jeli je moje napajanje dovoljno jako za CF 6970 neki mi kazu da nije, tj. da bi mi bilo 850 w idealno
nebi klokao kartice niti dodatne diskove kupovao , fala unaprijed :)
jeli je moje napajanje dovoljno jako za CF 6970 neki mi kazu da nije, tj. da bi mi bilo 850 w idealno
nebi klokao kartice niti dodatne diskove kupovao , fala unaprijed :)
Evo, Intel Sandy i7 2600K na 4,5 Ghz na 1,35 V i dvije HD 6970 u CF, "samo" oko 600 W pod Prime-om i Furmark-om zajedno, tako da ako ne overclock-aš grafe, mislim da će ti držat!?
http://www.bug.hr/forum/topic/kucista-napajanja/potrosnja-racunala-obzirom-graficku-karticu/73798.aspx?page=1
Jasta nego je dovoljno jako.Slobodno bubni CF 6970.
Evo, Intel Sandy i7 2600K na 4,5 Ghz na 1,35 V i dvije HD 6970 u CF, "samo" oko 600 W pod Prime-om i Furmark-om zajedno, tako da ako ne overclock-aš grafe, mislim da će ti držat!?
http://www.bug.hr/forum/topic/kucista-napajanja/potrosnja-racunala-obzirom-graficku-karticu/73798.aspx?page=1
To je iz zida kolko vuče, stvarna potrošnja je oko 15% manja
tnx sto mi se najvise isplati bubnut neku 6950 2gb pa je u 6970 ili uzet 6970 :)
6950 2GB i otključat u 6970 je pun pogodak!
da al koja :D hehe
da al koja :D hehe
Saphire HD 6950 Dual Fan 2GB,kao stvorena za CF 6970.Unlockabilna,tiha i hladna.
tom cufeku tvojem u tom rezimu rada sa 2 radeonke + oc dajem jedno 2 tjedna zivota.. nekuzim imas za 2 takve kartice a nemas recimo za nekog corsaira ili xfx 750 -800w
i za sli - cf su bolji i7 procevi...
U redu je.Nisam vidio,dva PSU pod moj PC.TX to drzi ko od sale.
tom cufeku tvojem u tom rezimu rada sa 2 radeonke + oc dajem jedno 2 tjedna zivota.. nekuzim imas za 2 takve kartice a nemas recimo za nekog corsaira ili xfx 750 -800w
i za sli - cf su bolji i7 procevi...
Bolje suti,pricas gluposti.Covjek ima I5 2500K.
I7 2600K je bolji za CF,neznas ti tko ti glavu nosi.Znas li ti koja je jedina razlika izmedu I7 2600K i I5 2500K osim 100 mhz viseg takta u I7?
koji cufek imam corasiar 650w tx staro 2 godine i kak za dvije lol :D
moze link na neku od njih ;) fala
TX 650W bi držao 2x HD 6950/6970 ali recimo na knap, jedva.
Ne bi bilo dobro držati napajanje konstantno pod velikim opterečenjem.
Razlika i5 2500k i i7 2600k je u tome što i7 ima HyperThreading, malo više L3 cache memorije i 100 MHz veči takt.
Performanse pak nisu znatno različite, razlika cijene ih ne opravdava.
Zašto ljudi misle da imaš Chieftec napajanje? Pa pod "Moj PC" imaš 2 puta napisano PSU.
Prvo ti piše PSU: TX 650W pa onda nešto niže PSU: Chieftec ...
Mislim da trebaš popraviti informacije pod "Moj PC".
Razlika i5 2500k i i7 2600k je u tome što i7 ima HyperThreading, malo više L3 cache memorije i 100 MHz veči takt.
Zašto ljudi misle da imaš Chieftec napajanje? Pa pod "Moj PC" imaš 2 puta napisano PSU.
Napajanje se nece niti oznojiti pod tim setupom.12V rail je dovoljno jak za CF 6950 pa i CF 6970.Pricam o TX 650.I5 2500K ce izvuci svaki FPS iz ovog multigpu sustava,nema govora da je botleneck naspram I7 2600K.
sad sam tek skuzio i ispravljeno je :)
U krivu si.
Taj Chieftec naveden ispod je kućište, a napajanje je Corsair TX 650, drži navedeni setup bez po frke.
...
U krivu si.
Taj Chieftec naveden ispod je kućište, a napajanje je Corsair TX 650, drži navedeni setup bez po frke.
Šta sam u krivu? Za PSU mu je pisalo Corsair 650TX a ispred imena kućišta također je stajalo "PSU".
Nisam ništa krivo napisao niti sam nešto u krivu.
Šta sam u krivu? Za PSU mu je pisalo Corsair 650TX a ispred imena kućišta također je stajalo "PSU".
U krivu si sto se tice napajanja.TX 650 to gura bez ikakve muke.I CF 6950 i CF 6970.
U krivu si sto se tice napajanja.TX 650 to gura bez ikakve muke.I CF 6950 i CF 6970.
Ok, to moguće da i jesam u krivo, ali radi onog što je kolega naveo da sam u krivu sigurno nisam.
http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_4_84_229&products_id=9821 jel se moze ova unlockat
ps u obzir ne dolaze nikakvi web shopovi :)
...
U krivu si.
Nisam ja kriv što ne shvaćaš.
PSU: Chieftec Aegis CH-05B-B
Jel to pisalo nakon drugog PSU možda? Jeste.
Da si uguglao, vidio bi da se radi o modelu kućišta, a ne napajanja te si mogao shvatiti kako se autor teme zeznuo i očito pomotao PSU i kejs. Već sam ''Aegis'' govori tisuću riječi, klasično Ćuftekovo kućište.
Kad čovjek ispunjuje na brzinu, lako se može dogoditi zabuna. I šta sad?
Bio si brzoplet i mislim da je u redu da priznaš pogrješku. Pogriješili ste obojica.
S moje strane dobronamjerna opaska i jednostavno ne razumijem zašto si se uvrijedio. Desi se i najboljima
. Ako sam te i uvrijedio, nije mi to bila namjera i ispričavam se zbog toga.
http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_4_84_229&products_id=9821 jel se moze ova unlockat
Ta XFXca se prema mojim saznanjima ne može unlockati.
Ova se zato može i stoga uzmi nju ako možeš.
Usput, baci pogled na ovo, gdje sam napisao nešto o tome. To je upravo ta famozna Sapphire Dual fan HD6950 2GB. Naravna stvar da dućani zezaju sa slikama, ali njihov problem.
Nisam ja kriv što ne shvaćaš.
PSU: Chieftec Aegis CH-05B-B
Jel to pisalo nakon drugog PSU možda? Jeste.
Da si uguglao, vidio bi da se radi o modelu kućišta, a ne napajanja te si mogao shvatiti kako se autor teme zeznuo i očito pomotao PSU i kejs. Već sam ''Aegis'' govori tisuću riječi, klasično Ćuftekovo kućište.
Kad čovjek ispunjuje na brzinu, lako se može dogoditi zabuna. I šta sad?
Bio si brzoplet i mislim da je u redu da priznaš pogrješku. Pogriješili ste obojica.
S moje strane dobronamjerna opaska i jednostavno ne razumijem zašto si se uvrijedio. Desi se i najboljima
. Ako sam te i uvrijedio, nije mi to bila namjera i ispričavam se zbog toga.
Nisam ni trebao googlati jer znam da je Aegis kućište. Možda tebi čitanje nije jača strana?
Ta XFXca se prema mojim saznanjima ne može unlockati.
Ova se zato može i stoga uzmi nju ako možeš.
Usput, baci pogled na ovo, gdje sam napisao nešto o tome. To je upravo ta famozna Sapphire Dual fan HD6950 2GB. Naravna stvar da dućani zezaju sa slikama, ali njihov problem.
mislim da cu ici na ovu iz adm-a :)
kolko sam skuzio znaci prije nego je stavim i pci slot samo prebacim switch i ona se automastki otkljucha a putem trixxa ili ccc kloknem na 6970 vrijedosti
samo kaj su meni rekli da nemijesm sa svojim psu za taj cf setup opcenito klokat
i jos me nes zanima ako iz kojeg slucaja se nemre unlockat jel 6970 + 6950 CF puno odudara od 6970 CF
Nece ti biti neke velike razlike,malo ocnes HD 6950 i kao da imas CF 6970.
hmm hmm pa nije to tak puno ;)