus kaže...

Daj te dvije grafe pod račun, dodaj još 800kn i ubodi si ovu grafu: http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/prodaja-asus-geforce-gtx-580-1536mb-direct-cu-ii/110105.aspx.

To bi ti se isplatilo.

Pa ne znam baš dal mu se isplati, GTX580 je sporija od dvije 6850, a ne troši ništa manje. Ako nemaš problema s tim CF-om ne mijenjaj ništa.

15 godina
neaktivan
Caesar et Brutus kaže...

To bi ti se isplatilo.

Vidio sam tu grafu, al puno mi je 800Kn jer smatram da ove grafe vrijede barem 2000Kn a jos imam i stock hladnjake a i aftermarket hladnjake.. tako da ako bi prodavao dao bi obe grafe za 2200-300Kn a onda mozda jos 300Kn dodao za tu, al mislim da nije nista jaca, kao sto je i ati gamer napisao.. barem smatram da toliko vrijedi!? al ako nije ispravite me.. grafe ja mislim da imaju jos garanciju(moram pogledat) a i aftermarket cooleri imaju garanciju..

EDIT: neman nikakvih problema.. sve super radi nego eto, ja bi nesto jace.. pa eto, da pitam za misljenja dal se isplati ili ne..

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.8.2011 12:49 (Skidy).
15 godina
ATiGamer kaže...

Pa ne znam baš dal mu se isplati, GTX580 je sporija od dvije 6850, a ne troši ništa manje. Ako nemaš problema s tim CF-om ne mijenjaj ništa.

Mislio sam na eventualne probleme s driverima kod AMD-a, a i općenito bolje je imati jednu jaku grafu pa ne imati nikakvih problema dugoročno.

Inače, da, bilo bi još najbolje pričekati novu AMD-ovu HD7xxx seriju pa onda ubosti nešto iz tog tabora, ili pak nekog Kepplera (koji će izaći nešto kasnije).

15 godina
neaktivan
Skidy kaže...

EDIT: neman nikakvih problema.. sve super radi nego eto, ja bi nesto jace.. pa eto, da pitam za misljenja dal se isplati ili ne..

A gle, ako hoćeš jače onda opet moraš ići na cf/sli jer ne postoji brža single GPU kartica od tvog setupa.

15 godina
neaktivan

Znaci najbolje je da pricekam jos malo na 7xxx seriju ? kad smo vec kod toga, kad bi to trebalo pocet izlazit?

EDIT: Hvala puno na savjetima..

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.8.2011 12:52 (Skidy).
15 godina
neaktivan
Skidy kaže...

Znaci najbolje je da pricekam jos malo na 7xxx seriju ? kad smo vec kod toga, kad bi to trebalo pocet izlazit?

Moglo bi već ove godine na jesen, kepler sljedeće godine.

15 godina
protjeran

Mijenjaj ili prodaj svoje dvije grafe pa kupi ovo monster u overclockanju ima potencijala i ovako je prejaka.

http://www.hardwarebase.net/vijesti/5199/gigabyte-gtx-580-super-overclock

http://www.hardwarecanucks.com/reviews/video_cards/gigabyte-gtx-580-super-overclock-review/

Nećeš pogriješiti garantirano a imat ćeš vrhunske preformanse.

kalko1212
15 godina
Skidy kaže...

Negdje sam pokupio informaciju da bi trebali izaći već krajem rujna ove godine, ali nisam 100% siguran.  {#} 

Citiram:   ... The GPU Radeon HD 7000 should be on the market between September and October, ...

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.8.2011 13:05 (Caesar et Brutus).
15 godina
protjeran

Ja sam za to da se Fermi pogotovu ASUS preskoci, ali to je moje misljenje i ne pricam u prazno a nisam AMD fan cak cu i ja sledecu kartu uzeti Nvidia verovatno referentnu kepler.

Sta, hocu i ja da imam dobru Nvidiu prvu u zivotu. Da probam malo kako one rade. ISPRAVNE naravno. {#}

Mozda cu i da objavim roman. Moje putesestvije na Zapad u potrazi za ispravnom Nvidiom.

Posto je u Srbiji mozes samo da ubodes ispravan, mislim treba ga ubosti. Oni su posakrivani kada im padne cena da dobijaju dupeuvlakachu raznih prodavnica.

Kako bi sada kupili moju 5870 2GB za 200e da ima. Ali nema pokupovalo se sve. Pa nece da im se to ponovi sa GTX580.

Samo sa ASUS-om MOZE - 2 grafike fabricki neispravne za 3 meseca.(EAH6970+ENGTX580DC II)
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.8.2011 13:39 (Vlada011).
15 godina
neaktivan
Ja tebe nista ne razumijem oO

ot.. @ autoru teme

kak ti radi taj cf? Kolki ti je fps u mw2 ak ga igras? Cisto me zanima radi usporedbe jer i ja razmisljam o uparivanju tih kartica.
The best way to be boring is to leave nothing out.
15 godina
neaktivan
Sale_ds kaže...
Ja tebe nista ne razumijem oO

ot.. @ autoru teme

kak ti radi taj cf? Kolki ti je fps u mw2 ak ga igras? Cisto me zanima radi usporedbe jer i ja razmisljam o uparivanju tih kartica.

Hehe, ni ja ga nisam skuzio..

Nego.. radi sve odlicno.. neigram ti mw2 a ni negledam fps-ove bas tako cesto.. bitno mi je da sve igra i da ne trza ni u jednom trenutku.. a ko se voli igrat i zamarat s fps-ovima samo dajte..

14 godina

Kao što ti je rekao kolega ATIGamer, nemaš smisla to prodavat, jel ako hoćeš jače jedino što možeš je CF/SLI sa jačim grafama. Šta će ti jači setup od ovog koji je jači od bilo koje single GPU grafe {#} ?

15 godina
neaktivan

Ma da, sad znam sve.. rijesili ste me svih dilema tako da cu pricekat s svime i onda eventualno kasnije skoknut na 7xxx seriju il tako nesto.. zasad mi sve super radi i bolje je nista ne dirati kad sve radi :) a kasnije cemo vidit sta i kako.. ugl. hvala vam svima na misljenjima i savjetima..

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice