CF in 650w

poruka: 29
|
čitano: 1.604
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
CF in 650w

jeli je moje napajanje dovoljno jako za CF 6970 neki mi kazu da nije, tj. da bi mi bilo 850 w idealno 

nebi klokao kartice niti dodatne diskove kupovao , fala unaprijed :) 

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.1.2012 0:05 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CF in 650w

Evo, Intel Sandy i7 2600K na 4,5 Ghz na 1,35 V i dvije HD 6970 u CF, "samo" oko 600 W pod Prime-om i Furmark-om zajedno, tako da ako ne overclock-aš grafe, mislim da će ti držat!?

http://www.bug.hr/forum/topic/kucista-napajanja/potrosnja-racunala-obzirom-graficku-karticu/73798.aspx?page=1

Nije Ivsa, nego bi trebalo biti: Ivša (nisam siguran ko je u ovo slučaju bio glup, JA, pa stavio Ivsa i sad više ne mogu promjenit nadimak, ili BUG jer nije htjeo prihvatit slovo Š)
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.1.2012 0:12 (Ivsa).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
CF in 650w

Jasta nego je dovoljno jako.Slobodno bubni CF 6970.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: CF in 650w
Ivsa kaže...

Evo, Intel Sandy i7 2600K na 4,5 Ghz na 1,35 V i dvije HD 6970 u CF, "samo" oko 600 W pod Prime-om i Furmark-om zajedno, tako da ako ne overclock-aš grafe, mislim da će ti držat!?

http://www.bug.hr/forum/topic/kucista-napajanja/potrosnja-racunala-obzirom-graficku-karticu/73798.aspx?page=1

To je iz zida kolko vuče, stvarna potrošnja je oko 15% manja

17 godina
CF in 650w

tnx sto mi se najvise isplati bubnut neku 6950 2gb pa je u 6970 ili uzet 6970 :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
CF in 650w

6950 2GB i otključat u 6970 je pun pogodak!

1 0 hvala 0
17 godina
CF in 650w

da al koja :D hehe 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
4mal kaže...

da al koja :D hehe 

Saphire HD 6950 Dual Fan 2GB,kao stvorena za CF 6970.Unlockabilna,tiha i hladna.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
neaktivan
CF in 650w

tom cufeku tvojem u tom rezimu rada sa 2 radeonke  + oc dajem jedno 2 tjedna zivota..  nekuzim imas za 2 takve kartice a nemas recimo za nekog corsaira ili xfx 750 -800w

i za sli - cf su bolji i7 procevi... 

xfact
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.1.2012 17:09 (=xfact=).
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
CF in 650w

U redu je.Nisam vidio,dva PSU pod moj PC.TX to drzi ko od sale.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.1.2012 17:16 (zoharbizo).

1 0 hvala 0
14 godina
=xfact= kaže...

tom cufeku tvojem u tom rezimu rada sa 2 radeonke  + oc dajem jedno 2 tjedna zivota..  nekuzim imas za 2 takve kartice a nemas recimo za nekog corsaira ili xfx 750 -800w

i za sli - cf su bolji i7 procevi... 

Bolje suti,pricas gluposti.Covjek ima I5 2500K.

14 godina
CF in 650w

I7 2600K je bolji za CF,neznas ti tko ti glavu nosi.Znas li ti koja je jedina razlika izmedu I7 2600K i I5 2500K osim 100 mhz viseg takta u I7?

0 1 hvala 0
17 godina

koji cufek  imam corasiar 650w tx staro 2 godine i kak za dvije lol :D 

17 godina

moze link na neku od njih  ;) fala 

15 godina
4mal kaže...

moze link na neku od njih   ;) fala

Klik. Slika ne vrijedi ništa u ovom slučaju budući da se radi o ovoj grafi.

Tko pod drugim jamu kopa ... brzo će se umoriti.
17 godina
CF in 650w

TX 650W bi držao 2x HD 6950/6970 ali recimo na knap, jedva.

Ne bi bilo dobro držati napajanje konstantno pod velikim opterečenjem.

Razlika i5 2500k i i7 2600k je u tome što i7 ima HyperThreading, malo više L3 cache memorije i 100 MHz veči takt.

Performanse pak nisu znatno različite, razlika cijene ih ne opravdava.

Zašto ljudi misle da imaš Chieftec napajanje? Pa pod "Moj PC" imaš 2 puta napisano PSU.

Prvo ti piše PSU: TX 650W pa onda nešto niže PSU: Chieftec ...

Mislim da trebaš popraviti informacije pod "Moj PC".

Prodajem RAGE za PS3: http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-igra-rage-playstation-3/129629.aspx?page=0&jumpto=2529211&sort=asc&view=flat
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
191x7 kaže...

Razlika i5 2500k i i7 2600k je u tome što i7 ima HyperThreading, malo više L3 cache memorije i 100 MHz veči takt.

Zašto ljudi misle da imaš Chieftec napajanje? Pa pod "Moj PC" imaš 2 puta napisano PSU.

Napajanje se nece niti oznojiti pod tim setupom.12V rail je dovoljno jak za CF 6950 pa i CF 6970.Pricam o TX 650.I5 2500K ce izvuci svaki FPS iz ovog multigpu sustava,nema govora da je botleneck naspram I7 2600K.

17 godina
191x7 kaže...

sad sam tek skuzio i ispravljeno je :) 

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.1.2012 17:48 (4mal).
15 godina
191x7 kaže...

U krivu si.

Taj Chieftec naveden ispod je kućište, a napajanje je Corsair TX 650, drži navedeni setup bez po frke.

17 godina
Caesar et Brutus kaže...
191x7 kaže...

...

U krivu si.

Taj Chieftec naveden ispod je kućište, a napajanje je Corsair TX 650, drži navedeni setup bez po frke.

Šta sam u krivu? Za PSU mu je pisalo Corsair 650TX a ispred imena kućišta također je stajalo "PSU".

Nisam ništa krivo napisao niti sam nešto u krivu.

Prodajem RAGE za PS3: http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-igra-rage-playstation-3/129629.aspx?page=0&jumpto=2529211&sort=asc&view=flat
14 godina
191x7 kaže...

Šta sam u krivu? Za PSU mu je pisalo Corsair 650TX a ispred imena kućišta također je stajalo "PSU".

U krivu si sto se tice napajanja.TX 650 to gura bez ikakve muke.I CF 6950 i CF 6970.

17 godina
zoharbizo kaže...
191x7 kaže...

U krivu si sto se tice napajanja.TX 650 to gura bez ikakve muke.I CF 6950 i CF 6970.

Ok, to moguće da i jesam u krivo, ali radi onog što je kolega naveo da sam u krivu sigurno nisam.

17 godina
CF in 650w

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_4_84_229&products_id=9821 jel se moze ova unlockat 

ps u obzir ne dolaze nikakvi web shopovi :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.1.2012 19:55 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
191x7 kaže...
Caesar et Brutus kaže...
191x7 kaže...

...

U krivu si.

Nisam ja kriv što ne shvaćaš.

PSU: Chieftec Aegis CH-05B-B

Jel to pisalo nakon drugog PSU možda? Jeste.

Da si uguglao, vidio bi da se radi o modelu kućišta, a ne napajanja te si mogao shvatiti kako se autor teme zeznuo i očito pomotao PSU i kejs. Već sam ''Aegis'' govori tisuću riječi, klasično Ćuftekovo kućište.

Kad čovjek ispunjuje na brzinu, lako se može dogoditi zabuna. I šta sad?

Bio si brzoplet i mislim da je u redu da priznaš pogrješku. Pogriješili ste obojica.

S moje strane dobronamjerna opaska i jednostavno ne razumijem zašto si se uvrijedio. Desi se i najboljima{#}. Ako sam te i uvrijedio, nije mi to bila namjera i ispričavam se zbog toga.

15 godina
4mal kaže...

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_4_84_229&products_id=9821  jel se moze ova unlockat

Ta XFXca se prema mojim saznanjima ne može unlockati.

Ova se zato može i stoga uzmi nju ako možeš.

Usput, baci pogled na ovo, gdje sam napisao nešto o tome. To je upravo ta famozna Sapphire Dual fan HD6950 2GB. Naravna stvar da dućani zezaju sa slikama, ali njihov problem.

17 godina
Caesar et Brutus kaže...
191x7 kaže...
...

Nisam ja kriv što ne shvaćaš.

PSU: Chieftec Aegis CH-05B-B

Jel to pisalo nakon drugog PSU možda? Jeste.

Da si uguglao, vidio bi da se radi o modelu kućišta, a ne napajanja te si mogao shvatiti kako se autor teme zeznuo i očito pomotao PSU i kejs. Već sam ''Aegis'' govori tisuću riječi, klasično Ćuftekovo kućište.

Kad čovjek ispunjuje na brzinu, lako se može dogoditi zabuna. I šta sad?

Bio si brzoplet i mislim da je u redu da priznaš pogrješku. Pogriješili ste obojica.

S moje strane dobronamjerna opaska i jednostavno ne razumijem zašto si se uvrijedio. Desi se i najboljima{#}. Ako sam te i uvrijedio, nije mi to bila namjera i ispričavam se zbog toga.

Nisam ni trebao googlati jer znam da je Aegis kućište. Možda tebi čitanje nije jača strana?

17 godina
Caesar et Brutus kaže...
4mal kaže...

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_4_84_229&products_id=9821  jel se moze ova unlockat

Ta XFXca se prema mojim saznanjima ne može unlockati.

Ova se zato može i stoga uzmi nju ako možeš.

Usput, baci pogled na ovo, gdje sam napisao nešto o tome. To je upravo ta famozna Sapphire Dual fan HD6950 2GB. Naravna stvar da dućani zezaju sa slikama, ali njihov problem.

mislim da cu ici na ovu iz adm-a :)

kolko sam skuzio znaci prije nego je stavim i pci slot samo prebacim switch i ona se automastki otkljucha a putem trixxa ili ccc kloknem na 6970 vrijedosti

samo kaj su meni rekli da nemijesm sa svojim psu za taj cf setup opcenito klokat  

i jos me nes zanima ako iz kojeg slucaja se nemre unlockat jel 6970 + 6950 CF puno odudara od 6970 CF 

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.1.2012 21:03 (4mal).
14 godina
CF in 650w

Nece ti biti neke velike razlike,malo ocnes HD 6950 i kao da imas CF 6970.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.1.2012 22:55 (zoharbizo).

0 0 hvala 1
17 godina
CF in 650w

hmm hmm pa nije to tak puno ;) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice