Cooler za gtx470

poruka: 6
|
čitano: 1.597
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Cooler za gtx470

Uglavnom u nekim igrama ventilator ne buči jer se grafička ne grije previše, a u nekim probija zvučni zid. Tražim cooler koji dobro hladi i nije previše bučan. Što bi ste preporučili?

DA STATUS REPORTA IS BUSTED
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.3.2011 12:42 (MegaMass 2000).

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Cooler za gtx470
Ja imam Scythe Musashi, najbolji cooler za grafe s jednom jezgrom. I na najvišem režimu rada (imaš dva potenciometra na limiću) je jedva čujna. Moja grafa (9800GT) je dosta overklokana, i hladna je ko špricer iako ventovi rade na cca 70% kada su totalno bešumni. Vrlo lako se montira, jedina mana po meni su mali ježevi za memoriju, jer vrlo brzo počnu otpadati (mada ne svi).
Cijena je cca 280 kn (ADM), ali po meni totalno isplativa jer mi je ovo već treća grafa na koju sam ga montirao. Čim uzmem novu grafu skidam tvornički sklop i stavljam Scythe.

Dakle, bešumno, jednostavno za montažu, potenciometri, fantastično hladi. Trajno isplativo.
Mane - ježevi otpadaju (ljepilo je za drek), dosta privlači prašinu jer ima velike ventove i dosta tankih alu rebara.
Prodajem zjake...povoljno!
17 godina
neaktivan
Cooler za gtx470

Ok, imali netko iskustva sa ovim coolerom?

Zalman VF3000N 

@CrnaBitanga:

Na svojoj prastaroj hd3870 sam imao Acclero Twin Turbo, i tamo su ježevi padali kao ludi. Uglavno, tražim cooler koji će pored hladnoće i smanjene buke neće imati problema sa ježevima.

DA STATUS REPORTA IS BUSTED
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.3.2011 13:01 (MegaMass 2000).

0 0 hvala 0
17 godina
Cooler za gtx470

Gledao sam malo po netu i ne vidim u linksu i adm-u neki cooler koji odgovara za gtx470.

Pogledaj malo po ebayu, traži aftermarket cooler...

Ili kod nas malo pogledaj ako ima, tipa accero ili scythe...

I'll f*ck you till' you love me! - Mike Tyson
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Cooler za gtx470

http://www.zalman.co.kr/ENG/product/Product_Read.asp?idx=407

Ipak trebas nesto ovakvo,a toga nema kod nas.

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.3.2011 13:19 (BMK).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Cooler za gtx470
MegaMass 2000 kaže...

Ok, imali netko iskustva sa ovim coolerom?

Zalman VF3000N 

@CrnaBitanga:

Na svojoj prastaroj hd3870 sam imao Acclero Twin Turbo, i tamo su ježevi padali kao ludi. Uglavno, tražim cooler koji će pored hladnoće i smanjene buke neće imati problema sa ježevima.

Znači, i ovce, i sitog vuka? Ne brini, meni su pala dva-tri ježa, više ih nisam ni stavljao, jer jednostavno nema potrebe... Pošto ventovi pušu po cijeloj dužini kartice, a ne kao kod stock coolera gdje zračna struja lupa u jedno mjesto na velikom alu ježu...

Prodajem zjake...povoljno!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice