Kada bi uzeo Gigabyte Radeon HD 5450 512MB DDR3 OC,64bit, VGA+DVI-I + HDMI da li bi mogao spojit u crossfite s hd 4870 ddr5 1gb
http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_4_84_229&products_id=8499
Kada bi uzeo Gigabyte Radeon HD 5450 512MB DDR3 OC,64bit, VGA+DVI-I + HDMI da li bi mogao spojit u crossfite s hd 4870 ddr5 1gb
http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_4_84_229&products_id=8499
Kratko i jasno, ne bi mogao 100%. Osim ako nemas Hydra-u - u sto sam siguran da nemas... :)
nemogu niti jednu iz 5x serije ili..
serija 5 sa serijom 5, serija 4 sa serijom 4
Moguce je, ali gubi se DX11, i preformanse se gube.
Ja tu stavim link na tabelu sa sluzbene stranice i jos se onda javi neko tko veli da moze...LOL
Ja tu stavim link na tabelu sa sluzbene stranice i jos se onda javi neko tko veli da moze...LOL
Znam, pogledao sam to odavno, ali moguce je. Ima lik s foruma koji je 4890 i 5770 u CF stavio i radilo mu..
Ne znam kako je njemu to radilo kad nema uopce driverske podrske za to, ili?
Ne znam kako je njemu to radilo kad nema uopce driverske podrske za to, ili?
točno...nema
Moguce je, ali gubi se DX11, i preformanse se gube.
Ma LOL!
Ovakve kombinacije možeš samo na Lucid Hydra chipsetu raditi...
Crossfire kao sustav (znači dvije (ili više njih) grafičke kartice da generiraju jednu sliku) ima određena pravila prema kojima možeš spojiti grafičke kartice, a uvijet je da su grafički procesori isti (RV770 sa RV770 (mada i RV770 i RV790 mogu raditi skupa jer je RV790 zapravo RV770 na "steroidima", Cypress sa Cypressom, Cedar sa Cedrom itd.). Ti uvijek možeš staviti 4870 i 5450, ali ne kao CF sustav, jer neće raditi.
Moš ti slobodno spojit njih u crossfire,ali nećeš ništa dobit jer nema takvih drivera.
Nemožeš spajat grafičke iz različitih serija.
Kod ATI-a ti je sve pomalo čudno nije kao kod nvidia-e da možeš samo iz iste serije sa istim imenom spajati kartice nego možeš recimo HD5830, 5850 i 5870 u crossfire strpat,ali opet njih nemožeš sa hd5770 nego ide samo 5750/70 <->5750/70.
Uglavnom najbolje vidjeti na glavnoj amd-ovoj stranici.
I uostalom čemu bi kupovao taj šrot od grafe..imaš dobru grafu i ne treba ti nikakva 5450...
znaći zakljućak je da ih nemože stavit u cross i normalno funkcionirat...ako sam dobro skužio
znaći zakljućak je da ih nemože stavit u cross i normalno funkcionirat...ako sam dobro skužio
Ne možeš ih staviti u CF polje, tako je...