Bottleneck cpu sa gtx560 ti ili hd6950

poruka: 95
|
čitano: 11.234
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

mrjurkovic001 na kojoj rezoluciji igraš bc2 pa imaš SAMO  40-50 fraemova,pa ja sa 260gtx imam toliko fraemova kad stavim sve na high,samo što imam input lag pa ne igram sve na high,a igram na 1920x1200

nemam ja ništa protiv athlona ,ja sam imao athlona prije ovog i5 ali da uzmeš nekog 4 jezgrenog phenoma npr 965  be i još ga malo klokneš čisto jer je black edition i jer se može klokati sa 2 klika tipkovnice preporodio bi se.

na kojoj rezoluciji igraš?

http://www.youtube.com/watch?v=QsLjkDkWhtU
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.11.2011 1:42 (crozoki).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Bottleneck cpu sa gtx560 ti ili hd6950

danas sam presao na lg ips235 tako da sada igram na 1920x1050 imam isto fps kao i na vga monitoru tu sam poceo sumljati da mi nesto nije uredu sa grafom ili imam taj bottleneck kako nisam mogao naci nista konkrektno na netu o tome koji procesor ide sa kojom grafom maticnom itd najbolje imam par prijatelja koji rade po pc shopovima tako da sam se kod njih informirao kad sam im rekao da imam athlon II x4 630 samo su se nasmijali i rekli da se nebrinem uopce za procesor ali i dalje nisam bio siguran pa sam se uspio cuti sa likom koji vodi youtube kanal motherboards.com kod njega sam inace sve gledao prije nego kupim jer je  sve probao i kad sam mu posalo konfu nakon malo pricanja s njim mi je rekao da se neopterecujem s time i da samo igram jer je sve dobro sto se tice odnosa grafe i procesora a sto se tice bf2 i bf3 bf2 ima engine osmisljen za ps3  a ps3 ima graficku sa 7 procesora nesto sto dugo necemo vidjeti u pc nazalost jer je to buducnost zato se baca nemilosrdno na procesor a elric taj lik iz motherboards.com mi je rekao da je on terao bf2 sa dvije 6990 u xfire i imao isti performance a ostatat njegove konfe je vrh vrhova recimo metro 2033 sa svime max-out tesalacijom i svime vrti 60-70 na zahtjevnim djelovima a inace ide preko 100fps zato kazem da procesor nema toliku ulogu u igricama koliko mu dajete zasluge

a sada mi je procesor kloknut na 3.36mhz  a nb na 2400mhz ali ipak intel kolje svakog amd-a jbg ali to opet dokazuje jos nesto zasto bi amd napravio 6990 a da nemaju procesro koji ce ju terati kako ljudi misle da je pcu toliko bitan ??? jer i5 unistava najnoviji amd procesor sa 6 jezgri ili 8 neznam vise gledao sam testove smijesno i zalosno koliko je amd zaostao sa procesorima ali su i dalje jako novcano prihvatljivi :)

13 godina
neaktivan
Zoki B kaže...
itomic009 kaže...
mislavgray kaže...
Zoki B kaže...
itomic009 kaže...

Neznam odakle tebo to , ali to je čista glupost ! Taj quad na 2.66Ghz nema šanse da izvlači sve iz tih grafi, a pogotovo stari Phenom taj što ti spominješ. Moj Phenom II X4 na 3.6Ghz NE iskorištava moju HD 6950 2GB u svim igrama. Taj q9400 na 2.66Ghz je slabiji od Athlona X4 na 3.0Ghz. Igrat će se on solidno i neće njemu trzat igre, ali da se može reće da iskorištava sve iz grafe, NEMA šanse.

hehe, moj b55 na stocku, dakle na 3.2 itekako iskorištava moju hd6950 otključanu, u većini igara kad dođe proc na 100% i grafa je, kad je slabija igra i proc na 55% grafa je na 60%, zadnje šta gledah, prije par dana bilo je bf3, probao betu kao i većina, proc 100% grafa 100%, sve na ultra i ide ko tane, od min 35fps, što je rijetkost, do 70fps, uglavnom sam na cca 45-50

ma trolla lik, moj x3 phenom klokan na 3.4 je uredno peglao 295 tako da...

Da "trolam". Nema smisla trošit uopće vrijeme na ovakve rasprave više.

eo slikice, 5 min u bf3,  vidi se proc i grafa da je na 99 - 100%, nuff said

evo ja sam maloprije igrao bfbc2  imam dva monitora grafa uopce nije presla 50% a procesor uvijek na 99% ista stvar sada sa 6990 ista stvar kad sam imao 5850 igra ima takav engine a recimo bf3 je optimiziran za pc i tu dolazi moc grafe u ulogu

14 godina
neaktivan

Naručena 6950 2gb, kroz par dana vjerojatno bude stigla na moju adresu kod kuće. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mrjurkovic001 kaže...
Zoki B kaže...
itomic009 kaže...
mislavgray kaže...
Zoki B kaže...
itomic009 kaže...

Neznam odakle tebo to , ali to je čista glupost ! Taj quad na 2.66Ghz nema šanse da izvlači sve iz tih grafi, a pogotovo stari Phenom taj što ti spominješ. Moj Phenom II X4 na 3.6Ghz NE iskorištava moju HD 6950 2GB u svim igrama. Taj q9400 na 2.66Ghz je slabiji od Athlona X4 na 3.0Ghz. Igrat će se on solidno i neće njemu trzat igre, ali da se može reće da iskorištava sve iz grafe, NEMA šanse.

hehe, moj b55 na stocku, dakle na 3.2 itekako iskorištava moju hd6950 otključanu, u većini igara kad dođe proc na 100% i grafa je, kad je slabija igra i proc na 55% grafa je na 60%, zadnje šta gledah, prije par dana bilo je bf3, probao betu kao i većina, proc 100% grafa 100%, sve na ultra i ide ko tane, od min 35fps, što je rijetkost, do 70fps, uglavnom sam na cca 45-50

ma trolla lik, moj x3 phenom klokan na 3.4 je uredno peglao 295 tako da...

Da "trolam". Nema smisla trošit uopće vrijeme na ovakve rasprave više.

eo slikice, 5 min u bf3,  vidi se proc i grafa da je na 99 - 100%, nuff said

evo ja sam maloprije igrao bfbc2  imam dva monitora grafa uopce nije presla 50% a procesor uvijek na 99% ista stvar sada sa 6990 ista stvar kad sam imao 5850 igra ima takav engine a recimo bf3 je optimiziran za pc i tu dolazi moc grafe u ulogu

Po meni si sve rekel ovim zadnjim postom. Po nekoj svojoj pretpostavki cpu bi mi trebal biti iskorišten nekih 70-80% max, a sad za grafičku neznam dok ju ne stavim.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice